dance like nothing matters

Datum: 2011-05-31    Tid: 18:59:01
Hej!
Nu har det vrit två ganska slitsamma dagar. Bara dans gör en verkligen helt slut, plus att jag möjligtvis borde gå och lägga mig tidigare.. Har kommit på att från och med nu så har jag ingen vilodag på jätte länge!
För på torsdag som skulle vara börjaan på en lång vilohelg blir början av ett konfa läger..
Sen efter det så dansar jag måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördag(föreställning)söndag(förestälning)måndagtisdagonsdagtorsdagfredag. SEN så åker jag på bröllop sen så är jag fri! Nästan.. Strax efter det börjar väl nästa konfaläger men skitsamma ^^

bio roy

Datum: 2011-05-29    Tid: 15:08:45
Hej, nu har Ida åkt hem och jag har klätt på mig. Har vandrat runt med myskläder hela morgonen, haha. :)
Ska ganska snart in till stan och se en livesänd balett på bio Roy. Och eftersom Elin i min klass hoppade ur får jag se den med Kahrin i 9:an. Det går ju bra det med, bara jag slipper se den själv haha!
Sedan ska jag också byta ut bikinitoppen jag köpte igår, råkade köpa den i 36?!

play and you will succeed

Datum: 2011-05-28    Tid: 21:11:26
Hej, min goa vän Ida Nilsson är här hemma hos mig nu. Det är mycket kul. Vi har precis ätit middag som Waldemar (och Jesper`?) lagade. Och bara för att de lagade maten så har vi även precis plockat undan maten. (Eller mest Ida kanske, jag fick skicka Agaton i säng) Bilder från en annan gång med Ida.


Efter dansen idag så  var jag på stan med Natalie, Isabel, Nicole, Anna och Chriffe, men jag gick mest med Natalie, för.. AA det bara blev så då vi ville till samma butiker. Iaf så shoppade jag en skit fin väska som jag ska visa och en bikini som kostade för mycket så jag blev jättesur. Nu vet ni det. :)¨

Refugen

Datum: 2011-05-28    Tid: 00:17:20
Hej!
Jag vet, jag har inte bloggat på ett tag..
Nu är klockan femton minuter över fredag, men jag berättar om fredag som idag. ;)
Jag gick till skolan och hade min sista teoridag i 8an! Resten av terminen går åt
till att öva inför Lorensbergs teatern, där vi ska ha våran dansuppvisning. Är ganska så nervös för det men det löser sig nog. Så jag slutade klockan 12 idag eftersom jag hade mitt betygsnack i svenskan först av alla. Nu vet jag att jag har VG i exakt ala ämnen. Det är la bra men lite tråkigt utan ett MVG som piggar upp pappret om man säger så, jag var så nära att få det i spanskan.

Sen kvällen har jag spenderat i kyrkan! Åkte dit klockan åtta för då började gudstjänsten. Det var en ganska chill gudstjänst, men i början fick jag ett skrattanfall för att Alice skrattade så det var ju lagom jobbigt. Men efter gudstjänsten så stannade jag och Rebecca i Refugen (som stället man hänger på efteråt heter) t o m klockan 12, och nu så är jag här. God lördag!
Har bildbrist på mig själv så jag tar på min älskling Thisbe ♥

blowing in the wind

Datum: 2011-05-24    Tid: 18:52:10
Huh, så trött jag dör.
Har bara legat i sängen och läst och bara vilat sen jag kom hem. Skööönt, men tråkigt. Så nu har jag tänkt att jag ska spendera kvällen genom att slö titta på "The OC". Åh vilken härlig tanke, den kör vi på!
Bilder från i lördags.

let's play a game

Datum: 2011-05-23    Tid: 22:20:00
Jag och Ella stötte på en trollkarl i skogen i lördags som trollade oss till dockor. Usch, skönt att vi träffade en god fé som trollade tillbaka oss... haha.

Earcuff

Datum: 2011-05-23    Tid: 21:17:19
Titta vad jag köpte idag! En fin fin earcuff från Glitter, för endast 20 kr!
Såg kedje earcuffen i fredags men då hade jag inga pengar, och idag var den ju helt slut. Fast det gjorde nog min mamma glad, hon ärlite skeptisk med "en massa kedjor i öronen". Sån är hon, inte jag.
Är jätte nöjd över denna i allafall!

