monday ~ kom inte på något bättre

Datum: 2011-02-28    Tid: 21:17:34
Gud, mina munsår dödar mig! tror jag håller på att få et tredje.. Men jag redigerar bort dom från bilderna för jag tycker inte dom ser särskilt trevliga ut.
Fick panik imorse och drog bara på mig jeans, en långärmad svart tröja, och bara för att göra något av det tog jag på mig mammas snygga halsband. Såå skönt att bara göra så ibland! Imorgon får jag antagligen tillbaka spanska provet. Hoppas det och hoppas det gick bra! (ööh nää jag hoppas det gick dåligt, haha!)
Nu ska jag se omjag kan ladda ner episode 19 av pretty little liars, så ska jag fortsätta plugga NO medans den laddas ner. Har faktiskt gjort en engelska läxa idag också så duktig är jag FAKTISKT.

the sunside

Datum: 2011-02-27    Tid: 21:25:31
Lägg märke till att jag fixat så att headern ligger rätt och att jag la till text i sidan!
Kännder mig så duktig så duktig. Fast NEJ det gör jag inte för jag har fortfarande inte pluggat ;'o
Ska läsa lite när jag går och lägger mig ist för nu ska jag kolla på solsidan, så är det bara.

so bored i could die

Datum: 2011-02-27    Tid: 18:52:17
Har varit på en Gudstjänst nu, låter kul va? NOT.
Hatar det! Var på den första konfa träffen den 14 november och då fick vi reda på att vi var tvugna att gå på 15 gudstjänster innan konfermationen. Gissa hur många jag har gått på med denna inräknat? 3. Bara 3. Vilket betyder att jag måste lägga ner 13 timmar på det till. Usch.
Just nu är jag i tänkandet; ska jag eller ska jag inte titta på ett simple life avsnitt..? Måste ju plugga NO, har ju nämligen inte gjort det än..! .........Äsch, det gör jag efter detta och efter Solsidan senare ikväll. Puss

sunday

Datum: 2011-02-27    Tid: 13:40:57
Hej, nu har jag nästan precis kommit hem från jobbet. Dom är ju så söta, dom små barnen!
Fick en puss på kinden av en när vi slutade, aaw.  Och just i denna stund kom jag på att jag glömde hämta utt personal kortet igen, attans. Måste se till att göra det.

Btw, har ni märkt att jag fixat så att bilderna ligger mer i mitten nu? :)
Vet inte vad jag ska göra mer idag.. Förutom att kolla på avsnitt 18 på Pretty little liars, antagligen städa mitt rum.. Vore skönt att bli av med röran. och plugga NO. Lär börja kolla på sesong 3 av The simple life.. Och ikväll är det solsidan! JIppie. :)

THAT'S IT

Datum: 2011-02-27    Tid: 01:43:33
PANG BOM BOM
Och min blogg är så gott som lite ny! Det bästa jag kan i alla fall!
Kommer kanske göra om lite få saker, och verkligen få bilden att hamna över mina inlägg och sånt. Lyckas inte med det alls! Vet inte vad jag gjorde för att få dit den där i huvudtaget! Aja, bla bla bla. Nu ska jag dra mig till sängen. YEEES ATT JAG LA NER TID OCH GJORDE DET, JIPPIE!


Jag har inte bara varit inomhus idag

Datum: 2011-02-26    Tid: 20:25:56
För jag drog ut en snabbis och fotade lite;
Det var de tre bilder som var sådär. Nu kommer de tre bilder jag är mest nöjd med;
Den sista är min absoluta favorit, och den är också 100% orörd. De andra har jag bara gjort lite ljusare (varmare) men denna tycker jag är så fin som den är. Nu ska jag gästblogga Natalie, kan hennes lösen så varför inte! Tycker hon borde blogga nu, haha!

sssh

Datum: 2011-02-26    Tid: 18:05:22

Got a secret

Can you keep it?

Swear this one you'll save

Better lock it in your pocket,

Taking this one to the grave

If I show you,

Then I know you won't tell what I said.

'Cause two can keep a secret if one of them is dead.

