Det närmar sig

Datum: 2012-08-30    Tid: 23:12:45
Har nu dansat hela veckan och har haft sån jäävla träningsverk men det är bara braa. Börjar bli så sjukt taggad på att åka till Tring nu! Jag och Nicole har en liten avskedsfest imon och så åker vi ju veckan efter. Nästa lördag åker jag och FLYTTAR till England! whaaaaaaaat. Snart den nya skolaaan:

På tal om inte alls det här så är jag as glad för vi var och köpte en ny jacka! En sån ridjacka haha, från Lexington och den är så jävla snygg! Fick en odd molly blus också så livet är braa. Puss

På bussen

Datum: 2012-08-28    Tid: 11:08:46

Nu är jag på bussen till fd skolan för att dansa igen, känner för att bara sooova, är för trött och har för mycket träningsverk wäää. Speciellt svårt att lämna sängen när man har en Thisbe som gosar med en..

Livets dricka

Datum: 2012-08-27    Tid: 21:28:10
Heeeej på er!
Det gick helt OK att dansa idag, får se hur det går imon när man har träningsverk och sånt haha. 
Efter dansen åkte jag och Nicole och solade för min bränna håller på att försvinna och det vill jag iiiinte!
Det var nice, men inte lika nice som flädersaft. Asså jag skojar inte med er när jag säger hur mycket jag gillar det, de är bara sååååå gott. mmm. Wellweell, när ja kom hem hade ja lite föör kul med webcameran. Jag lovar, detta blir sista inlägget på ett tag med webcamera men aaa.

stockholm i mitt hjärta

Datum: 2012-08-27    Tid: 00:25:57
HEJHEJ,
jag bloggar nu för att bevisa att jag visst kan vara bra på att bloggaaaaa.
Igår morse åkte jag 5 super härliga timmar till Stockholm och träffade Paulinaaaa. (denna helgen också ja)
Och det var ju bara föör kul. TRäffade hennes pojkvän Dante och Lucas också, de sov också över där och Paulina har en bubbelpool jag hade gillat om inte vattnet blev kallt av bubblorna, wää. Aja, imorgon tänkte jag skriva men klockan har passerat tolv så IDAG skulle jag börja med min svenska distans men det var nått strul? ojojoj vad synd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ska även till min kära gamla skola idag och dansadansadansa. och här är jag just nu. hejdå

old stuff

Datum: 2012-08-25    Tid: 02:48:45
Åh Åh Åh, blir såglad över sånt här!
Har läst igenom en blogg jag hade då jag ville testa blogspot, och jag kommer verkligen ihåg de dagarna jag beskriver. det räcker med att jag skriver något jätte sammanfattat så kommer jag ihåg allt, så himla kul!
Läs den om ni vill, även om ni inte kommer att fatta den som jag då..: josefinasjoblom.blogspot.com
Där hittade jag lite gamla bilder också, föör kul.
jag och nicole är ju såå charmiga!
och den sista var när jag beskrev hur jag älskar sommarregn hahaah

upptagen jaoooooooo

Datum: 2012-08-24    Tid: 16:24:57
Idag har jag skapat under, jag har gjort så jävla mycket, kan skriva en lååååång lista.
  • vaknade strax efter 11
  • ligger kvar i sängen..
  • märker att Thisbe ätit upp mitt läppsyl
  • äter frukost framför tvn strax efter 12, inser att det kanske innebär att det inte blir någon lunch men det sket jag i för jag var inte sugen på snabbpasta.
  • kollar på american pie the reunion (ganska bra!)
  • Agaton kommer hem och erbjuder sig att gå ut med Thisbe, han VILLE faktiskt.
  • Jag städa köket.. Och denna punkten är jag faktiskt stolt över för det händer aldrig så den ska ja skryta med för mina föräldrar.
Japp, det var det. Nu ska jag installera nått program för min svenska distansutbildning. Ser verkligen fram emot den. -.- Känner att ja måste städa mitt rum ocksåå.. det var städat igår morse, nu är det kaos. ÅH HUR LYCKAS MAN?!?! men det är ju avskedsfest här nästa vecka så det är bara at sätta igång............... Jaja, tog en as charmig bild på mig själv också med denna extremt grymma webcameran så den bjudre ja på jätte redigerad! kram till alla er som klagat på att ja inte bloggat.

Mallorca del 2

Datum: 2012-08-24    Tid: 00:42:20
Somewhere in Mallorca.