Birthday cake

Datum: 2011-05-23    Tid: 20:43:49
Okej, jag sa npgra minuter och det blev väl npn timma men skit samma, jag åt middag, vilket var super gott!
Har en sovande Thisbe i famnen förresten, hon är otroligt söt alltså..

SneakPeak

Datum: 2011-05-23    Tid: 19:51:37
Hej!
Idag var det en ganska bra dag i skolan med softa lektioner, roliga danslektioner och glass på sista danshistorian!
Och det blir mer gott idag, vi firar att pappa fyllde år i lördags,han var inte hemma. Så Det blir en supergod tårta efter den supergoda middagen! Och jag vet att tårtan är godi allafall för jag gjorde den, och då kan det aldrig slå fel. ;) Lägger in en bild på tårtan om några minuter!


Min blogg ser ut som en röra! Förlåt för det! Men tidigast i helgen så kommer jag ha den nya designen, och här har ni en liten förhandsvisning på hur headern kommer ungefär att se ut.
Maha :)

sleep well

Datum: 2011-05-23    Tid: 00:06:26
Åh, just nu håller min design på att fixas! Den blir jättefin så jag längtar tills den är klar.
Nu måste jag dra mig mot sängen, är faktiskt väldigt trött och det är skola imon.
Skön start dock, vi börjar med musik så det är bara att sjunga lite så är det bra sen!
Sista teori veckan nu för min del, yey!

Älskar den här bilden, jag ser skitlång ut för att jag står i en backe! ^^ Jag och Ella ♥

visst vill man bara rusa ut?!

Datum: 2011-05-22    Tid: 18:11:21
Sånna här dagar undrar jag vad fasiken jag gör inomhus!

LYCKLIG

Datum: 2011-05-22    Tid: 00:37:49
Okej, nu är det så att jag trodde jag skulle göra om min design på det lilla sättet jag kan, men så såg jag att jag VANN en gratis design! SÅ LYCKLIG JUST NU! TACK Caroline!

green forest part 5

Datum: 2011-05-21    Tid: 23:07:49

green forest part 4

Datum: 2011-05-21    Tid: 22:57:18

green forest part 3

Datum: 2011-05-21    Tid: 22:43:04

green forest part 2

Datum: 2011-05-21    Tid: 22:19:20

green forest part 1

Datum: 2011-05-21    Tid: 20:50:52

Fotat med Ella!

Datum: 2011-05-21    Tid: 17:15:01
Ni ska få se resultatet ikväll, men det blev iaf jättefina bilder!
smakprov ;)

when the clock passes midnight, i get weird

Datum: 2011-05-21    Tid: 02:00:35
När klockan har gått över midnatt så är det en ny dag, så god ny dag! ha ha ha.
Så alltså om några timmar ska jag dansa. Känns inte så kul just nu men det lär det bli.
Har kollat slut på första säsongen av the oc, och kan säga att det inte var särskilt hälsosamt om man inte tycker om att gråta. Fast jag tycker om att gråta framför filmer/serier. Så det var hälsosamt.. Hmm.. Aja, höl på att dö av gråt när Ryan åkte, liksom VARFÖR?! Skit samma, jag tror man märker att jag är trött. Ska lägga mig i sängen och kolla på avsnitt 2 på säsong 2 nu, hehe!
Våran fina nya familje medlem!

Take it or leave it, you better believe it

Datum: 2011-05-20    Tid: 21:49:53
Nu har väl de flesta varit på Lseberg och lyssnat på pratmusik. Inte jag i allafall. Jag har varit här hemma och kollat på The OC och käkat några slags "sommar ring, sourcream& dill" från Estrella. De var faktiskt riktigt goda! Men nu är de slut..

svenska lektion

Datum: 2011-05-20    Tid: 12:17:32
Hej hej he jehjehej ehejehjehje  osv.
Jag har svenska lektion där vi skulle skriva en uppsats, men så snabb som jag är, så är jag redan klar! Så nu kan jag skriva här istället, lite kort innan hon kanske kanske upptäcker mig, hehe.
Hade matteprov idag, och har redan fått svret på a-delen. Där fick jag 2 poäng ifrån alla rätt. Men b-delen var svårare.. Få se hur det gick senare! Har vart ute också, ganska härligt väder faktiskt. Aja, puss hej.

Har på mig idag

I tell you

Datum: 2011-05-19    Tid: 22:34:16
It's hard to strive for something you know you might lose. The only thing that keeps me fighting is the love and passion i've got, so let's  hope for the best. Every thing happens for a reason.

hej.

