back at tring!

Datum: 2012-09-30    Tid: 22:20:51
Nu är jag på tring igen! Woho! Känns skönt faktiskt, att vara tillbaka bland allt folk. När jag var borta saknade jag hem för mycket. Imorgon är det bara att köra igång med dansen, ännu en vecka och jag ska kämpa söndeeeer haa! Denna bilden är till er babes.
LOVE♥

Gilly Hicks & Hollister

Datum: 2012-09-29    Tid: 23:13:00
Idag har vart en braaa dag!
Först gick vi till en park där massa rådjur går fritt omkring, helt galet! Och deras små pojkar är så söta jag dör, den ena ser ut som han som säger "charlie bit meeee" ni vet, wiieee.
Efter det så gick jag och mamman och shoppade och jag gick först in i den nya affären (vet inte om den är ny men den är ny för mig iaf!) Gilly Hicks i abercrombie och hollister kedjan. Där köpte jag en vad sk aman säga, en tjockare långärmad tröja, super mysig. Sen gick jag in på Hollister och köpte aaas balla byxor som  jag älskar! De är lysande ljusrosaorangea! love love love till dem! Köpte även örngott eftetrsom mina från sverige är för små för mina engelska kuddar så jag har fått pressa in dem haha.. Efter det har jag bara chillat här i deras hus, har en egen våning och sånt! Har pratat med min kära mamma på skype ♥
 
Nu ska jag titta på en film jag laddat ner (lever livet med wifi) och gissa vad? ska äta PRINGLES!
haha här lekte jag med mina byxor fråga inte.. bilderna gör verkligen inte färgen rättvisa.

 

fredag 28/9

Datum: 2012-09-28    Tid: 21:35:42
Heeeeeeej, just nu är jag i Kingston!
Min guardian bor nämligen här.
Denna helg är det exit på min skola vilket betyder att man måste lämna den, ingen får vara kvar på skolan. Nicole åker hem till Sverige och det är jag lite avundsjuk på meen det kändes lite ovärt att lägga nån tusenlapp för att komma hem och vara hemma en dag..
Min guardian är jätte trevlig och deras hund är underbaaaaaaar! Som ett gosedjur aah.
 
Igår var jag ju på den dära föreställningen. Den hette "some like it hiphop" och jaa det var en hiphop show, commercial jazz. Sjuukt bra var den, vill också kunna dansa så! Tänk er att de berättade typ en historia fast med hiphop! Har bara sett sånt med balett så det var verkligen kul. Plus att det var live musik till med galet bra sångerskor!! Aaah. 
Jag gjorde inte baletten idag för jag mådde inte bra men sedan så gick jag till jazzen, och vi hade en vikarie som gjorde värsta commerical jazz och efter all inspiration från igår så köttade jag verkligen, riktigt roligt. Efter det skulle vi ha pas de deux men alla killarna övade på en dans så vi gjorde solon istället som också var riktigt kul! Nu ska jag gå ner och socialisera mig med de jag bor hos tror jag. Är sååå trött men också hungrig, ska äta snart.
KRAM
denna bilden är sååå tagen just nu... (tagen på mallorca)
 
 

AWESOME

Datum: 2012-09-28    Tid: 01:16:35
Kom nyss hem från en SJUKT bra föreställning!
Ska skriva mer om det imorgon för jag måste sova, men var bara tvungen att säga det!
bild från i helgen !
 

onsdag 26/9

Datum: 2012-09-27    Tid: 00:03:41
chaaaa babes.
Vet ni vad jag älskar? När jag kan låna någons mobil för att logga in på instagram♥ haha.. Sorligt va.
Idag tränade vi på solon, den onda häxan i Törnrosa. Eftersom jag och Nicole gjorde den föreställning (med några Tring elever) för två år sedan så kan vi ganska mycket av de andra rollerna, så när de andra kör solot (man kör två och två) så springer jag och Nicole runt och är de äckliga krypen och sånt, skit kul!
 
Om ni undrar över nån gång varför jag inte uppdaterar exakt varje dag så är det för att om jag inte har nått viktigt att säga känns det meninglöst om ni fattar? 
Åh typ alla i min dansklass har blivigt sjuka och jag mår själv lite dåligt så jag är rädd för att jag också börjar bli sjuk..
 
