vad hände med mig?

Datum: 2012-07-16    Tid: 12:44:07
Som ni fattar så har jag inte haft blogglust alls.. Och det är för att jag har ofta blogglust när jag är hemma och inte har någonting att göra så går jag ut och fotar och så redigerar jag dom bilderna osv osv.
Men jag har den här bloggen mest för att jag själv tycker om att kunna se tillbaka i mitt liv, dock nu har jag raderat en massa inlägg från 7an, men där skrev jag inget vettigt ändå. Så då var det klart beskrivet.
'
Varför jag inte har vart hemma och haft tråkigt är för att; första veckan på sommarlovet kom Paulina från Stockholm hem till mig då vi åkte till Liseberg och massa sånt, sen drog jag upp till henne och firade midsommar med henne och hennes vänner i Svinninge. Har inga bilder där ifrån tyvärr! Efter det åkte jag hem och vände till Strömstad med Nicole, vi hade sjukt tur med vädret och hade det för övrigt väldigt bra. Och ja denna bilden tog vi sista dagen då det var dåligt väder haha.
Efter det stannade jag i Strömstad med mamma som kom dit, tills jag åkte hem och sov i Nicoles hus för att vi jobbade på Partille cup i en vecka! Jobbigt men ändå väldigt roligt!
SEn åkte hon till Öland och jag åkte till Strömstad med Ida, men vädret sög vi åkte hem tidigare, och efter det har hon sovit hela helgen hos mig! Nu medans jag väntar på att Nicole ska komma hit kan jag visa tre bilder jag tog på Ida, hatar att hon röker men älskar henne ändå och det blev coola bilder så hejDÅ och klaga inte på att jag inte bloggar för här kom värsta inlägget ju!
Denna veckan väntar jobb och vad som händer senare på lovet ska jag försöka ta senare, hehe.

farmer

Datum: 2012-07-15    Tid: 13:05:51

Du suger...

Datum: 2012-07-10    Tid: 15:38:33
Du suger grovt på att uppdatera din lilla blogg josse så jag hjälper till bara för att jag har föööör lite liv..
Ligger hos min pojkvän nu och gottar mig, sov här inatt men va tvungen att gå upp vid halv tio för jag började jobba vid tio. Och gissa vad som händer imorgon???!?!???? JAG ÅKER TILL JOSSI I STRÖMSTAD. Har knappt varit hemma en vecka och så rullar jag iväg igen, så skönt och slippa va här även om jag älskar min fina huvudstad Göteborg!
Nu ska jag kolla film, puss på er alla fula missfoster <3<3<3<3<3<3 /IDAAAAAAAAAAAA
RSS 2.0