HEJ

Datum: 2011-04-28    Tid: 19:43:20
Jag ber om ursäkt, men jag glömde faktiskt bort att jag faktiskt har en blogg.
Eller nej, det gjorde jag väl inte, men jag hade ingen lust att blogga.. Har inte ens satt på min dator denna vecka! (Har bara kollat facebook och sådant på våran Ipad) Jag har lagt ner tid på andra saker, som att.. Plugga, gå ut och gå, plocka i rummet, kollat på film och duscha. Sånt tar också tid hörre ni! Fast imorgon har jag inga ursäkter, då VILL jag blogga. Men inte idag, för nu är jag inte inne på min fina stora data, utan på en mini som kanske blir min.. Fast då måste den fixas! Denna kanske ska bli min blogg data. :)
Jaja, nu ska jag sluta skriva en massa onödig info, puss.

kortfattat

Datum: 2011-04-25    Tid: 21:54:28
Det har varit en jätte härlig dag med Jessica! Ska skriva mer senare, men jag säger bara en sak: Never say never var as bra! nuuu blir jag lite kär igen.. HEHE.

gott och blandat

Datum: 2011-04-25    Tid: 00:41:28
Tjenare mannen! Har precis kollat klart på Solsidan sesong 1 med mammsen. Har redan sett den men det hade inte hon så det var kul! Imorgon tänkte jag skriva men såg att det hade gått över klockslaget så, idag är det sista dagen på påsklovet! Super tråkigt, men det här påsklovet har ju varit jättehärligt! Måste typ vara rekord på vädret alltså! Jag har badat och solat i APRIL. w-o-w. Idag klockan tre ska jag gå på Justin Bieber filmen med min konfa kompis Jessica, så det blir spännande.. Har ju varit ett riktigt fan av honom.. Eller snarare besatt! Satt och surfade på honom varje dag och hade en vägg full utav honom. Tur att man lever vidare! Men det blir kul att se just därför. Aja, ha en fortsatt trevlig natt då!
Jamen hejsan!

Conscions collection

Datum: 2011-04-24    Tid: 16:02:04
Glömt att säga det men i onsdags fick jag hem den super fina virkade västen från H&M! Såå glad att jag åtminstone fick den för den är sååå fin, älskar den! Ska dra ut nu igen, puss.
Fick även hem denna söta sak, och det svarta spets linnet som det är ett erbjudande på 39 kronor på!
(Vet att min hudfärg ser helt annorlunda ut på bilderna men den sista kom i något sämre ljus än den första, har ingen aning om varför..)

påsk dagen

Datum: 2011-04-24    Tid: 13:30:39
Hej hipp hurra för att det är ännu en solig dag!
Lite poetisk där va? TYckte jag iaf.. ;)
Nej men jag är ute och solar, har faktiskt fått lite färg, så det är ju posetivt!
Aja, nu vet ni det. hejdå.
en bild från när jag var hos ida, har inte tagit några nya. (fin tandborste!)

påsk ägg

Datum: 2011-04-23    Tid: 12:45:02
GOTT, här ska ätas!
Man ser dock inte godiset som gömmer sig under, det är inte bara cheez balls i den! ^^

påsk afton

Datum: 2011-04-23    Tid: 12:41:54
Hejhej! Har varit ute och solat på altanen ganska länge nu, hur skönt som helst ju! Har på mig min nya bikini top från New Yorker som jag köpte på Nordby. Skulle precis ta en drick pause då mamma sa att det var dags att leta ägg, mums!
40 grader i solen, stämmer det?!

strange is good

Datum: 2011-04-23    Tid: 01:22:03
God natt!

easter cake

Datum: 2011-04-22    Tid: 22:45:00
Hur söta är inte dessa tårtor då? Åtminstone den första.
Skattjakten jag gjorde blev jätte lyckad! Men nu måste jag dammsuga imorgon med för det kom en massa aska på golvet när jag brände kartorna.. Nu ska jag väl kolla på någon film eller nått, puss!

my hands

Datum: 2011-04-22    Tid: 17:05:14
Och nu har jag även planterat blommor och begravt en stackars fågel jag hittade död inder våran ek. Gästerna har kommit nu så jag har bytt tröja men behöll flätan. Ska dra och vara social nu, bye!

