Hälften död men jag återupplivas

Datum: 2012-01-28    Tid: 17:13:31

HEJHEJHEJHEJ
Just nu ligger min äckliga del av mig själv i ett fotbad. Nu vet ni. Är som alla andra dagar plus lite till helt slut, så jag orkade verkligen inte följa med och träffa några plus att mina sår svek mig. Men ska bara påpeka att det nog knte finns nått bättre än compeed. Puss på er PUSSSSPUSSSSDSSSSS

Hela skolan står i lågor, hoppas hela skiten brinner ner

Datum: 2012-01-27    Tid: 19:06:46

Nanannana fin låt det där inte sant?
Idag var det en CHILL dag i skolan, jag gillart. Först hade vi matte, men våran lärare var sen så vi hade en efterbliven såkallad skolvärd där. Jag sa att han kunde gå för vi var så "flitiga". Han ba neej ja måste vara här.. Fast med konstig svenska. Då sa jag: kan du ens matte? Han ba: ehhuooomm., njaaaah.. Jag kan lite matte. Då sa jag att vi knte behövde honom där för han kunde jj inte matte men då ångrade han sig och kunde matte sen så sa han nått som jag inte fatta flera gånger så ja ba: JAG FATTAR INTE VAD DU SÄGER ! Så då kom han fram till mig ich typ viska/skrek det haha! Osv osv. Sen hade vi spanska och jag gjorde massor! .. Inte. Pratade med Åsa och Isabel istället det var roligare <3 sen så hade vi engelska och det var chill, sen svenskan så kom läraren inte förens efter en halvtimme så vi gick ut på taket och klättrade upp på takets tak och bara lived the dream!!! Fan va kul det var, viljat göra det sen 7an HAHA. Oj oj oj detta blev en bibel. Den på mig och Nicole BJUDER jag på men BILDER FRÅN DAGEN:

Trött som faen

Datum: 2012-01-27    Tid: 18:49:29

Heej på er! Just nu softar jag på livet i min fula onepiece! Jag kan berätta att jag är helt slut i... Exakt hela kroppen! Benen känns som spagetti och vi ska inte tala om mina fötter.. Men så värt! Så himla roligt! Nu ska jag se ett två tre.... JAPP. Ahhahha fråga inte! Men nu ska jag nog ladda ner Pretty Little Liars och bara viiiiiila framför det med ostbågar dillchips och andra chips och sen ska jag titta på E.T. Typ finaste filmen <3
Btw den ena bilden är från i somras, det är jag och min kille jag LOVAR!!!!!!!!!!!

Plugga

Datum: 2012-01-25    Tid: 17:56:46

Känns så kul att berätta för er vad jag ska göra varje dag! Plugga wiiiieeee leva luvet nu ska jag leva livet
Eller aaa..
Nej men det är typ det som händer nu för tiden. Kommer hem-gör lite skolarbete sen skype. Har insett NU hur kult det är, och har haft det sen 7an.
Bara smälter över den här bilden! Nu ska jag göra lite espanol

Aj

Datum: 2012-01-25    Tid: 17:52:43

Men aj, jag har ont i hela fötterna. Har nog stora blåsor på tårna men vågar inte ta bort tejpen, plus en jävligt stor blåsa på hälen. Så går det efter tre dagars repetionsvecka med en gäst koreograf! Men det värsta är inte över, tre dagar fram över är 4/6 timmars träning. Uaaah ser fram emot smärtan :( love life - och ja nicole det var jävligt läskigt

Och med detta säger jag gonatt

Datum: 2012-01-23    Tid: 23:38:16

Så hemsk men sann och fin

Vad händer med världen

Datum: 2012-01-21    Tid: 16:35:40

Dessa är i nordstan just nu och sjunger "harimaniiiiii harimanoooo" om och om igen! Jätte läskigt folk. De har typ pokemon och kossa overaller och dansar medans några sånna orangea munkar spelar trumma... Japp jag ville bara dela med mig

Kaos

Datum: 2012-01-21    Tid: 12:19:02

Sitter i bilen på väg till skolan i snöstormen. Efter det ska jag antagligen träffa isabel och några.. Sen måste jag plugga. Åh fy fan. Jaja, tagga att dansa idag!