Datum: 2011-05-19    Tid: 20:42:18
Ska vi dra en snabbspolad text om dagen?
Lektioner, min SO lärare berättade om industrin om kycklingar och mådde lite dåligt, tråkig matte och jag har prov i det imon.. Och helt OK no och spanska. Sen hade vi dans och Elin sa att vi skulle testa udda frisyrer. Jag hitta inte på så mycket men jag tyckte min var ganska udda men inte om man jämnför med Elins! Hon hade värsta hippieflätan! As coolt,( tills hon tog ut den.) Sen efter dansen med tåskor som plågade sönder mina tår så åkte jag och Elin till backaplan och kollade lite inne på Glitter, sen kom min mamma och då gick jag och hon in på Gina och där köpte jag en blus jag ska ha imorgon.. Det var det.

Sen nu hemma har jag bara chillat. Glömde matteoken i skolan?! SMART TJEJ. Alltså nae jag orkar inte med mig själv. Jag har typ fått för mig att skolan redan är slut, när det faktiskt är en vecka kvar.

say whaaat?

Datum: 2011-05-18    Tid: 20:25:46
Tja alla, tänkte blogga imorse men det funkar verkligen inte att blogga på våran Ipad? Jätte konstigt. Skit samma, igår så hade vi våran uppdansning! Det var faktiskt inte alls så jätte nervöst, antar att man börjar vänja sig. Men det gick faktiskt ganska bra, speciellt efter den första övningen vi gjorde i mitten, för då bara släppte jag allt och "dansade". Det är då det är som roligast.
Och idag så skulle vi jogga på gympan. Det var skit många som började gå för de blev trötta men här har ni kämparn! Stolt som tusan, sprang hela vägen! W-O-W! Var lite lagom trött efter det sådär..
Seriöst, jag kan gavra åt mig själv. Va är detta för bilder? I allafall, om man undviker att dess färger skär mot varandra, är de inte liite underbara? Eller är jag helt galen?

god morning, god moooorning

Datum: 2011-05-16    Tid: 09:09:11
Alltså jag har aldrig träffat en hund som bara vill bli buren/sitta i knät förut! Min älskade vän.
Jag vet att min blogg kretsat runt henne mycket på sista tiden men det är ju bara för att jag nyss fick henne.

Ska dra till skolan om några timmar, vaknade tidigt så jag kunde titta på ett avsnitt av The OC. Förresten så har jag varit där de spelar in den serien! ;)

sleepy

Datum: 2011-05-15    Tid: 18:39:58
Så här såg det ut förresten (mamma och pappa hade mitt minneskort.)

ska beställas

Datum: 2011-05-15    Tid: 16:00:52
Var precis ute med Thisbe, men hon är inte så förtjust i regnet så nu har jag fått mamma att gå med på att beställa hem den här regnjackan!
Hon ligger och sover i min famn just nu med en handduk runt om, så ska titta på oc nu. Ida sov över här igår till idag, det var röligt! Har kommit på att jag ärver en massa ord från henne. puss

snabbt inlägg

Datum: 2011-05-14    Tid: 10:22:59
Jag ska iväg och dansa nu, dock är det lite svårt att lämna en sådan sötnos..
Hon har sånna problem att sova!  Så fort man går iväg vaknar hon, så jag måste springa ner nu och kolla så att hon inte vaknat.. PUSS!

my little dog

Datum: 2011-05-13    Tid: 20:54:22
Kan ej beskriva min kärlek

Thisbe är här

Datum: 2011-05-13    Tid: 19:04:56
Thisbe är här nu så jag lägger all energi åt henne!
Ville bara säga hur underbar hon är! Hon skuttar runt och pussar mig, somnade i min famn, upptäckte sig själv i spegeln och kommer när man ropar på henne.  *Ååååh jag smälter!*

Det kommer mer bilder! ♥

goder natter

Datum: 2011-05-12    Tid: 22:15:41
Hej, idag när jag kom hem så var jag så trött så jag satte mig bara vid datan och kollade på the OC, tills jag och mamma åkte och köpte hundbur och orange t-shirt till mordern dansen och MIDJESHORTS! yey! Och bara för det har det blivit kyligare. TYpsikt alltså. Imorgon är det en stor dag, Thisbe kommer till oss och Nicole fyller år!
Sa någon att det var fredagen den 13? nej, tänkte väl det..