lång fredag

Datum: 2011-04-22    Tid: 15:31:46
Hej! Idag har jag städat och tjänat pengar på att städa pappas bil! Känns väl sådär kul att städa en sån här fin dag men det behövs för vi får nämligen gäster klockan fem. Det är en barnfamilj så jag har lust att skapa en skattjakt för dem.. För sådant tycker jag är jätte kul, haha!  Nej men det är ju långfredag idag så det gör ju inget att man städar halva dagen för det är ju en sån lång dag så då har man ju jätte mycket kvar!.. Fast nej, så var det ju inte.. Jesus led hela dagen det var därför den var lång! HTNÄ*- Jag vandrar runt i shorts och magtröja, tokälskar vädret! sommarsommarsommar.
KOLLA VILKEN UNDERBAR BILD JAG TOG NYSS!
Fina fina fina fjäril ♥
HTNÄ = Hoppar till nästa ämne.

million pieces

Datum: 2011-04-22    Tid: 02:23:10
angående rubriken så hittade jag den låten å någons spotify lista och den var lite bra så där..
Kul att man är uppe till 2 helt för sig själv. Nepp, nu ska jag gå och lägga mig. Idag är det lång fredag och vi ska få gäster så jag måste städa och så. Kom även på att jag har en massa massa skolarbeten. Fy faan vad kul!

Strömstad del 4

Datum: 2011-04-22    Tid: 00:09:26
By night;
Vi gick till åkern sent på kvällen i stövlar, och eftersom jag hade glömt tjocktröja tog jag skinnjackan under pappas hoddtröja, tjusigt!

Strömstad del 3

Datum: 2011-04-21    Tid: 21:53:38

Glad påsk!

Datum: 2011-04-21    Tid: 21:01:58
Ett inlägg som skulle kommit upp för 3 timmar sedan.
Ville bara berätta lite saker. Som att jag hade det verkligen jätte mysigt i Strömstad med Ida! JAG BADADE FÖR FÖRSTA GÅNGEN I ÅR, DEN 18 APRIL! Ville bara ha det sagt. ;) Iaf, i måndags så var det hela 25 grader, så då var vi ute hela dagen. Vi gick (i crocs) en jätte lång tur genom skog och en jättelång åker t ex. Andra dagen, tisdag, åkte vi till Nordby och shoppade! ÄLSKAR Nordby. Verkligen. Ska visa vad jag har köpt senare. Samma kväll var vi även och tittade på filmen "Tthe adjustment bureau" med Waldemar och Jesper, en jäätte bra film! Och igår onsdag chillidillade vi bara tills vi åkte hem, som vi gjorde idag också. Hon har åkt hem nu så nu ska jag städa och hålle på, men ska visa er bilder på vad som är påsk för mig (plus påskharen) och hälsa er glad påsk! För idag är det skärtorsdagen så nu börjar den ju. ;)





'Fast påskägget jag får är myyycket större! mums. två dagar kvar..

Strömstad del 2

Datum: 2011-04-21    Tid: 14:59:31
"hej jag ska bada med kläderna på"

Strömstad del 1

Datum: 2011-04-21    Tid: 14:38:34

tävling

Datum: 2011-04-20    Tid: 21:19:16
Hejsan, jag är med i en tävling om ett par örhängen, och det tycker jag att du också ska vara!
KLicka in på just denna länk för att komma till tävlingen!

Jaj när hemma nu från Strömstad men jag har Ida här och hon behöver mycket hjälp så jag har tyväääärr ingen tid för bloggen! Allt kommer imorgon. ♥

gråsugga

Datum: 2011-04-16    Tid: 15:41:40
Hej nu är jag hemma hos Ida! Ska sova här för jag vågar inte sova hemma själv i vårat hus, hehe.
Imorgon ska jag bara vara på avslutningen av mitt jobb, funkykidz, sen ska vi åka till Strömstad och vara där till på onsdag. Det blir braaaaaaaaaaaa. Hejdå.
Här är Ida! haha ;D

