Hej mitt namn är Josefina

Datum: 2011-06-30    Tid: 20:51:44
Jag hoppas ni förlåter mig och inte glömmer bort min blogg.
Varje dag denna vecka förutom i måndags har jag badat i Kåsjön efter dagskonfan. Kul kul!
De jag har badat med har arit; Rebecca, Rebecca (ja jag menar två olika), Jessica, Alice, Johanna, Oliver och John. Och i tisdags så hoppade jag och Alice i med kläderna också, haha. Fy fan vad rligt det var alltså! Sen när vi skulle byta om hade Mikael och Kit gömt mina kläder så jag fick panikoch trott att jag hade glömt ombyte, höhö. Och när Alice hängt sina kläder på tork så tog vi hennes topp och snärtade varandra med den.. Och den gick sönder.. Stackars Alice! Och Kit kastade en kotte under mitt öga så jag hade ett sår på konfafotograferingen, men tror inte det syndes. Det var i tisdags det.. Och ja som jag nämde så var det fotografering, det var igår... Eh, vet inte vad mer jag ska säga nu, imorgon har jag 45 minuters privatlektion med prästen och det är såå inte kul.  Puss och hej.
Lite lagom c00l bild sådär.

the truth

Datum: 2011-06-29    Tid: 00:44:18
min blogg tar stryk medans ja njuter av sommarlov.

herregud

Datum: 2011-06-28    Tid: 01:18:11
Dessa vardagar kommer jag att spendera i en nästan kyrka!
Men så är det att konfirmeras.. Ska börja fundera på om ja ska bli kristen nu, haha, jag konfirmeras ju faktiskt på lördag!

förlåt

Datum: 2011-06-26    Tid: 15:05:12
Jag ska vakna till i bloggen snart, jag lovar.
Ska ara hitta motivationen till det. Men jag har sååån lust att blogga på korsika så ja ska se till att ja ska kunna göra det. Men ja är hos ida nu, de har ja vart sedan midsommar, och hon fyller år idag så pussN.

%#¤#&/(/()=

Datum: 2011-06-23    Tid: 22:09:17
Aaaaah, hatar min blogg just nu!
Vill kasta den i en sophög eller någonting. Fan fan fan. kan inte förklara, men ja er ju hemsk ut på bilderna till höger. bloggar inte förensja fixat det. arfhghgh

Bröllop

Datum: 2011-06-18    Tid: 08:20:45
Hej, jag hann inte blogga innan jag åkte igår, men idag är jag hemma hos min farbror i Köping nån stans och idag är det min kusin Annas bröllop som gäller! och jag ska vara tärna. ^^

skolavslutning

Datum: 2011-06-16    Tid: 19:43:38
Hej Hej HEj,
jag mår inte så bra igen så jag kunde inte åka och dansa idag.
GRYMT SKÖNT MED SKOLAVSLUTNING IAF!
Alla älskade Thisbe, jag tog med henne i hennes väska och hon var så duktig så. ^^
-iaf, imon ska jag åka till min kusin som har bröllop på lördag, men jag vet inte hur jag sa få hem mina tåskor osv från Operan?
Med tanke på skolavslutningen så hade jag för liten väska för att ta med kameran så jag väntar på andras bilder, detta var förra årets skolavslutning. Puss.

Allum

Datum: 2011-06-13    Tid: 16:22:25
Ska snart till Allum med mamma. Ska köpa skor till min kusins bröllop på lördag! Vet inte ens hur min klänning ser ut, för hon har sytt den själv. Hoppas den passar bara!
En bild från i lördags.

smultron

Datum: 2011-06-13    Tid: 15:05:48
Hej, visste ni mina kära bloggläsare att smultronen har kommit? Iallafall en del utav dem!
Det har jag märkt, tack vare Thisbe faktiskt. Hon gick och nosade på dem. Gott!
Nu tycker jag ni ska dra ut och kolla p era smultron ställen, yä yä

Some backstage pictures

Datum: 2011-06-13    Tid: 00:36:36
Har har ni några backstage bilder. Några har jag snott från Sandras facebook. :)