Jag total älskar denna bilden! Så nöjd med den. Och så vacker är hon, Natalie!

USCH

Datum: 2011-02-26    Tid: 18:01:11
När ska det här förbannade munsåret försvinna då?!
Det gör skit ont och den har varit där typ hela veckan! Och nu börjar jag få en till också. HATAR DET! När jag var i Ialien sa jag just det, att jag inte haft munsår på länge, så nu kom de väl för att straffa mig. grrrrr....
Iaf, hela dagen har jag suttit och kollat på Pretty little liars.. Och jag är inte klar än! 2 episodes 2 go!


i've waiting for this the hole day

Datum: 2011-02-25    Tid: 19:10:43
KLicka på bilden för att komma till introt till serien, det funkade inte att länka filmer?!
Aja, nu ska jag kolla på detta och har inte lust att göra något annat så ha en go kväll!♥

Pretty little liars

Datum: 2011-02-24    Tid: 20:35:20
Tjaa, jag är ju såå störd på när Isabel, Natalie, Anna osv snackar om Vampire diaries hela tiden, och jag vägrar att börja titta på det, så istället fick Isabel och Natalie mig att vilja kolla på Pretty little liars idag. ;)
Så håller på att ladda ner första avsnittet. Får se vad jag tycker om det! Jag har iaf kollat klart på sesong 2 på Simple life nu. Älskar det! Dom har så skön humor. Älskar när Nicole säger "That's hot" till helt opassande situtioner så familjerna dom är hos bara kollar på varandra haha..
GUD VAD KUL ATT LÄSA OM VA!

Nää nu får jag skriva om något annat.. Eeh.. Jag slutade tidigt idag igen, yey! ..Nu vet jag inget mer. Ni får en till bild från fototagningen med Natalie! :)

lycka

Datum: 2011-02-23    Tid: 18:37:30
Vi slutade tidigt idag igen! Härligt alltså!
Så fort jag kom hem började jag kolla på The simple life, så är på avsnitt 5 sesong 2 nu. ;)
Men jag får ta en paus från det nu för jag måste måste plugga! Har spanska prov imorgon, och jag vill inte sumpa chanserna att kunna höja mitt betyg till MVG. FÖRESTEN, JAG FICK MVG PÅ BIOLOGI PROVET! Min lärare hade räknat fel! Så från att ha ett poäng ifrån MVG, fick jag ett poäng övcer! Göttans! Ha en bra kväll. :)
Och detta är inte en av de seriösa bilderna! haha

a drop in the ocean

Datum: 2011-02-22    Tid: 21:25:30
Tjaa, för några timmar sen så kämpade jag och Natalie i badkaret!
Shit, vad jobbigt det var! Men det blev ganska bra resultat, så det var det värt! Vi skulle ju egentligen vara under vattnet, men då fick vi vatten i näsan och det sved som sjutton så det blev som det blev! :)
Lägger in fler en annan gång, de flesta har ju ändå mig på facebook!

monday

Datum: 2011-02-21    Tid: 18:25:42
Hejhej! Idag mådde jag mycket bättre, som tur var. För idag hade vi en balettlärare från Kanada, och hon var jättebra! Och det skönaste var att vi SLUTADE efter den lektionen! Så vid den här tiden brukar jag sitta på bussen hem, och nu har jag hunnit vara hemma och kollat på film och allt. Gaaaleet skönt! Imorgon kommer antagligen Natalie komma hit för vi ska göra en foto idé vi har, hoppas det går! I så fall måste jag städa, men det har jag ju tid med nu när jag slutat så tidigt, jippieee. Nu ska jag kolla på "The simple life". Har aldrig sett det innan så jaghar laddat ner alla sesonger. Började kolla igår, det är faktiskt ganska roligt. :)
En bild från Italien som är i mycket bättre kvalité egentligen.