Jag här märkt att jag faktiskt tog lite bilder i helgen på rummet som jag ska lägga upp, men inte idag.
Istället lägger jag upp dessa bilder vi tog precis innan dansklasserna!
 

måndag 24/9

Datum: 2012-09-24    Tid: 23:43:45
Idag hade jag mitt möte med Miss Rachel(dansledaren)!!!
Var ganska nervös innan för en del hade sagt att de var ganska läskigt och sånt men så fort jag kom in så var det helt okej. Hon frågade mig hur jag ser mig själv, vad jag har för egenskaper och jag bara: jag har väldigt mycket energi... och shit det håller nog mina room mates med om! Tycker lite synd om dom.. Jag är död på morgonen men när vi ska sova så hittar jag alltid en extra full energikälla! hahaha
 
Idag har vi lärt killarna Gangnam Style! Så himla kul, jag och Nicole kan ju hela dansen men vi lärde dom bara refrängen. Folket här hade typ aldrig hört den låten så vi svenskar har lärt dom haha woop woop!

Brännässlor och taggbuskar

Datum: 2012-09-24    Tid: 00:54:27
När jag får tag på Ninas bilder från denna helgen ska jag lägga upp dom för vi tog ganska många igår!
Konstig start på ett inlägg, jag vet.
 
Aja, igår så skulle ca alla som bor här på en fest så vi blev bara några få kvar. Så jag, Nina och Nicole bestämde oss för att göra något åt det. Först gick vi till våra house parents och frågade om vi fick sova i common room men de ba neeej för personalen sover nära där men ni kan få ett eget rum om ni vill! (för vi delar inte rum vi tre) Så vi ba jaaa och det var skit mysigt och de var super söta och gav oss högtalare och gosedjur för att göra det hemtrevligt ahah♥ Sen så gick vi ut, och hörde massa musik och vi ba vart kommer det ifrån? Så gick vi mot ljudet och kom fram till värsta Tring festivalen, men det var stängt runt om det så vi kom inte in. men vi hade gått sjuukt långt för att komma dit så vi bestämde oss för att försöka ändå och jag hittade en väg genom skogen, men så var man tvungen att hoppa över att staket. De var sååå tråkiga så de gick runt men jag hoppade över... Dock fick jag gå igenom taggbuskar och brännnässlor för att komma till vägen :( Väl på vägen såg jag några vakter så jag fick panik och sprang tillbaka till buskarna och tappade min SKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SÅ TYPISKT MIG!!!!! hahaha. Så Nicole och Nina och vakterna kom och fick hjälpa mig hitta den ehhehehee. Sen så sa det att man va tvungen att ha biljetter och de hade två som vi kunde få(super snällt) så vi behövde bara köpa en men de orkade vi inte så vi gick tillbaka till våran nya dorm och pratade och tittade på the notebook. Sooooooft. och jag är hopplös hahahaha. Krams
Bara för att vi pratade om att nicole har härliga tänder här om dagen plus att jag har bildbrist!

bam bam bam

Datum: 2012-09-22    Tid: 12:26:26
Haaallåååååå.
Vi hade pas de deux igår och det är verkligen den roligaste klassen, så sjukt kul!
Gick iväg och köpte 4 paket pringles igår men råkade äta upp ett för jag var hungrig så ska spara nu. hehe
 
Idag vet jag inte riktigt vad som händer! Ska antagligen ta en balettklass men jag fattar inte vad det är för något, för det heter något speciellt och allt! Har inte fått någon bra förklaring heller.. Sen ikväll ska vi alla samlas och göra något tror jag, får se. Skönt med lördag, så man får sova lite.
Jag har ju så svårt at komma i säng så jag tror jag sover minst av alla.
 