This is Thisbe

Datum: 2011-05-11    Tid: 18:57:41
Nu har vi köpt korg, väska, halsband, koppel, borste, klorklippare, bajspåse.. Och en hund! Hon kommer på fredag, ska heta Thisbe, och är en Chihuahua/dvärgspetts! Hon är så söt så söt, så jag toklängtar till på fredag!
Anledningen igår till att jag inte blogga var då för att jag var och hälsade på Thisbe, och hon var ju så underbar va! Hon och hennes syskon bara rusade fram till mig och mamma, var jätte glada, skuttade omkring och allt, men de skäller inte! Aww, kan det inte bli fredag nu eller?! Några i klassen ville ha bilder, så här har ni:
Mamma och Thisbe
Jag och Thisbe
Nawsi, lägg märke till öronen! ^^
Med sina syskon ♥

bildbomb studsmatta

Datum: 2011-05-09    Tid: 20:21:09
Detta blev en ordentlig bildbomb! Men sådant gillar vi, så himla tråkigt med lama bildbomber..

awesome mondaaaaaaaay

Datum: 2011-05-09    Tid: 17:56:38
Ååh jag är ju så trött va! Har ju haft fullt upp med hårdträning hela helgen så är helt slut just nu, och det blev inte bättre av att jag la mig ute i solen i bikini i si sådär 20 minuter. (men det var värt för jag fick faktiskt mycket färg utav det!) Får egentligen inte sola, för jag får absolut inte ha fula bikinisträck för våra föreställningsdräkter, så jag solar i min bandeau bikini. :) Men jag ska ite klaga på att jag är trött för den här helgen var faktisk jätterolig! Igår så hade jag kunnat följa med englandskillarna innan de åkte hem men jag var verkligen tvugnen att plugga so, hade so redovisning idag, vilket kändes som om det gick jättebra. Nu ska jag sluta skriva, funderar på om jag ska gå ut igen.
Bild från i lördags då Anna, Elin och Isabel sov här!

Hade i alla fall helt perfekt outfit idag! Shorts, vit t-shirt och virkade västen från h&m. Varken svettades eller frös, awesome väder! ♥

trötter

Datum: 2011-05-06    Tid: 23:53:30
Bajs på mig själv. Nu sitter jag uppe utan anledning. Gaaaah..
Det sög lite denna kvällen, vi tänkte hänga med niorna med tringkillarna men vi fick tydligen inte.. Haha.. Så vi fick åka hem istället. Men dagen var ganska rolig. Jag blev sjukt speedad ett tag bara! Nicole störde sig så hon gav mig godisnappar och det funka. Bra för mig! Okej nu märker jag att jag är trött på hur jag skriver, god natt!

klänning

Datum: 2011-05-06    Tid: 21:03:16
Åh åh åh, idag när jag gick  genom Nordstan från Brunnsparken till Centralen, såg jag en ursöt klänning somjag var bara tvugnen att testa, och det slutade med att jag nu har en skolavslutnings och komerfations klänning! YEY! Den var verkligen skit fin, så bilden från Cubus hemsida gör den inte rättvisa, men jag orkar inte fota den på just nu. :)

somriga bilder

Datum: 2011-05-05    Tid: 21:49:48
Hej, idag så hade jag kanske min sista jazz lektion med Ran Hamilton! Den var verkligen jätterolig, men det får inte vara den sista! Me när jag frågade om hon inte kommer tillbaka till nian så var hon inte alls säker.. Alltså nae, jag måste få ha henne nästa år! Iaf, på jazzen så gjorde vi danser, och jag var med Elin och Nicole och våran dans blev faktiskt bra, eller det kändes så. Jag blev jättenöjd, och de med så det var verkligen jättekul. :)

Imorgon börjar klockan 10, och då ska vi ha Törnrosa med Tringkillarna. Det blir nog roligt, men det är väldigt långa dagar tyvärr.
Nu har jag ätit jordgubbar! MUMS!

godkväll

Datum: 2011-05-04    Tid: 22:46:53
Nu ska jag dra mig mot duschen och sedan bums ner i sängen, där jag ska tänka på vad jag ska ha på mig imorgon. Har blivit så att jag gör det i sängen nu för tiden.. Iaf, imorgon har jag spanska prov. Känns sådär alltså, har fått väldigt oklar info om vad som är med på provet om man säger så. Det löser väl sig för hoppningsvis! Puss.

okej nu kör vi

Datum: 2011-05-03    Tid: 20:47:46
Förra måndagen, sista dagen på lovet, så drog jag och Jessica in till stan för att kolla på Never say never, som var för övrigt väldigt bra. Men vi kom dit tidigare så vi gick runt innan och tog lite bilder, badade i en fontän som Jessica fick för sig hette vattenfall(?) och handlade glass på Willys. Efter filmen gick vi vidare och kom till en minigolf bana, så vi spelade det också! Gick si så där.. Åt helvete! :)
Vilken graciös dansös!