HEMMA

Datum: 2011-02-19    Tid: 15:50:10
Hej, jag är hemma nu och jag är typ helt hel sjuk. Har haft en helt otroligt bra vecka i alperna i Italien men jag har blivit jäkligt förkyld alltså. Hade värsta problem på flyget hem, kunde knappt  tryckutjämna så jag fick jätte ont i öronen. När jag kollar in facebook ser det ut som om jag missat ett år! Sen så har jag missat en massa dans också. Bajs. Massa att ta igen. Men det var det värt!
hur cool bild som helst

Hallonglass

Datum: 2011-02-12    Tid: 00:00:53
Mmmmmmm, jag älskar hallonglass. Speciellt hallonsorbet. Men hallonglass också! Nu vet ni!
AA, och att jag kom och tänka på det här är bara för att jag åt det alldeles nyss. Waldemar ville att jag skulle hämta till honom också så sitter han där med ett tomt blåbärssorbets paket framför sig. Man bah; eeh nej?
Körde faktiskt på fläta i måndags och torsdags! Något nytt va?!
(Tänkte skriva igår så såg jag att klockan var 00.00 så det blev inte så)

sit back and wave through the daylight

Datum: 2011-02-11    Tid: 22:45:03
Tog bilden innan jag åkte till jobbet i söndags, visst har jag ett fint leénde?!
Mitt jobb är faktiskt jätte bra. Man tjänar inte så mycket men det är roligt!
Inte direkt som att sälja GT, haha.
Tror jag ska sätta på en film nu, jag vet inte. Är så störd, skickar över dansbilderna jag tog med ISabel och Natalie till Natta nu, och det tar tusen år och varenda gång en fil blivit överförd så kommer det ett cp jobbigt ljud. Help me.

friday

Datum: 2011-02-11    Tid: 18:47:08
Förlåt.. Men så här som det varit denna vecka kommer det bli hela veckan framöver också. Åker till Italien imorgon för att åka skidor! Ska bli jätteroligt men aa. Jag kommer inte att blogga!
Idag hade vi NO provet, och det gick faktiskt braa! Fick 44 av 50.5, och fick alltså VG.
Mitt andra NO prov i 8:an som jag INTE fått G och typ 1 poäng ifrån VG. yeeeeeeeeeeey!
Ska nog lägga in bilder så där för de dagar jag har tagit dom igen, har faktiskt tagit bilder typ varje dag ändå hehe :P

i'm aliveeeeee

Datum: 2011-02-10    Tid: 07:06:52
Hej. Jag har inte haft tid alls att uppdatera. Det är så himla mycket i skolan just nu, as jobbigt.
Hade SO prov i tisdags och NO prov imorgon, och det är ett stort prov. Med både sexualkunskap och ljud?! Logisk blandnig va? aa fast nee. Idag har vi  ingen SO, för 9orna  ´har nationella. Istället har vi 3 lekioner med Mikael! Vad kul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Agaton har inga bilder på sin dator..

vårtecken

Datum: 2011-02-05    Tid: 23:31:00
Eller åtminstånde "bort med vintern" tecken!
Isen smälter bort på havet nu. yeeeeeeeeeeeeeeeeees.
Men shit var det blåste idag! Var ju och repeterade på Operan vid 13-15, och när jag skulle dit så såg jag Chriffe, så jag bah: CHRIIIIFFEEEE! Så skulle jag springa men.. Jag kom ingenstans haha!
Aja, men det var typ då jag tog dom här bilderna.

street photos

Datum: 2011-02-05    Tid: 21:25:08
NU ska jag ge mig in i den japanska fantasins värld!
*ooh vad magiskt det lät!*
Iaf, här har ni några bilder som vi tog idag!
En del av dom var as pinsama att ta, folk typ tittade konstigt på en och en kille sa till oss när han gick förbi typ "ska ni stå här och ta fula bilder" på skånska eller nåt. haha :)
(Men dagen var jätte lyckad, förutom att jag kom hem utan att ha köpt skor!)
Sparar en hel del för bloggtorkor och sånt ni vet ;)

fredagsmyyys, fast nää

Datum: 2011-02-04    Tid: 22:30:11
Galet trött idag med, men sånt är livet! Tänker inte blogga å mycket, ska bara sätta på en film eller något och bli ännu tröttare än vad jag redan är eller något.. Men såhär ser morgondagen ut:
  • Möta Natalie, Elin, Anna och Isabel i mitten av Nordstan klockan 10! (hur ska jag lyckas vakna hehe?)
  • Shoppa skor b la. Behöver verkligen det!
  • Runt klockan 11, så är det streetstyle bilder som gäller! Vi ska foto varandra, så det blir kuul! :)
  • Sen ska vi äta lunch.
  • Klockan 1 så ska jag repetera på Operan tills klockan 3.
  • Sen ska jag möta Isabel, Anna och Elin igen.
Längtar till imorgon, nu ska jag packa allt som behövs bara!
Är man vacker så är man!!!