Aja, igår när jag och Nicole inte hittade någon för jag vet inte varför sprang vi runt och tog fula bilder, hääär är dom!

wäao

Datum: 2012-09-21    Tid: 13:53:32
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Jag är trött för jag hade nyss en stretch klass och därefter balettklass, fast jag kan ta det lugnt nu tills nästa balettklass efetrsom jag redan är ombytt så jag ligger bara i sängen nu haha.
De som följt min blogg länge vet hur mycket jag älskar pringles va?
Det är det enda jag tänker på just nu.. Har ätit upp alla så jag saknar det grovt mycket.. 
haha åh vad onödigt men aja hejdå.

torsdag 20/9

Datum: 2012-09-21    Tid: 01:01:58
Hej på er!
Jag vet inte vad som är fel på mig men jag kan helt enkelt inte lägga mig tidigt!
Får alltid värsta energikicken precis när man ska sova.. hahaha. T ex jag, Jodie och Megan hade kuddkrig i common room och efter det har jag as garvat med min AS ROLIGA rumskompis Nafisha! Alltså hon är en sån person som jag skrattar med så fort jag tittar på henne typ! För roligt.
Har gjort läxor idag, är stolt! Men min del av rummet är KAOS! Måste fixa det imon..
 
Åååh idag hade vi VÄRSTA lektionen! Den går såååå segt.. Det är med en jättesöt tant som är typ 100 år gammal och det är en jättekonstig teknik som jag hatar. Blev så hungrig så att jag fick typ kramp i magen under lektionen.
 
Sen idag var de sista auditionen. Har jag berättat om dom? Aja, elever koreograferar egna danser så hela veckan har de vart auditions till vilka dansare de vill ha med. Tänkte göra några idag men de var as konstiga så jag tittade bara haha. Har gjort andra andra dagar ändå. ;)
Lägger upp den bilden igen bara för att jag är allmänt knäpp.
 
 

urgh

Datum: 2012-09-20    Tid: 09:57:01
Har en håltimma nu till halv tio engelsk tid, och sitter och fryser med en filt för det är någon idiot som öppnar våra fönster varje morgon när vi äter frukost. Antagligen för att vädre men det blir verkligen SVIN KALLT. gaaah. Nu ska jag väl sätta igång med lite svenska. Har värsta uppgiften denna veckan insåg jag igår kväll... Sen ska jag gå och ta en stretchklass. Hajda.

onsdag 19/9

Datum: 2012-09-20    Tid: 00:31:51
shabalabalaa (polarn) 
hahaha jag kan hela den låten typ..

Nuuu ska jag väl berätta lite om min dag!
Jag fick kasta mig ur sängen för jag var så sjuuukt jäkla trött. Helt galet. Gick till en så sjukt tråkig assamble (?). Det är när hela skolan samlas så ska en lärare berätta en historia eller bön typ och så sjunger man en lovsång. Har jag förklarat det tidigare kanske? Aja, så hade vi den här läraren som pratade alledles för länge än vad man ska, och det var sååå tråkigt. Så tryckte jag liksom på Nicoles hemknapp på hennes iphone ni vet, och just då tittar hon, pausar hela saken och säger till mig haha! Sen när vi skulle ställa oss upp i slutet så suckade alla och ba yeeeeeeeees finally och då fick hon dampet och började prata igen om att man inte ska hålla på med mobilen, man ska sitta rakt upp och inte sova mot varandras axlar (då pratade hon mot paris och vernon som satt med oss) och sen så klagade hon jätte länge på en kille som hade sagt nått osv osv haha.  Lång info föråt. :s
Sen så hade vi IPS, och då började hon babbla om kroppens system och allt och det slutade med att jag och Nicole och Chriffe brast ut i as garv för vi fattade INGENTING! Asså vi var heeeeeeelt lost! Tänk er att det låter som om de pratar på typ ett okänt språk för det är ju massa uttryck för inre kroppens delar och allt.. shit.
 
Nu har folk börjat ha privata samtal med Miss Rachel (dansledaren). Hon har typ värsta förhöret och allt.. Som tur är har jag min på måndag så jag har hela helgen att plugga på inför det haha.
 