TRÄNINGSVÄRK

Datum: 2011-04-15    Tid: 20:33:23
Jag dööör... Har så otroligt mycket träningsverk i vaderna! Har satt på tigerbalsam nu så hoppas det hjälper! Förstår att jag har det, jag hoppade idag på baletten, vilket jag inte gjort på hela denna vecka eller förra. Då hade jag ju stukat foten och denna vecka har jag vart sjuk. Men det var så kul idag på helles klass så jag var med ändå, det gick helt okej så varför inte! ;) JAG OCH MIN BROR ÄR COOLA, SPELAR INGEN ROLL OM VAD NI TYCKER OCH TÄNKER. ♦

right now

Datum: 2011-04-15    Tid: 18:03:18
Detta MÅSTE göras ikväll:
  • Städa rummet...
  • Tvätta en del kläder och packa.
Och detta måste jag göra nu:
  • Få mig att sluta äta chips! gaash skulle aldrig börjat, super gott ju.
Nej men. Lite sånt där. Just nu har jag svin ont i min högra lilltå, om det lockar någons intresse? Nageln är svart/blå. Fick de av tåskorna och den kanske kommer att ramla av! MYSIGT VA! Aaah jag vet ni älskar det. ♥ haha..
Duck face*

var inte nöjd

Datum: 2011-04-14    Tid: 15:32:16
Bytte header igen, var såå inte nöjd med den förra. Störde mig på den hela tiden, så det här blir mycket bättre.
Har alla haft det bra i skolan? Trodde mitt halsont var borta men nu fick jag en fet klump i halsen och det är INTE skönt. Jätte jobbigt. Men jag måste till skolan imon för jag måste hur som helst ta hem en massa böcker. Ska plugga på lovet. kul!
Vet inte vad det har med det här att göra men jag hde inga bilder så här är en bild från skolavslutningen i 7an.. En ganska rolig sådan också :)

irreterad......... :(

Datum: 2011-04-14    Tid: 09:45:41
God morgon. Vet någon varför de virkade vita shortsen som skulle kommit ut i hms nya kollektion idag inte finns på deraas hemsida var vänlig och kontakta mig, tack.
Det är fint väder idag förresten.

Gästblogg mannen!

Datum: 2011-04-13    Tid: 21:00:46
Chachaaaaa alla tuffa brudar&grabbar! Hur är läget med er? Själv är det bara bra, förutom att mitt hål i örat gör ont.. Men vafasen, ska man vara fin får man lida pin.Ska fakitskt visa cooola bilder, så ni kan få se för jag vet att ni bryr er såååå mycket ;)
På söndag kväll bär det av till Strömstad men min underbara Josefina! Blir la att bränna pappas pengar på Nordby! Nej skoja. Men japp, de blir att bränna en hel del pengar. Goa promenader, mysiga fika stunder, gå och se någon rolig film på bio. Sen hoppas jag att jag vågar bada. Årets första dopp!
Nej min vi kanske hörs nu när jag har lösenordet hiiiit, mohahahha. Sköt om er goingar så hörs&ses vi. Pyssilyss ♥
Palla rotera.. Iallafall, när har vi fem hål.

Här har vi också fem, ifall nan räknar med industrial hålen (staven)

Denna underbaring väntar, ååååå vad jag vill ha!!!!!!!

Sen är jag helt inne på att göra sexan och/eller sjuan.. Så ifall man har sexan så äre två ringar
av den och ifall man tar sjuan äre två ringar av den.. Ja ni fattar?..

PYSS IGEN! ♥ / Ida Nilsson.

påsklov - strömstad

Datum: 2011-04-13    Tid: 20:42:57
Vet ni? Jag tänkte att jag skulle ösa på inlägg nu när jag är sjuk. Eftersom jag hostar ska jag stanna hemma imorgon också, jag skrämmer hela klassen när jag gör det för de vill ej bli smittade. :(

In på andra roligare saker; På påsklovet ska jag och Ida till Strömstad! Vi ska till Nordby och jag LÄNGTAR till Nordby! Det är ett av nordens största köpcentrum och ligger bara lite utanför Strömstad. Woohoo. Okej det är inte det roligaste utan det är att jag äntligen ska få träffa Ida igen. Bilder från i sommras när vi var i Strömstad, vilket vi har varit några år tillsammans nu! (Fast första året så åkte hon hem tidigare för hon längtade hem, haha. Men det var lääängesedan.)


Detta var för två år sedan!