Jag vill bara hem

Datum: 2012-01-20    Tid: 09:16:14

Vill inte ner nu.

Syskonkärlek

Datum: 2012-01-19    Tid: 20:57:12

Mora

Datum: 2012-01-17    Tid: 18:11:14

Heeej.
Idag hade vi audition till en tävling i Mora. Det gick bajs, tyvärr. Men tror inte någon var så jätte nöjd så. Våran klass på no:n är ändå jävligt efterbliven, en hel lektion gick åt idag för att förklara varför jorden har årstider. Men det skadar mig inget, det var bara kult. Alltså folket som saktade ber lektionen... Jag måste plugga jätte mycket denna helgen, jag är ledsen. OCH SVINHUNGRIG!!!! Hoppas maten är klar nu hejdå

Balder

Datum: 2012-01-16    Tid: 17:57:27

Vad vore en dag i skolan utan att vi tar dessa bilder? Speciellt nu när 6/9 i klassen har iPhone nu. Dessa tog vi idaaag plus en bild på hur koncentrerad Elin var på matten!

Sa du skola?

Datum: 2012-01-15    Tid: 21:50:23

Jag är redo för skolan imorgon!.. Eller inte. Har gått och tänkt denna helgen att det fortfarande är jullov just för att jag bara gick två dagar i skolan förra veckan innan jag åkte till Oslo. Det hann ju aldrig börja. Men nu så.. Urgh. Tagga tagga inte

Mind fucker

Datum: 2012-01-15    Tid: 10:56:26

Jag trodde det värsta var över efter sista audition dagen, men jag hade fel.. Det är nu det värsta börjar! Kunde inte sova igår för att jag tänkte igenom allt tusen gånger och hela tiden går man och tänker på hur de kommer att välja osv. Får fan panik! Tänk om jag måste behöva gå så här i två hela veckor. Braindead. Jaja, ska BARA chilla idaag! Ha d!
/En bild på mig och fina Elin

On my way hoooome

Datum: 2012-01-14    Tid: 17:51:11

Nu är jag i bilen hem efter tre stress och svettfyllda dagar! Denna gången är Chriffe med mig. ;) Vet inte riktigt hur det har gått men självklart hoppas jag på det bästa! Får svar om ca en till två veckor.. Jaja, ville bara uppdatera mig! Igår var jag och Chriffe och åt och firade på peppespizza! GALET GOTT! Muuums

DAG 3

Datum: 2012-01-13    Tid: 17:21:07

Jag kan inte tro att det är sant!
En stor lättnad känner jag precis just nu.
JAG KOM VIDARE TILL DAG TRE. Helt galet. Dock så är det få platser det handlar om så jag måste verkligen köra maximalt imorgon för att klara det, men det ska jag! Underbar känsla.. Wie! Egoboost som fan, även om jag inte skulle komma in nu!

Tagga dag 2

Datum: 2012-01-12    Tid: 18:39:05

Yes! Jag kom vidare till dag 2! Alla vi från Göteborg lyckades med det, vilket är väldigt kul! Nu gäller det bara att tagga om och köra sten hårt imorgon! Hoppas på det bästa såklart. :)
Efter vi fick reda på svaret gick jag, Anna och våra pappor och åt på en vietnamsk resturang! Gott men jag åt alldeles för mycket till lunch så jag var inte hungrig haha. Nu vet ni det!
Bilden är dålig men skit samma

Första dagen

Datum: 2012-01-12    Tid: 13:37:12

Vi hade wifi på hotellslägenheten dör vi bor så jag kommer att kunna uppdatera mig :) idag var det den första dagen och om jag kommer vidare till imorgon var det inte heller den sista! Hoppas verkligen att jag kommer vidare. Sitter i våran lägenhet och bara väntar på att klockan ska bli halv fem, för då får vi svaret. Ganska så nervös, om man säger så! Jätte glad över att jag hamnade i den första gruppen iaf, för de andra håller fortfarande på och dansar.. Ni får bilder från min balkong idag, vi bor på femte våningen så bilden med mina fossingar vart lite cool. Puss

Oslo here we go

Datum: 2012-01-11    Tid: 16:17:47

Nu är vi i bilen på väg till Oslo nuu! Med mig har jag (tyvärr) Nicole Alphonce! Hon sitter och äcklar sig och ibland slumrar hon till och snarkar, kult! ..... Fast nej så var det ju inte. Hon sitter och syr en balettdräkt! Men det är ju aldrig särskilt kul att åka bil. Jaja har inget mer att säga än att jag vet att jag inte kommer att kunna sova ikväll! Eller aa inatt.. Kommer ha fullt upp med att tänka på imorgon! Kommer inte kunna säga hur set har gått tills jag kommer hem dock. Ha d!

