birthday girl

Datum: 2012-10-29    Tid: 10:49:53
Ååh folket här är så gossiga!
Har fått presenter utav dom..
Och av Ione var presenten att hon fixade vårat rum, titta vad fint! Wiieeeeee.
Förresten titta vad sjukt snyggt mitt rum blev med alla mina bilder.

Frågor och svar

Datum: 2012-10-29    Tid: 10:44:16
Hej!
Såg att jag hade fått lite frågor i en kommentar. Blev väldigt glad så ska svara på dem här!
1. Hur gjorde du för att söka in? Jag åkte hit till skolan och gjorde en audition. Man ser på skolans hemsida när och var de är! :) 
2. Vad kostar det att gå där? Det kostar väldigt mycket.. Vet inte ens säkert. Skolan har två auditions, en för själva skolan och sedan utav de bästa där så har de en audition för de som har möjligheten att få DADA (dance and drama adward). Det är det jag har, så skolan betalr min utbildning åt mig. Dock måste man fortfarande betala boendet själv och det kostar väldigt mycket.
3. Hur länge har du dansat balett? Jag har dansat så länge jag kan minnas! Började redan när jag var 3 ungefär. Men då var det ju mest barndans, så balett började jag med när jag var sju. Dock så började jag dansa på elit nivå när jag var nio.
 

Det var dom frågorna och svaren! Har ni några frågor är det bara att fråga.
 

SWEET 16

Datum: 2012-10-29    Tid: 10:18:28
Guess what?
IT'S MY BIRTHDAY!!!

Ballet

Datum: 2012-10-23    Tid: 00:14:51

Ville bara lägga upp två bilder från min vän Nicole i Englands instagram!
Förra inlägget gäller fortfrande.

MISS ENGLAND

Datum: 2012-10-22    Tid: 23:37:00
Hej!
Jag kommer nog inte att blogga så mycket denna vecka, jag har höstlov. Eftersom jag är i staden där inget händer så skulle det nog ändå inte varit några intressanta inlägg så de kommer nog inte skada er. Vi hörs om nått roligt händer eller till helgen! Kram

artgahjd

Datum: 2012-10-19    Tid: 19:04:16
Är på flygplatsen nu och det är inte roligt, för jag är svinhungrig och mitt kort funkar inte. Åååh.. Har nog köpt för mycket godis/kinamat i Tring.. Helt seriöst man går och köper godis vääldigt ofta, brukar aldrig köpa så mycket godis annars!

Nog om det, kvart över kan jag gå till min gate, för flyget går kvart i 7. Ska nog vänta lite innan jag går så jag slipper vänta så länge. Äsch nu bara skriver jag för att skriva, hejdå.

Dags att säga hejdå, dags att säga hejdå

Datum: 2012-10-19    Tid: 16:13:00
Om en halvtimme går taxin till flygplatsen, sen ska jag vänta där i flera timmar.. Måste säga att jag är ganska nervös! Ska vara på Londons största flygplats själv och ja, det kanske några utav er redan gjort och tycker det är ingen big deal men njaa det tycker jag. Har inga problem med att flyga, är inte flygrädd alls, utan är rädd för att vara helt lost på flygplatsen!

Stod och väntade bland alla som hade sina föräldrar här i ca en timma. Deras föräldrar pratade med alla lärare och de fick inte riktigt vara med.. Tur det annars hade jag vart helt själv haha, mina föräldrar är ju liksom i Sverige. Men då fick jag träffa Ninas föräldrar och nu är det klart att jag kan vara i Liverpool nästa Exeat! Wohoo!