Första gången var vi väl några år äldre än så här:

Ses på söndag Ida! ♥

nelly.com

Datum: 2011-04-13    Tid: 19:28:48
Alltså kolla dessa bilder..
Vadå upprepa sig? ;)
Och denna! Alltså herregud jag DÖR vad fult!

läckert

Datum: 2011-04-13    Tid: 15:42:08
En film jag klippt ihop idag men filmade de första scenerna i söndags. När det var fin fint väder. Även en massa bilder ni redan har sätt.
De blev tyvärr dålig kvalité och musik laggar men det får vi leva med.

nytt

Datum: 2011-04-13    Tid: 11:34:35
Kände mig tvugnen till att byta header, jag var så trött på min gamla. Så denna blir det ett tag. Den matchade väl sådär till resten av bloggen men jag ska nog inte ha dene så långt tag ändå. Just nu är jag såå sugen på chipsen som finns i vardagsrummet, som jag inte får röra mig i för vi har lackat golvet. buhu. ;(

beautiful

Datum: 2011-04-13    Tid: 11:01:14
coolt

flowerpower

Datum: 2011-04-13    Tid: 10:35:42
I förrgår (måndags) när jag kom hem från skolan var det så otroligt fint väder, så jag fick lust att spela in lite filmer istället för att ta kort. Problemet var ju den att när jag spelade in så såg jag att filmerna blev i ett så otroligt vackert ljus, som de inte blev i när jag fotade! Så här är två stillbilder från filmerna iaf, som kom när jag förde över dem.
Denna blev helt totalt fel fokoserad, men jag gillar det på något vis (jag är knäpp).

sjukling

Datum: 2011-04-12    Tid: 22:10:57
Hej, jag har ju vart halvt sjuk ganska många dagar nu men nu är jag mycket sjukare så att jag ej kan gå till skolan imon. Både bra och dåligt. Jag vill ju inte missa dansen men jag vill mer än gärna missa simtestet som skulle varit imorgon! Men även omjag varit lite friskare för att gå till skolan hade jag ju ändå varit för sjuk för att simma, så är det ju bara. Nu ska jag gå och lägga mig, hej svejs.
Bilden var visserligen inte så fin och är visserligen inte tagen idag, utan ett tag sedan då jag pluggade NO, men jag har samma onepiece på mig (fast nej den är inte äkta utan det är en chillout och kostar bara 400, såå värt.), bästa "sjuk" kläderna.

bildlöst inlägg

Datum: 2011-04-11    Tid: 22:38:07
Ja hej, jag bloggade ju inte tidigare idag men det var för att.. aa b la att jag är halvt sjuk. Det är dumt för jag kunde verkligen inte hoppa idag pga det.. :( Aja, vi slipar golvet här hemma så vi har inte tillgång till vårat kök, men det gör ej så mycket för jag gillar att äta ute eller på mcdonalds. Haha.. nu ska jag läsa en ny Sune bok jag hittade i Agatons hylla,kalla mig omogen men jag älskar Sune böckerna! Go natt <3

vårfesten

Datum: 2011-04-10    Tid: 18:47:21
Jag tog ju ej med mig min kamera i torsdags för skolfesten som var i torsdags, den tar ju ganska mycket plats.. Men det gjorde Elin så här kommer lite bilder från hennes facebook.

Syns det att jag har lösögonfransar? haha. :)
Nej men jag tyckte det var mycket som var lite sämre i år, och jag förstod inte grejen med att inte ha godis?! Men jag vrickade foten (min stukade fot) så jag åkte hem lite tidigare. Aja, helt okej kul var det! Niornas spex var helt grymt.

Hemma från gudstjänst

Datum: 2011-04-10    Tid: 18:30:07
Har bara 5 kvar nu! Yey! Ska gå på en på onsdag och sedan kanske på fredag igen, och 3 är ju enkelt att lyckas få in på påsklovet, hur kristet som helst ju. Det blir sköööööööönt att slippa all predikan fram över!

Second hand

Datum: 2011-04-09    Tid: 21:57:23
Glömde berätta att jag var på second hand idag! Köpte tre toppar och en väska vilket tillsammans blev 50 kronor! wieeeeeeee jag vill dit snart igen säger jag bara! Köpte ett linne och två t-shirtar, vilket jag klippte av till magtröjor. Se nedan;

Linnet

Fint blek är man också..

Den här blev lite kort men det är bara skönt för sommaren, men inte just nu kanske... Ser helt galen ut iaf!

ofta inte detta ser härligt ut

Datum: 2011-04-09    Tid: 15:25:25
om inte så suger min webcam
(De nya shortsen förresten, från Zara)

spring spring spring

Datum: 2011-04-09    Tid: 15:17:35
Sitter ute på altanen och solar i bara magtröja och nya beiga shorts! Är helt otroligt glad just nu.