Idag vart det GANT

Datum: 2012-01-11    Tid: 09:05:53

Ja det var det! Tok älskar denna tröjan. Såååååå skön och snygg på samma gång. As värt. Känner att jag tatt värsta fjortis bilderna men visst är jag snygg? Chriffe spelar ett spel med märklig musik, Nicole tar konstiga/läskiga bilder på sig själv. Elin dansar osv osv. Våran svenska lärare har yrsel förstår ni, så hon åkte till doktorn.

Hunkydory

Datum: 2012-01-10    Tid: 18:40:39

Hej på eeer!
Idag hade jag på mig en Hunkydory blus, c00lt va? Känner mig extremt ball, typ på 1337 nivå ;)))
Men den är faktiskt skitfin MEN ville inte fastna på böld allss. Ville även se ut som en businesswoman på den ena men njaaa den flög ut genom det stängda fönstret i garaget, tyvärr. Dagen då, hur har den vart? Helt OK. Superdupermegahyper tråkiga lektioner bara, men det löser man med bra sällskap!!! Får man för mycket av det mindre bra blir det lika tråkigt som lektionen, om någon fattar???? Haha ååh vad gay det är med massa tecken men jag gillart, då ser jag ju super engagerad ut! Skulle kanske min no/mattelärare gilla eftersom det är det jag saknar på hans lektioner. Bra med imorgon: jag åker till Oslo och slipper teori på torsdag! Dåligt med torsdag: jag söker in till khio. NERVÖS SOM FAN.

Lycka till

Datum: 2012-01-10    Tid: 00:12:38

Tagga gå upp kl 05.30 för att duscha. Får se hur bra det kommer att gå.. -.-

fuck you your fucking fuck.

Datum: 2012-01-09    Tid: 22:10:37
(Rubriken är om skolan)
Vill inte till skolan imon under några omständigheter.
Borde inte jag gå och lägga mig snart då om jag ska upp kl 6?
Minns att förra året la jag mig ca strax efter tio för att orka men neeeej. Jag hinner inte och vill inte och är inte trött. Åh vad gör jag? Jag ska trycka in ännu mer kläder i garderoben jag visade er för ett tag sedan, sedan ska jag fixa en skiva för mitt solo som jag ska söka in med till Oslo som jag åker till I ÖVERMORGON! Hjälp vad nära det är nu. panik.
En printscreen från en film jag skickade till Royal Ballet. Snygg arm, jag vet. ;)

S n ö

Datum: 2012-01-09    Tid: 14:26:06

Kan det bli värre start på skolan imorgon?
SVAR: NEJ.

I'm Bond. James Bond.

Datum: 2012-01-08    Tid: 23:46:19
Imorgon är det sista dagen på lovet.
Vet att många börjar då men jag har tur så jag börjar på tisdag.
Orkar orkar orkar verkligen inte med detta, ge mig en vecka till bara?
Eller två? Eller tre?
Imorgon är jag också ensam hemma så blä jag vet inte vad jag ska göra..
Detta inlägg blev så grovt deprimerande så jag känner för att avsluta det.
Men tänker bara ta upp EN grej till!
Jag har klagat på min kära mamma att vi inte har haft chips hemma på 100 år (dvs kanske 4 dar) och det är helt sjukt! Jag tjatar och tjatar men hon köper ju inte? Mitt hjärta brister snart.. Vi har inte ens godis! grrrr. Tänk er bara att ta fram en chips påse nu och bara FROSSA. fy fan vad gött. Ska köpa det imorgon och fira sista dagen tror jag.
Denna bilden var oseriös.