Förlåt för textbomb, har egentligen mer att berätta men tar det kanske imon för dte blir för mycket det här!
Kram

Helgen plus lite till

Datum: 2012-09-19    Tid: 00:20:53
TJAAAAAAAAA
Nu ska jag berätta lite om helgen!
I lördags så skulle alla vi i lower 6 lära känna varandra typ. 
Vi hade ett tema att tjejerna skulle klä sig till killar och killarna till tjejer. Först så ville ingen av oss göra det men det slutade med att vi alla gjorde det haha! Jag lånade T-short från en kille som heter Paris och en hoddie från Vernon. Fast roligast var ju killarna! Sen skulle man typ springa runt och ta speciella bilder och de som hade bäst fick poäng etc. Min grupp kom tvåa av fyra så det var ju helt OK.
Här är bilderna vi tog från alla teman:

Och här är lite andra bilder:


Där har ni fått en hel del bilder!

I söndags åkte vi till ett innomhusklättringställe (sitter det ens ihop? blandar ihop allt då engelskan särskriver allt!) och det var as kul! Jag lyckades klättra upp för den väggen ingen annan klara bara för att jag är allmänt bra och envis hahaha. Sen vann jag klättringstävlingen utan rep också, av samma orsak. Alltså detta är inte för att skryta ;D;D;D
Nej men okej, sen körde vii golf och det var döö tråkigt. Jag var med Jodie och vi tog extra många bollar och kastade ut de på planen istället. Sen slog jag klubban i väggen och sånt också, vad gör man inteee!
bla bla bla
 
Igår hade jag en aaas bra dansdag! Allt gick bara allmänt bra! Men idag gick allting så JÄVLA DÅLIGT. uuuuusch!!!!!!!!!!
hahaha. 
 
Vi hörs imon, puss♥
 

woop woop

Datum: 2012-09-17    Tid: 00:27:17
HEEEEEEEEEJ
Jag har haft en grym helg och det hoppas jag att ni också har haft!
Hinner inte skriva om den nu för jag måste sova men jag skriver om den imorgon i nån håltimma eller imorgon kväll. Puss och kram från Englaaand.
 

my dorm

Datum: 2012-09-15    Tid: 01:18:32
Hellooo folks.
Idag har jag bilder på mitt rum att visa er!
Tog dom i en håltimma jag hade.
 

Orkade inte städa för bilderna hehe. Den oobäddade sängen ni såg mest utav fattade ni nog var min. Den var bara obäddad för att jag vilade i den innan bilderna, jag lovar! Sängen till höger om min sover Ione i, och näst till henne sover Abby. Next till dörren sover Nafisha. Alla tre är as goa tjejer jag hade verkligen tur!
 
Idag tog jag en stretch klass på morgonen och jag och chriffe kommer dit i egna balettkläder och sånt, så fick vi skämmas lite för det fick man inte haha. Igår kväll gick brandalarmet, berättade jag det? Skitsamma, idag gjorde det igen! Under jazzen, när man bara ville ha en paus så jag blev ganska glad haha!
Imorgon har vi ett tema att killarna ska klä sig som tjejer och vi som killar haha! Vi måste låna kläder dock för jag har inget. ;)
 

torsdag 13/9

Datum: 2012-09-14    Tid: 00:30:39
heeeyaa
Idag har det vart den seegaste dagen!
Vi åt frukost och allt, sen så skulle vi ha våra test. Jag vill inte så jag satt inne på Nicoles och Jodies rum när en tant kommer in och frågar efter Nicole. Då frågade jag om jag också behövde gå och då sa hon att nej hon hade inte frågat efter mig så jag ba yeeeees. Men sen kom de och frågade efter mig också haha. Aja, så där hade vi test i engelska, matte och mönster?? IQ test tror jag. Det tog typ 3 timmar, wäää.
Sen hade vi balett såklart och eefter det pilates och ni, jag skojar inte. Jag var så trött och det var så tråkigt och jag var så nära på att somna! Hon sa till mig flera gånger för jag fatttade ju inte hur jag skulle göra plus att jag inte hade orken. Sen hade vi en till seeeeeg lektion osv osv. EFTER DET så lyssnade vi en timma på två föreläsare som berättade om deras söners drogmissbruk. Båda hade mist en son, helt galet, men också helt galet långtråkigt för jag tyckte inte att de var några bra berättare. 
Väl uppe på mitt rum när man har på sig pyamas och så, så ringer brandalarmet och alla får springa ut. Haha jätte många hade precis kommit ut ur duschen eller skulle precis gå in. ;)
Förlåt har fortfarande inte tagit några bilder... Tog bara den här idag hahaha men jag ska..