Efter regn kommer solsken

Datum: 2011-04-09    Tid: 10:26:40
God morgon! Detta inlägg skulle ju egentligen läggas ut igår, men jag var helt enkelt för lat för det. Men posetivt är ju att det är lika fint väder idag!

fredag

Datum: 2011-04-08    Tid: 17:18:21
Vilket HÄRLIGT väder! Visste att det skulle bli så här så jag klagade aldrig på regnet. Det blev ett försenat nyårslöfte, att så fort snön försvann skulle jag inte klaga. Skiit bra. Slutade tidigare idag så jag har varit ute och fotat lite, ni ska få se snart! Just nu sitter jag med is på min stukade fot som har gjort så att jag inte dansat denna vecka :/



Ikväll kl 20 så ska jag till kyrkan med konfatjejer. Ska gå på en ungdomsgudstjänst och sen kanske vi stannar där ett tag. :)

hej onsdag

Datum: 2011-04-06    Tid: 22:18:07
Hej, jag hatar hatar hatar pronomen. Usch fy fan bajs blä urgh. Så nu vet ni det. Inte kul. INTE KUL.
Imorgon är det vårfest för hela Svenska balettskolan. Blir kul att se 9ornas spex. Hoppas den är bättre än förra årets för den var inte så jättekul.. :)
Jätte random bild appropå ingenting.

whip my hair

Datum: 2011-04-05    Tid: 19:09:17
Wow, vilket pissigt väder det var idag! Men man ska väl inte klaga, med tanke på hur fint det var igår.
Och jag är glad och ledsen. Ledsen för att jag inte får dansa eftersom jag stukade foten i söndags, men glad för det är redan mycket bättre. Tror jag är redo för att göra stången i alla fall på torsdag! Men idag gjorde jag ara övningar inne på gymmet. Ganska tråkigt, men men!

macarons

Datum: 2011-04-05    Tid: 19:00:06
Några bilder från när jag bakade "Macarons" för någon helg sedan. De ser ju inte direkt köpta ut, men de var ganska goda! :)

flower

Datum: 2011-04-04    Tid: 12:00:00
Idag är det exakt ett år sedan jag gick ut och fotade den här bilden på vårtecken. Fast då var det ju påsklov, vilket inte skulle skada nu.. Men iaf, just därför så tyckte jag att det passade att lägga ut denna bilden. För kanske en blivande tradition? Och mest för att visa att jag faktiskt har utvecklats i mitt fotande. :)
Synd bara att de inte hunnit slå ut som förra året.

O M G

Datum: 2011-04-03    Tid: 22:39:16
Skrev fel, det var inte en promanian/chihuahua, utan istället för chihuahua så var det dvärgspets och papillon kanske? Minns inte, men jag minns att de var så galet söta de valprna! Helt inne på att köpa en utav dem nu, så gör vi inte det får jag väl psykbryt. Har en video jag kan lägga ut i morgon eller senare på veckan. Kom på att jag ska på konfermations möte imorgon så  jag vet ite om jag hinner. Nu ska jag gå och lägga mig!

pomeranian/chihuahua

Datum: 2011-04-03    Tid: 18:59:06
Nu drar jag och kollar på världens sötaste hund som vi kanske ska köpa! HÖRS.

2 bilder från Norge 2010

Datum: 2011-04-02    Tid: 18:25:56
Hemma nu, köpte inga kläder! Köpte bara lite smink, flätat skärp och sånt. Suprise på det. Dansen är klar nu och den är väldigt bra tycker jag. Rolig att göra också! Alla gör varsitt solo, men det kommer nästan alltid någon i bakgrunden som kanske bara går förbi och gör ett steg tillsammans med personen som gör sitt solo och sedan går vidare. Det ser jätte coolt ut. Hlin är en väldigt bra koreograf!
Appropå ingenting är det faktiskt jäätte fint i Norge. Vattnet var helt torkost vid en fjord som vi var vid förre året! Längtar galet mycket till sommaren nu, har nog redan hittat min skolavslutnigs klänning!

god morgon, nästan

Datum: 2011-04-01    Tid: 21:30:37
god kväll. Sitter i min datastol och har inget särskilt för mig. Lider av ssår som jag har i munnen mest. Vi fick åka hem tidigare idag för att det hade hänt något med niorna, så våran lärare behövde ta hand om det. Alltså hade vi ingen repetion = åka hem. Imorgon ska jag dansa på operan, kul kul. :)
Sedan ska jag till stan med Isabel. ♥


RSS 2.0