Wieee

Datum: 2012-03-28    Tid: 20:27:01

Yes då var det klart! Jag har kommit in i Tring, England med stipendium och allt!:) måste dock söka fler stipendium för det blir dyrt ändå.. Men är så himla glad!!
Idag hade vi demokratidag och lyssnade på två personers heemska historier, det ska vi göra imon med.;) jaja idag på väg till bussen så kallade Nicole mig bitch och då matchade jag in en tant och knuffade kn henne i den personen! Det blev en klockren träff och jag dog hahaha. Ni får bilder som jag tog igår hehehegrdg

vad häääänder

Datum: 2012-03-22    Tid: 23:06:35
Nu är jag så kallad omtumlad. VAD HÄNDE?
Alltså inget är väl klart än men.. JAG KOM IN I TRING? ENGLAND?
Jag kanske flyttar till Endland i höst???
Btw, underbart med internet igeeeeeen.

LONDON

Datum: 2012-03-19    Tid: 20:02:29
FATTA VAD VÄÄÄRT.
Imorgon åker vi på "klassresa" till London/tring för att dansa, söka skola och lära oss världens bästa dans med Tringkillarna! Alltså dööör, längtar sönder! 2 år sedan jag var där nu och sedan dess har jag bara längtat och drömt om att få åka tillbaka och nu så! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees. Nu kör vi wohooo. Ska bara packa först sååå jaa. PUSSPUSSPUSS VI HÖRS TYP PÅ SÖNDAG FÖR PÅ TORSDAG NÄR JAG ÅKER HEM SÅ DRAR VI DIREKT VIDARE TILL STOCKHOLM FÖR ATT SÖKA SKOLA DÄR!

Yeeesyesyesyeeesyesyes

Datum: 2012-03-11    Tid: 19:01:32

Booort med tjock och jobbigt och ganska så jättefula ytterkläder och tillbaka till skinnjackan <3<3<3<3<3 haha det roligaste är att det tom känns varmare för jag har inte haft en halsduk under hela vintern och haft jackan halvt uppknäppt osv osv och min dunjacka sög för den är inte varm så nu är det att peppra sönder att snön INTE kommer tillbaka!!!!!!!!!!!!!! Varför skriver ja detta så sent??????? Jo för jag har ju inte fått uppleva våren för jag har ju vart sjuk. Faaast det bästa var att jag sa åt mig själv att vara sjuk tills snön som kom mitt i förra veckan skulle försvinna, och det lyckades ja med wiieeej. FAN på mina konstiga inlägg nu kör vi på inspirations bilder!

läs inte om ni inte vill bli uttråkade

Datum: 2012-03-10    Tid: 17:15:30
Är så sjukt trött på att vara sjuk nu!
Inte nog med att man är sjuk och mår dåligt - man får ju svindålig hy också! Typ lite fet med massa små pluppar? Vad är det för skit! Har aldrig haft problem med min hy så det var inte trevligt. Jajaja jag kan tipsa er om ansiktsmask och facescrub, det hjälpte ganska gott. Har även fixat mina naglar nuu. Fast det jag borde fixa är mitt rum som är KAOS och matten som jag skulle haft prov på i måndags. Har lyckats intala mig denna veckan att jag faktiskt kan matten fast det är ju lite dumt för det kan jag verkligen inte och jag har inte pluggat på hela veckan? haha vet inte. Alltså jag känner mig såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå tråkig. Har ju helt tappat det, mina inlägg är ju för fan svin tråkiga.

blablabla

Datum: 2012-03-08    Tid: 13:35:05
Fy fan va tråkigt det är att vara sjuk.
Har inget att göra och det känns som om jag har vääärsta stora öppna såret i halsen. Inte kul. Alls.

#¤%&/#¤"&%

Datum: 2012-03-06    Tid: 14:53:21
Åh är så sjukt orlig just nu men samtidigt lättad. Operationen verkade ha gått bra men kan bara inte fatta att detta hände Isabel.. Vill bara åka och besöka henne nu men har ju värsta förkylningen plus 40 graders feber alltså detta är inte sant! VARFÖR. AR4GHGHAHDJHJHJ.
detta är lite likt mig

Bästaste Isabel Ljungkvist ♥

Datum: 2012-03-05    Tid: 22:52:31
En av de finaste ligger just nu på sjukhus. Tänker på dig och hoppas allt gick bra ♥
Skulle kunna skriva ett långt inlägg om dig för vi har varit nära vänner väldigt länge, men du borde veta att vi alla älskar dig så hoppar över den delen och går till det viktigaste. Vi tänker på dig varje dag nu efter operationen. Önskar att du bara hade kunna slippa allt detta men livet är inte rättvist ibland.
Du har gått igenom så mycket men ändå är du där du är idag. Du är så jävla bra, glöm aldrig det!

Sjuk

Datum: 2012-03-05    Tid: 11:10:27

Faaan aaalltså! Jag är sjuuuk och det är bra för jag missade matteprovet, men det suger som fan för vi har en föreställning ikväll som jag måste vara med i och jag är ju bara sååå taggad när jag mår såhär. -.- stackars Thisbe fattar inte heller varför jag inte orkar leka med henne haha hon är lite jobbig

RSS 2.0