Onsdag 12/9

Datum: 2012-09-13    Tid: 00:24:11
tjaaaaaaaaaa idag var en braaa dag!
Först så åt man frukost och sen gick man tillbaka till rummet och jag minns inte vad jag gjorde då haha.. Aja sen så gick alla tillbaka till skolan eller så gjorde jag det direkt efter frukosten men skitsamma, då har man det dagliga morgon mötet. Skit tråkigt möte egentligen, man sjunger en lovsång och så berättar någon något som man inte riktigt bryr  sig om men men! Sedan så gick jag och Nicole till våra rum för eftersom jag hade såå kramp i mina vader bestämde jag att jag börjar med morgonklasserna nästa vecka när jag verkligen kommit igång. Sedan hade vi IPS, en lektion vi måste gå till eftersom vi har stipendiumet DADA. Riktigt tråkig lektion och jag kan ärligt talat inte berätta vad den är till för eller vad man gör, jag hängde INTE med haha! Eeeefter det hade jag art, och det är väldigt kul! Sen lunch bla bla. Vi hade modern idag och det var helt otroligt! Jag hängde med i övningarna! Helt sick, så det var roligt. Baletten var verkigen skit kul den också, vi har en sååån bra lärare! Efter det hade vi solo, och vi gör carabossa, häxan i törnrosa. Sedan efter middagen och allt så har jag först gjort lite läxor sen så chillade vi lite i common room och garvade v'ääldigt mycket. 
En fråga bara, har nni någonsin sätt en onepiece med fötter på? asså typ som tofflor som sitter fast på den? Det har jag haha.. Shit vad långt det blev men var tvungen att göra en comeback efter mitt sega blogginlägg igår. byeeeeeeeeeee

Ny-gammal bild. 

Juuuuust det ja! Har vääärsta provet imon, den tar typ 3,5 h!!! För ett de ska se hur man ligger till i alla academics vilket är toltalt onödigt då jag typ inte gör några! gaaah vill inte
 

andra dagen

Datum: 2012-09-11    Tid: 23:42:22
heeeejheeeeej!
Nu har en till dag gått och jag har typ KRAMP i mina vader. Har så sjukt ont, det är galet. Jag älskar våran balettlärare, så det var kuul! Var på min första art lektion idag och har fått en läxa där man ska typ måla av sin hand med vänster hand?? aaaah??!! Aja. 
i love ione
Haha, det är en av mina kära rumskamrat. Bara så ni vet. 
Har inte så mycket mer att säga, är helt tom i huvudet. Ha det så¨bra så får jag se om jag lever imon med mina vader!!
 
 
Får ta en gammal bild för jag har inget än.

In Tring

Datum: 2012-09-10    Tid: 23:43:22
Hallå!
Kan knappt tro det själv men nu bor jag på ett internat!
Jag bor i ett rum med tre engelska super trevliga tjejer och alla i samma korridor delar på ett gemensamt badrum med flera toaletter och sånt ni veeeet. Helt annorlunda är det! Om jag ska gå ut på stan så måste jag säga till mina housparents som ger mig en lapp som visar när jag måste vara tillbaka och massa sånt! Allt kom som en explosion och man känner sig ganska vilsen ibland men konstigt vore väl annat.. Skönt att man har sina svenska folks här ändå haha. Vi har Hannah som redan gått ett år att fråga allt och sen så är vi ju tre från samma klass i Sverige. Riktigt naaajs. Hade mina första dansklasser idag också och jaa, det var svårt men roligt som det ska vara. :) Måste stärka mina fötter i tåskor dock, men det är ju därför jag är här.
Från börjar var ju tanken att jag skulle läsa fyra ämnen här, art, english as a second languages,dance,  och maths. Men nu ska jag droppa två av dem för att kunna ta morgonklasserna. Känns bättre så!
Mennu ska jag lägga mig i sängen, är ganska trött faktiskt. Kram