Nu ska jag fixa det sista, kram

Jag i mitt tomma rum..

onsdag 17/10

Datum: 2012-10-18    Tid: 00:49:00
Hej!
Glömde bort att jag har en blogg för ett tag, har vart så mycket fokus på annat.
Imorse var jag så trött så jag trodde jag skulle somna på morgonsaken (ensemble eller vad det heter) och fick panik över att jag inte hade några lediga timmar idag som jag kunde ta igen sömnen innan dansen. Men av någon anledning så får jag typ alltid energi på eftermiddagen de dagar jag är som tröttast på morgonen, det är verkligen jätte konstigt! Så baletten gick jättebra! Men det suger verkligen, är alltid pigg innan jag ska gå och lägga mig vilket får mig att stanna uppe men jag ångrar dt alltid på morgonen. Men cirkeln går ju om och om ändå så det gör väl inte sååå mycket.
 
Kan inte fatta att ja åker hem i övermorgon! Riktigt nice faktiskt. Men tror jag kommer bli uttråkad då alla är i skolan.. Åh kommer nog tom längta tillbaka ganska snabbt eftersom denna helgen som var var så himla rolig! Jaja längtar sönder iaf, precis innan jag vaknade imorse trodde jag att jag var i min säng hemma i Göteborg  och blev överlycklig, vaknade och var kvar här. Det sög.
 
Alltså jag ÄLSKAR japaner, de är så sööta! De fattar ju knappt ett ord man säger så jag och två japaner i min klass har typ teckenspråk på modernen när de kommer massa konstiga grejer haha de är såå roliga! Idag så hade jag gjort Nesquick till mig själv så kommer Kana som en heter och luktar på pulvret och ba: choklad? jag ba: aa, det är gott! Vill du ha? hon ba: yeees!! Så då gjorde jag en till henne och hon bara log och nickade jätte ivrigt och jag ba: do you like it? och hon ba: I like it!! I like it!!!! Sååå himla rolig!
 
Har inga roliga bilder förutom från webcamen och orkar inte rensa vilka jag ska lägga upp så jag kopierade från Ninas Facebook. Den nästsista så ska Nina se ut som en kille och Vernon tvärtom haha...
Den sista är från våra SUPER roliga IPS lektioner..

Gossip Girl

Datum: 2012-10-16    Tid: 00:07:28
Det gör verkligen ont i mitt hjärta att veta att idag släppte andra avsnittet av gossip girl säsong 6 och jag har inte ens sett det första. Har vart trött idag, men det blev bättre på tålektionen för det är bara så kul. 
Har haft massor utav panik idag för min facebook funkade inte! Kan ni fatta eller?
Har inget viktigt att säga men var bara tvungen att uttrycka min sorg.

måndag 15/10

Datum: 2012-10-15    Tid: 10:31:19
heeejheeej!
Denne helgen har vart mycket bättre. Har varit med mycket roligt folkså tiden gick fort. Nu är det bara en vecka kvar sen så åker jag HEM! whaaaaa. 6 veckor har jag vart borta efter denna. 
Idag är jag ganska trött dock. Jag och Nafisah fick ha en extra rt lektion denna morgonen (bara en halvtimma) för att vi har kommit ca 5 min sent till lektionen 3 gånger,hon är knäpp. Nu ska jag kolla veckans  svenskauppgift, hör av mig senare.
Jag och Nina förra veckan

Massor om torsdagen den 11/10

Datum: 2012-10-12    Tid: 00:43:06
helluu!
Dagarna går så sjukt fort här.. Redan fredag imorgon! I like iiit!
Det börjar gå bättre på balettlektionerna nu så det är verkligen super roligt, och denna veckan har vi haft tåskor vaarje dag! woop woop. 
 
Idag hade vi pilates och jag ska bara säga er en sak, jag HATAR den läraren! Hon säger till ALLA att de vrider ut för mycket, verkligen alla. Nicole har typ fått en skada i höften nu när hon gör extra modern denna och förra veckan och så gick hon till physio vilket är samma person som pilates och hon ba: you're over turning. Men Nicole vrider inte ens ut i modern så hon är ju dum i huvudet! Och de säger hon är orsaken till ALLAS skador! Men det var inte det jag blev mest sur över, utan det var för att hon sa att jag gör fel när jag står i första utan att ha hälarna ihop. URSÄKTA MIG, men alla mina lärare jag haft har sagt att det är OK för mina ben är byggda på det sättet att det är fysiskt omöjligt för mig att ha sträckta ben och hälarna ihop! Hon insåg det senare och slutade säga till mig. Men bara det att hon sa att det går inte att stå med mellanrum utan att puta med rumpan fick mig att lacka för snälla du, tror du inte mina balettlärare hade sagt åt mig då när jag alltid personligt frågar dom? Förlåt var bara tvungen att skriva ut detta haha.
 
