Oj då

Datum: 2013-07-28    Tid: 12:42:21

Har inte skrivit på
Evigheter men paulina fick mig att inse att man vill ha blogginlägg att kolla tillbaka på!

I påskas beslöt jag mig för att sluta dansa och sen dess så ville jag bara åka hem! Några lärare som A Dawson slutade ge mig uppmärksamhet och det blev ganska jobbigt!

Jazzläaren miss mackie som VAR HEMSK enligt alla för att hon sa exakt vad hon tyckte och gick alltid för långt med det hon sa uttryckte faktiskt att hon skulle sakna mig i slutet! Helt galet!
Nej men jag slutade verkligen på topp måste jag säga, mrs Wright ville ha mig i dance 8 för att jag inte skulle sluta, A Dawson sa alltid; I'm gunna miss you Josefina, you are like a antilope josefina(mina hopp haha). Mr kerridge kom och undrade varför jag skulle sluta gör han gillade de han såg på de få lektionerna han hade med mig och LJ kom och sa åt mig att dansa jazz! Alla utom mrs Rachael alltså ;) nej men är väldigt nöjd med mitt beslut men jag tror verkligen att jag kommer att sakna England!

Sista skoldagen var det gulligaste. Alla fina tjejer i korridoren hade hängt upp en bild på mig och dom och skrivit fina texter på baksidan❤ sedan så sa kryssa ba Nafisah ville se parken du ich jag gick till kan inte du följa med? Jag ba mm varför inte?vi kommer fram och där sitter alla och har en överrasknings picknick ! Såå gulligt! De hade köpt pringles och martesers! Bara för att de vet att jag älskar de :)

RSS 2.0