Och här hade hon precis kastat vatten på mig, eftersom jag hade lurat henne att komma nära så jag kunde skvätta ner henne! ;)


proffset!

Haha, jag är ju så snygg!

Så härlig! Men nu räcker det, har även lite blombilder att lägga ut men aja. ;)

monday monday monday

Datum: 2011-05-02    Tid: 21:05:33
HEJ,
idag har det varit en ganska rolig dag. För att först så fick jag och Isabel MVG i sång, och det var tack vare Paulina för att hon länkade en awesome låt på sin blogg, så tack Paulina!
Sedan så hade vi engelska och fick reda på att vi slutar skolan den 27 maj, sen har vi bara bara dans och lediga dagar! Åååh fy fan vad härligt! Och efter det så snackade vi om helgen, att några ska sova över så kanske vi ska fota och göra "en makeover för man vill ju vara fin". Haha, ni vet vad jag menar. ^^
Jag ska faktsikt lägga upp bilderna från dagenmed Jessica! Men här är iaf en bild, tycker den är lite rolig. :)

trött tjej

Datum: 2011-05-01    Tid: 22:20:44
Ååh vad jag vill gå och lägga mig nu! Hur ofta känner jag så? INTE särskilt ofta, men det gör jag nu. Har lite ont i huvudet t o m. Men jag får inte gå och lägga mig. Hur ofta här man det då? INTE särskilt ofta det heller. Det är nämligen så att jag har stoppat in en tvätt jag måste sköta, balettdräkten.. Så det var ju väldigt kuligt! Ännu kuligare nu när jag börjar undra va fasen min andra dräkt är.. Hmm, vart har klumpiga Josefina gjort utav den?
Denna veckan hade jag lyckats slarva bort mina jazzskor, trodde jag. Jag gick runt ganska länge för att hitta dem, så hade jag bara lagt dem i fel fack i skåpet. Sån är jag! Smaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart.
Btw, jag har fört över bilderna nu så snart kör vi!
Och jag har arit så otroligt duktig och är därför klar med NO:n! YEY
(Tack till pappa som hjälpte mig enormt mycket)

Slottskogen igen!

Datum: 2011-05-01    Tid: 17:49:49
Hej, det blev att jag Elin och Natalie grillade i slottskogen idag! Det var mycket mycket kul.
(angående rubriken så var jag ju där igår med.) Först så handlade vi lunchen, och jag och Natalie delade på tio korvar. Jag åt upp alla fem, så efter det var jag GANSKA mätt. Efter vi grillat och ätit marshmallows gick vi runt lite, kollade på lite djur och lekte på lekplatsen! Haha, varför inte..? Sen så drog jag och Elin in till stan lite snabbt medans Natalie åkte hem. Men vi fick gå till vasaplatsen för det var så många demonstranter så vi kom ju ingen vart!
Tog inga egna bilder, eller jag vet inte hur man för över med lillebrors mobil, så jag snor de som fanns på nattas blogg;

Angående de två sista bilderna, höll på att dö när jag såg dem! Ville bara springa in och krama söndre dem!

hej vad jag är dum

Datum: 2011-05-01    Tid: 11:00:42
"men självklart så bloggar jag på fredag" HA. HA. HA.
Och igår var det valborg och jag dansade nästan hela dagen förutom till kvällen då jag var i slottskogen! Och om en halvtimma drar jag in till stan så jag kanske bloggar ikväll.. Jag vet, skit dåligt. Det blir ett jävligt långt inlägg snart inser jag!
Och eftersom jag fortfarande inte fört över bilderna så får ni en ganska söt bild på mig från 5an tror jag. :)
Jag skulle på fest! hahaha..
Lägg märke till vilken perfekt hy. :(
RSS 2.0