Over and out

Datum: 2011-06-12    Tid: 19:56:49
Hej, jag är nu hemma från ännu en föreställning, och desvärre den sista. Det suger. Var bara tvungen att säga det. Fast det är gaaanska så skönt för mina stackars tår om man säger så.. Ska även visa back stage bilder lite senare. Men nu ska jag bara vila och kolla på The OC, jag är trots allt sjuk och svin trött.
Hade ingen bild att lägga upp, så tog en från när Tringkillarna var på våran skola förra gången. Jag är tjejen i blå dräkt närmast pianot.

awesome

Datum: 2011-06-12    Tid: 11:05:46
http://mollyrustas.devote.se/

Lorensberg 2011

Datum: 2011-06-11    Tid: 21:38:32
Ååh, föreställningarna idag gick så bra! Eller a, den sista vilket var premiären!
(Ni skulle sett den första när vi bara gjorde akt 1, då halkade jag och ramlade rakt på magen, ooups!)
Men är jättenöjd, längtar till imorgon då vi gör våra (tyvärr) sista föreställningar i 8an.
Kollade även på filmen från 7ans föreställning, och jag kan med glädjande nyheter medela att jag definitivt har utvecklats!
Otroligt vacker bild på Christopher och Isabel.
Törnrosa.
När jag gör mitt solo "songbird".
Från den morderna dansen.
Bilderna blev ganska suddiga här men så får det vara.
Ha en bra kväll! ♥

god natt

Datum: 2011-06-09    Tid: 22:10:30
Ska göra mig klar för att sova nu, annars blir det för sent och jag behöver verkligen sova. Det händer mycket imorgon och jag ska vara på skolan jävligt tidigt. Inte kul, INTE KUL.
En annan bild från Vrångö.

get the shackles off my feet so i can dance

Datum: 2011-06-09    Tid: 21:16:21
SÅ VAD TYCKER NI OM DEN NYA DESIGNEN?
Själv är jag jätte jätte jätte nöjd, så tack igen Caroline för att jag vann din tävling!
Denna bilden hade varit ganska så mycket random just nu om jag inte hade tänkt snacka om mina fötter. AJ vad jag har ont i tårna! Och har bara första "föreställningen" imorgon, sen har jag ju föreställningar hela helgen. Och imorgon sska vi ju repa också.
Jag körde Törnrosa för första gången med en kille från England idag. Det gick ganska bra, men jag önskar att jag hade musiken så jag hade kunnat gå igenom allt här hemma, för det behövs. Glöm inte att säga vad ni tycker om designen nu! Kram

jordgubbar är ju bara föör gott

Datum: 2011-06-08    Tid: 22:01:33
Fast detta var ju iofs igår.
Btw så dyker den nya designen upp inom kort. Den är klar nu. As glad för då blir bredden på bloggen 700 px vilket betyder att bilderna slipper bli så här oskarpa! Puss

Hallå allehopa

Datum: 2011-06-08    Tid: 20:08:43
Hej, först och främst ska jag säga en sak. Eeh, ja har beställt hem lite saker från H&M! Sånt är alltid kul. Nu ska jag säga en annan sak. Jag ska göra solo i Törnrosa istället för en ganska så tråig assistent roll som bara ger mig kramp i armarna! Det är för att en tjej i 9an har blivit skadad, så Nicole har fått hoppa in i en annan dans och Natalie(och Anna) i en annan. KUL KUL! Men tycker hemskt synd om hon som blev skadad!

Idag när jag kom hem har jag busat med Thisbe ganska mycket. Hon har verkligen växt nu, men hon är skit jobbig för hon bits hela tiden, haha!

inte tid

Datum: 2011-06-07    Tid: 17:38:47
Hej, jag bloggade inte igår för att.. Har inget bra svar på det!
Har ingen lust att blogga precis just nu men vill ni läsa om vad jag gjorde igår så läs det andra blogginlägget på Natalies blogg. Puss.

tjalallaa

Datum: 2011-06-06    Tid: 00:52:22
Vet ni, det är riktigt konstigt det där med att vara kristen. Sjkt läskigt. Så som jag har uppfattat de ger de bort sina liv till gud, typ. Aja skit sama. Är ganska så trött för jag har ju knappt fått sova på detta läger. Man la sig för tidigt men de väckte en även klockan 8 så kul kul. Fast nä. Godnatt (skriver jag och lär ligga i sängen om en timma) Börjar ändå seeeeeeeeeeeeeeent imon. Ska dansa klockan 13.
Solnedgång på Vrångö. Ofta inte fin.