dark n cold part 2

Datum: 2012-01-08    Tid: 23:40:50
Jag föredrar svartvitt. :)

dark n cold

Datum: 2012-01-08    Tid: 23:38:20
Bilderna på fina Nicole. Vad kul det vara att fota med en modell! Haha nej men seriöst, denna flicka kan gå långt. Det var helt galet hemskt att ta dessa bilder, för min kamera ville inte ta i mörker så man var tvungen att stå en meter framför personen man fota plus att det var SVIN kallt ute och blåste och dte var lerigt.. Urgh. Vi kom hem med blåa händer och röda öron.. Men dte var ganska värt för vi fick basta sen. :)

pinsamt

Datum: 2012-01-08    Tid: 16:59:53
Hittade på en gång vem som skrev kommentaren. Vill bara påminna om att ip- adresser syns så har ni kommenterat innan kommer jag att hitta er. Så sjukt onödigt. Har bakat macarons med Jessica idag! Synd att vi tog ljus choklad när vi skulle ha vit istället haha.. Så här såg de ut!
Eller inte...

Anonymous

Datum: 2012-01-08    Tid: 12:21:14

Det är intressant hur jag alltid får anonyma kommentarer. Säg ditt namn eller ingenting alls:) ska kolla ip adresser nuuuu

Paradise hotel

Datum: 2012-01-08    Tid: 00:58:29

LEDSEN MEN JAG HAR VERKLIGEN INTE HAFT TID ATT BLOGGA! Från igår har jag sammanlagt lagt ner 15,4 timmar på att titta på paradise hotel Norge. Sån är det! Började titta inne på tv6play ni vet men där fanns ju bara upp till avsnitt 20. Så då kom jag på SUPER iden att kolla inne på tv3play.no eftersom det ändå är den norska paradise hotel och... Nu ska jag kolla på avsnitt 44 av 48! Geeeek.. No lifeeeer... OCH? JAG ÄLSKART ATT BARA HOPPA IN I ANDRAS LIV OCH ÖNSKA ATT MAN HADE DET SÅ IBLAND. Okej, säger ni. Liv som de i paradise? JA TACK GÄRNA. Förlåt för otrolig onödig info men ville bara lätta på mitt hjärta. Nästa vecka händer det grejer. Skolan börjar och jag får reda på en grej om framtiden. Oslo eller inte. Pussss

 

Bullen

Datum: 2012-01-03    Tid: 01:58:21

Hejsan mamma och pappa har de så kult på resturangen, va äter ni förresten? Jag uuundrar va ni äter.
Jag har 0 vänner, och förstår ej va jag gör vaken nu men som min kära vän Henke säger "kvällen är ung"...
Hm.. Idag gick min baba loss när han handlade kläder, min fina gubb far <3 dessutom köpte vi en sån där cool tv, ni vet en sån platt? Fascinerande manick de där. Själv har min familj varit den enda i Sverige med tjock tv, man ba döööööh de är fan 2012 nu!
Vill också informera folket om att jag ligger med min fina tandställning just nu.. Har inget annat och skriva. PUSS

MIN OCH INGENS KONVERSATION PÅ FACEBOOK, jag är poet. Vackert va?

Oompa oompa

Datum: 2012-01-02    Tid: 14:56:16

Skönt att för första gången på länge träna på riktigt! Dock har jag jävligt ont i knäna nu så jag kan knappt gå.. Kul. Fikade på espressohouse med Chriffe också efter att vi åkt till balletpoint i onödan för det var stängt! H a h a
Men det var gott. Pussellipusspuss

Nej tack

Datum: 2012-01-02    Tid: 01:07:28

Visst är det kul att man har vänd på dygnet när man ska upp och träna halv 10 på morgonen på andra sidan stan? Ja men ja! Var precis nere och öppnade ett paket med persikohalvor.. Eller nej jag ska inte ljuga, jag bad Waldemar öppna den åt mig för öppnares var väldigt märklig, jag förstod den inte. Åt iaf några sånna och nu ska jag snart sova kanske! Gonatt ..
En till ful bild från igår haha

GOTT NYTT ÅR !

Datum: 2012-01-01    Tid: 18:41:00
Min statistik sjunker men vi skiter i det för det ska väl ändras detta år, eller?
Så såg jag ut
Det blir bara så roligt som man gör det till.
Ha ett riktigt gött 2012 nu! Inte för att vi inte hörs under resan