 
 

Nu kör vii

Datum: 2012-09-09    Tid: 11:53:56

Detta blir nog de sista ni hör av mig tills jag får internet nästa gång. Jag är helt sjukt nervös nu... Ska börja första dagen i skoluniform också haha! HA DET

Thisbe

Datum: 2012-09-08    Tid: 22:25:38
Har precis kommit hem från en sån jävla god middag. Ville bara få det sagt. Gooodaste marinaden på kyckling och revbensspjäll med BBQsås, MUMS. Vet inte hur mycket jag kommer att kunna sova inatt, menhoppas på mer än 5 timmar iaf haha eftersom jag la mig kl tre och gick upp halv åtta idag. Var ju bara tvungen att kolla på Gossip Girl igår hur sjuk jag än är. Aja, ska typ gå och lägga mig med datorn nu. Helt ointressant inlägg btw haha.
På tal om ingenting måste jag bara säga att jag kommer sakna min hund så otroligt mycket. Började gråta när jag kramade henne sista gången idag. För gossi är hon, ni fattar inte.

I England!

Datum: 2012-09-08    Tid: 19:30:36
wohoooo
Nu är jag i England, eller aa har vart här hela dagen men har inte haft internet tidigare.
Det jag har gjort idag har vart att åka till IKEA och handla täcken och kuddar och sedan så åkte vi och träffade min Guardian! Man måste ha någon här i England som står för ansvaret om något händer mig här. Han och h
ans familj var verkligen jätte trevliga så det kändes superbra! Nu är jag trött och hungrig och längtar gaanska mycket till imon om man säger så! HELT SJUKT! Kan inte riktigt förstå att detta händer än!!
Enda problemet är mobilen då! Kan ju inte byta ut mitt simkort för min iPhone är låste till tele2 och jag kan inte tänka mig någon annan mobil så vi får fundera lite på det hehe.
 

Hejdå Sverige

Datum: 2012-09-08    Tid: 10:04:48

Nu går snart flyget till England! Har fått hålla plaser åt Nicoles familj för hon var ju tvungen att vara sist på haha, men men.. NU ÅKER VI! Hejdååå Sverige

I Love You

Datum: 2012-09-08    Tid: 00:35:29
Tror ni man får panik när man går över med tio kilo i väskorna eller??
Jag måste checka in en till väska nu, herregud!
Jaja, nu har jag packat klart allting, fört över en massa bilder till ett usb som ska gå till min laptop så att ja inte känner mig tomhänt där borta och.. Nu återstår det bara att se sista avsnittet av Gossip Girl säsong 2, och jag taggar SÖNDER. Vet exakt vilket avsnitt det är, det är när Chuck säger I love you till Blair och jag har sparat den hela dagen till ikväll. Detta blir mys, bästa slutet av Sverige tills 19 oktober då jag kommer hem.
Bästa i mitt liv. Jag ryser av den här scenen.. Eller nej jag gråter. 

fredag 7/9

Datum: 2012-09-07    Tid: 12:59:00
Helloo
Håller på och fixar en massa små grejer som ska med nu. Plus att jag har pluggat lite svenska. Eller aa, man skulle skriva frågor till de andra i kursen och det var faktiskt bara underhållande så det är faktiskt ganska roligt med svenska på distans haha. När mamma kommer hem sen ska vi börja packa ner allt, behöver nog lite hjälp för annars kanske jag trycker ner allt ojämt så att de väger för mycket och sånt, jag är inte så bra på att organisera haha.. Skulle bara höra av mig och visa att jag färgat ögonbrynen så att jag inte ser skev ut, hejdå!