Mallorca del 1

Datum: 2012-08-24    Tid: 00:36:12
Magaluf stranden.

Mallissss

Datum: 2012-08-24    Tid: 00:32:40
Det är bara föör gott att inte ha börjat skolan. Det är hur chill som helst att vara hemma själv haha!
En upplysning, jag älskar flädersaft! DEt är så himla.. Mmmmm...
Skitsamma. Ska jag dra Mallorca nu då? Vi var där 10 dagar, min familj plus min brors kompis Julius familj. Det var nice! Men best av allt var AVICII, utan tveken. BCM klubben var så jävla bra, 7e bästa i världen dessutom! Magaluf på kvällen då? Förutom att det lukta spya överallt var det roligt. ;)  Aja, efter några dagar kom även waldemars andra kompis Jesper och det var också skooooj. Men våra föräldrar tvingade med oss på vandringar o sånt men de gick hem.
Här ser ni hela hööögen

It's my party and I cry if i want to

Datum: 2012-08-22    Tid: 23:37:52
Helt otroligt, snart så flyttar jag till England!
Alla börjar ju skolan nu och det gör på sätt och vis jag med, måste börja plugga svenska på distans på måndag. :( Wää. Bara för att jag ska få högskole behörigheter tror jag det heter. Ajaa.. Iaf så håller jag på att göra mig hemma i min laptop, kan inte ha en dator utan mina bilder, men de är för många för att föra över så jag måste rensa en massa haha! Skit jobbigt, men nån gång måste det göras ändå.. Såå jaa, Nicole om du läser detta så sitter jag just nu och raderar flera hundra bilder på dig!
Detta var för några veckor sedan, jag är brun nu!

dansforum

Datum: 2012-08-22    Tid: 17:50:35
Jag är dålig på att blogga jag vet, ska se till att börja igen. Tänkte att det kan vara kul att blogga när jag går på Tring? Jag och Nicole har iaf insett att jaaa det är dags att komma igång med dansen nu, så vi har vart på dansforum två dagar på raken, ska åka dit nu med. Ska börja lägga upp bilder från Mallorca också, puss.

hejdå Sverigee

Datum: 2012-08-05    Tid: 17:20:17
Orkar inte att det är typ en timma kvar tills jag ska åka..
Har lagt över 10 gossip girl avsnitt så är sysselsatt på planet iaf haha :)
Men ååh vad uttråkad jag blev!
Aja, här är en fin bild ja hitta haa

Batman och Mallorca, hur det nu går ihop

Datum: 2012-08-05    Tid: 11:03:05
heeej bloggiseeen.
Nu ville jag bara berätta att jag har sett den nya batman filmen och heeelt seriöst, det vbar den bästa film jag SETT! Helt galen nu.. åh orkar inte vad bra den var!
Nu håller jag på och ändrar gossip girl avsnitt till mp4 filer så att jag kan titta på dom på planet till MALLORCA IKVÄLL WOHOOOO! Taggat sönder varenda regnig dag denna sommaren (vilket vart många) så det blir hur nice som helst.
Korsika förra året, dags att få tillbaka brännan ja man!

Gotland

Datum: 2012-08-01    Tid: 19:34:30
Efter Varberg vände jag direkt och flög till Gotland där min barndomsvän Elsa har sommarställe!
De bor helt galet fint i ett as fint hus vid havet, nära Tofta strand alltså. Vi var vid ett kalkstensbrott och grillade vid solnedgången, solade i 30 grader som solen bjöd på en dag, hade en mysig kväll i Visby där vi åt otroligt goda crepes och var på ett ställe som heter Bodaborg, as kul! :)
Det var inte lite bilder det! Jaja

Varberg del 2

Datum: 2012-08-01    Tid: 18:15:23

Varberg

Datum: 2012-08-01    Tid: 18:03:07
Hej på er! Eller.. Hej på mig själv, för jag är väl den enda som inte gett upp hoppet för min blogg? Ingen orkar ju titta in eftersom de vet att jag inte uppdaterar.. Skitsamma, Efter jag skrev förra inlägget åkte jag till Varberg med min fina vän Nicole, och vi hade ca 4 mysiga dagar där! Vi var med hennes morföräldrars galet roliga hund, åt vinbär med vaniljsås (GALET GOTT) var i stan och så seglade vi. Myyys. Och ja, bilder kommer nuu.
Den här bilden är speciell ska ni veta, ler ca aldrig med tänderna..



RSS 2.0