nana

Datum: 2011-02-03    Tid: 20:51:00
Nu ska jag göra det som är bäst för mig, gå och lägga mig.
Godnatt, hörs imorgon. ♥

så galet trött

Datum: 2011-02-03    Tid: 18:49:56
Alltså just nu skulle jag nästan kunna somna stående. Idag måste jag verkligen lägga mig tidigt om jag vill kunna hänga med imorgon i huvudtaget. Alltså dansen är nästan min tyngsta börda, men är ändå min livskraft. Ibland känns det som om jag bara vill ge upp, men samtidigt är det något som driver mig att fortsätta, hur jobbigt det än är. Jobbigt men bra. Sen vill jag bara säga till er som inte tränar, att jag kan tjocka mig med gott samvete, hehe.

här kommer alla dagarna på en och samma gång.

Datum: 2011-02-02    Tid: 20:58:45
Måndags;

Tisdag;

Så här såg jag ut i skolan..

Och så här när jag trippade fram i regnet.. :)



idag, onsdag;

Var jag klädd i det här örhänget!
Det var dom bilderna. Tänkte bara lägga ut lite sådär, fick lust med det. Har tänkt igenom spanskan, men det är så svårt att säga den utan att hacka och få hjärnsläpp! Tänkt då imorgon. Ska vara i en grupp med en tjej som pratar spanska hemma och en annan som pluggar jätte mycket fast njaa, hans utalning är väl sådär. :P

Jag har faktiskt börjat tycka om mordernen, vilket är jätte bra, för om det blir som jag vill, att jag kommer in i Oslo eller en annan skola, då kommer jag ju fortfarande ha det.. Idag kämpade jag mig helt slut på baletten så det gick piss dåligt på Pas de deuxen för jag skulle kunnat somna där! Aja, två dagar kvar till helgen, yeees!

good night

Datum: 2011-02-01    Tid: 22:29:29
Skulle egentligen lägga upp typ 2 inlägg till idag, men hade ingen tid att lägga över bilderna. Tack vare att jag tittade på en film drog jag ut på all annan tid. Bajs. Och inte började jag göra spanksan heller! Det är det jag ska pang bom göra imorogn när jag kommer hem, sen göra andra saker. Kanske en outfit bil från idag kommer imorgon också, hörs då. puss.

Så trött jag dör.

Datum: 2011-02-01    Tid: 17:59:43
Wow, andra dagen har redan gått vilket betyder => snart helg! Jippie! Den här dagen gick ganska fort och den var bra, så jag är klad. Och jag stavade fel med vilja, vilket ger mig en väldigt liten anledning att skriva det eftersom jag nu förklarat det.. Det får räcka med mitt tjurskit nu. Nu spolar vi framåt till hur min kväll ska se ut, och så här ska den se ut:
  • Engelska glosorna. Dom är svårare den här gånger och kräver mer tid.
  • Läsa på SO:n. Lika bra att börja nu eftersom provet är om exakt en vecka.
  • Jobba på mitt muntliga spanska förhör som är på till på torsdag.
  • Första grejen som inte har med skolan att göra: äta middag!
  • Titta på Totoro ♥ Eller en annan film av samma skapare (ska skriva ett inlägg om detta någon gång!).
  • Hmm.. Vanliga saker, lägga fram kläder, packa ner saker och kläder ner till tvätten osv osv.
Är redan skit trött vet inte hur jag ska orka med allt.. Aja, ska börja med skolsakerna så får jag det gjort. Och bästa sättet att få dom gjorde är att låta bli datorn. För datorn = Facebook. Not good.
RSS 2.0