Tips..

Datum: 2011-06-05    Tid: 23:58:56
..för att sola.
Ni kan kalla mig dum men jag har skitigt totalt i solkräm varje gång jag solat, för jag har ändå aldrig bränt mig ett skit. Istället har jag användt den här som ökar solens strålar, på något sätt.. Aja, grym är den!
köp köp köp.
Eftersom det är Hawiian Tropic så luktar den ju mums också.

Vrångö

Datum: 2011-06-05    Tid: 21:29:06
Hej, har ni saknat mig?
Skulle egentyligen kunnat blogga för några timmar sedan men jag har faktiskt solat.. Trots att ja inte får för min skola.. Men vet ni, jag orkar inte bry mig. Tänker faan inte vara blek i Korsika och jag tror inte jag kommer få sola så mycket under konfalägret med tanke på va liten fritid vi hade detta! Helt seriöst såg schemat ut så här: äta-kyrka-äta-kyrka-äta-kyrka-äta-kyrka-soova. KUL KUL! Nej men det var faktiskt ganska kul. Förutom att lovsånger ska ju göra en glad - och jag blev sur? Skittråkigt, jag var på as dåligt humör. Sen så halvsov jag en lektion och råkade försäga att vi inte hade åkt till Domsö för jag visste inte att vi inte fast vi hade åkt dit. Eeh.. A.

Fortsättning på det jag startade igår.

Datum: 2011-06-04    Tid: 10:39:00
Är fortfarande på läger så här kommer yttligare några bilder jag aldrig visat! ^^
"Josefina man ser ju inte ditt ansikte!"
"Nej, jag är död."
Eva och Adam
Haha omg ni skulle sett den andra hoppbilden hon tvingade mig att radera! ^^

Bilder som aldrig kom upp!

Datum: 2011-06-03    Tid: 14:00:00
Här kommer en del bilder som aldrig visades efter att jag och Ella fotade "Green forest".
Historan bakom denna bild är bara föör rolig. Hon skulle sätta sig på stubben, men hon viste inte att den var typ jätte mjuk så hon föll ner i den! Haha gud vad jag garvade..
Bajsarn
"Ta inte kort nu"

Ett inlägg riktigt till Thisbe

Datum: 2011-06-03    Tid: 10:20:00
Hon är ju bara för söt nu alltså.
Tänkte iaf bara säga att jag har min kamera med mig till lägret så förhoppningsvis har jag bilder att visa när jag kommer hem, kram.

Konfaläger

Datum: 2011-06-02    Tid: 10:16:40
Tja, drar på konfaläger om några timmar så det blir inga mer blogginlägg idag.
Men jag har fixat tidsinställda inlägg så glöm inte att kolla iaf!
Nu ska jag kolla på mitt sista OC avsnitt på 4 dagar, sen ska jag fixa det sista. Vi hörs!
Lägg märke till Thisbe som sover på bilden ♥

tidig dag

Datum: 2011-06-01    Tid: 15:52:24
Hej, nu ska jag dra ut och lägga mig på gräsmattan och läsa senaste numret av Frida, som jag inte har läst än för att jag varit upptagen av en bok. Tänkte ta vara på at jag faktiskt slutade ca 5 timmar tidigare! Skulle egentligen slutat om 10 min.. Och jag tycker inte att jag tagit vara på det än förutom genom att kolla på OC så vi hörs senare, puss!
Den söta klänningen köpte jag på Gina förra året för 50 lappen, fynd!

shopping

Datum: 2011-06-01    Tid: 14:40:27
Detta var det jag köpte i lördags. Bytte även ut bikinitoppen idag medans jag även köpte lite smågrejer, eftersom jag råkade köpa en 36a istället för 34a sist, haha. Förresten är det såå härligt med vädret, ska ju vara fint hela helgen. GR8!
Min fin fina väska, som man även kan ta av axelbandet (?) på. (väska förresten, vilket fult ord!)
Och bkinin, som jag även sett nu att Kenza också har. (Ganska posetivt om amn tänker på vilken otroligt vacker stil hon har) Och sen ska jag nog spara denna bikini till Korsika när jag är lite brunare, måste säga att det är skit fult med en vit bikini på en ganska så vit hy. (USCH)
RSS 2.0