ONE DAY LEFT

Datum: 2012-09-07    Tid: 01:51:52

Ledsen för sån sen uppdatering, men jag har varit upptagen med att stryka på namnlappar på kläder, gå ut med Thisbe, ta livmodershalscancerochnågontingmer sprutan, stryka lite mer, gå på bio med mamma och Waldemar, stryka klart alla kläder och titta på Gossip Girl. Nu ska jag vara ärlig mot er, när jag är ensam hemma ÄR mitt liv i serier. Slutade kolla på Gossip Girl för två år sedan eftersom jag tröttnade på all drama, vilket gjorde att jag hade två helt nya säsonger att titta på nu i sommras. Om jag fastnade? Ooo ja, jag har börjat kolla om. Jag är så förälskad i Chuck så det är helt sjukt. Men men, hur mycket mer jag än har att säga så är det nog om mina overkliga problem. JAG FLYTTAR IMORGON!!!! Klockan har nu gått över tolv så jag har rätten till att säga att jag har EN hel dag kvar i Sverige innan jag FLYTTAR! Det ni, känns mer overkligt än Chuck! Mitt rum är helt kaos av alla kläder som jag ska börja packa ner.. Idag. Se för er själva, nu ska jag sova.

updates

Datum: 2012-09-05    Tid: 22:20:00
Hej på er, 
Som ni ser har jag bytt ut headern och lagt till en bild vid sidan. Vet inte varför jag vart utan bild där så himla länge, har bara blivigt så efter nån gång jag vart sur och inte viljat ha någon antar jag! Jag fungerar ju tyvärr lite så haha. Idag har jag inte gjort så mycket heller.. Känner att jag borde dansa som min fader tycker att jag borde göra men jag blir ju typ deprimerad av stämningen på min gamla skola, men men det där är bara en dålig bort förklaring till at jag inte orkar. Imorgon ska jag iaf sätta igång och stryka på namnlappar på alla mina kläder som jag ska ha med mig! Tråkigt men måste göras, hej på er så länge.
En bild från i somras.

 

nytt nytt nytt

Datum: 2012-09-04    Tid: 20:35:00
Heeeyaa
Tänkte visa före och efter bilder på mitt hår, och det är helt sjukt hur mycket fräschare man ser ut när man är nyfixad. Men men. Var ju även i stan efteråt med Nicole (suprise!) och köpte lite grejer, t ex nya jeans! Aaah, är helt kär i dom! Köpte Levis jeans och det ska jag defentivt fortsätta med, de satt galet bra. Köpte även lite hårsaker och ett nytt par trikåer, väl behövligt eftersom jag ÅKER PÅ LÖRDAG! 

Före;

Efter;
Och jaa, jag ska färga mina ögonbryn imorgon för det där ser banne mig inte klokt ut! ;)
 

Frisören

Datum: 2012-09-04    Tid: 12:15:41

Hejhej!
Nu är väl en del i skolan?
Själv är jag på väg till frisören, ska fixa det nu innan England. Det blir den vanliga mörka toningen, hoppas bara den inte får mig att se allt för blek ut! Ska nog iväg och sola idag just därför haha. Efter frisören ska jag gå på stan med Nicole, behöver nya jeans. :)
På bilderna ser ni min nya jacka också!

little doggie

Datum: 2012-09-02    Tid: 18:08:16
Ååh Thisbe gillar inte mig just nu för jag var nyss och badade henne. Hon måste vara den enda hunden som inte gillar att bada! Men men hon är söt. Skrev detta mest för jag kom och tänka på hur mycket jag kommer att sakna henne..

jag hatar rubriker

Datum: 2012-09-02    Tid: 17:06:00

Blommor måste vara det lättaste att fota. Detta var det enda jag gjorde utomhus igår haha.

Avskedsfest

Datum: 2012-09-02    Tid: 16:57:00
Hej på er!
Idag är det söndag vilket betyder att det är 6 dagar kvar tills jag lämnar Sverige, men inte för gott.
Har haft två riktigt sega dagar men i fredags hade jag och Nicole våran avskedsfest!
Måste säga att jag tyckte att det var ganska lyckat och jag tackar verkligen alla som kom för att de gjorde det, hade inte vart samma kväll utan er! Vi tog dock inga bilder även om kameran var lätt tillgänglig. Jag och Nicole försökte ta lite bilder innan men de blev ju fan i mig hemska.
Usch, hatar egentligen den här bilden men men, jag hade på mig en odd molly blus med jeans från urban outfitters och klackar från Mallroca. Bålen bredvid var as good och as cool, den delade upp sig i tre färger o allt. yääy
 
RSS 2.0