Tänkte att ni inte riktigt vet vad jag pratar om för position så här har ni en bild:
Seeeen efter den hemska lektionen som fick mig på dåligt humör så hade vi INTE chicetti! Holy Moly vad härligt! Ganska sorglig orsak dock, den gamla tanten jag snackat om hade ramlat och brytit höften och hade fått krypa till telefonen för att ringa om hjälp och allt, galet! Men nu kommer jag inte ha den tråkigaste lektion tills efter jul!!! Istället hade vi solo vilket innebär skådespel vilket jag tycker är kul.
 
Har spenderat min Preptid (de kallar läxor prep istället för homework här av någon okänd anledning) på att göra klart min sketchbook i art som ska lämnas in imorgon, så ska hon ge oss betyg och sånt.
 
LÅNGT INLÄGG HERREGUUUD.
 

Kan inte somna

Datum: 2012-10-10    Tid: 00:46:16
Vet ni vad Ioni berätta precis när vi la oss?
Att varje person man ser i ens drömmar har man sett i verkligheten.
How creepy is that????
Usch vill inte sova nu för jag drömmer så sjukt ibland.. Har sett folk bli mördade och då har jag sett mördaren så tydligt och allt så jag vill inte drömma nu! Usch.. Men jag måste för jag kommer vara dödstrött imorgon annars.. GODnatt..

tisdag 9/10

Datum: 2012-10-09    Tid: 11:24:57
chaaa
Nu sitter jag undre mitt täcke och väntar på min art lektion som börjar om 10 minuter. Hade engelska innan ochjag hatar verkligen att ha lektion den första timmen, man är så sjukt trött! Igår när vi kom hem från föreställningen var jag verkligen pigg, inte trött alls! Alla andra klagade på hur trötta de var och allt.. Fast det kom ju till en fördel när en tjej var i vårat rum och sa något jag tyckte var idiotiskt så jag gömde mig under täcket för att inte skratta. Då frågade hon mig ba: vad är det? :O och ja ba: jag är sååååå trött! haha...
 
Skitsamma. Jag kom på att jag klagade bara på min helg när jag faktiskt spenderade några timmar på att ha as roligt! Jag, Nina och Nicole fick panik och gick ner till några av studiorna i den byggnaden vi bor i och satte på musik och började dansa. Då kom en tjej som heter Shelby ner också och sa att vi borde göra en dans och det gjorde viii. De som har mig på facebook måste kolla in den! Där har vi precis gjort klart den så det är inte direkt felfritt och där har massa nadfra kommit ner för att titta som ni hör hehe. Iaf, efter det så stannade vi jätte länge och bara dansade sönder och det gjorde vi om på söndagen, föör kul. Det var det jag skulle säga, puss.
 

tisdag 9/10

Datum: 2012-10-09    Tid: 11:24:57
chaaa
Nu sitter jag undre mitt täcke och väntar på min art lektion som börjar om 10 minuter. Hade engelska innan ochjag hatar verkligen att ha lektion den första timmen, man är så sjukt trött! Igår när vi kom hem från föreställningen var jag verkligen pigg, inte trött alls! Alla andra klagade på hur trötta de var och allt.. Fast det kom ju till en fördel när en tjej var i vårat rum och sa något jag tyckte var idiotiskt så jag gömde mig under täcket för att inte skratta. Då frågade hon mig ba: vad är det? :O och ja ba: jag är sååååå trött! haha...
 
Skitsamma. Jag kom på att jag klagade bara på min helg när jag faktiskt spenderade några timmar på att ha as roligt! Jag, Nina och Nicole fick panik och gick ner till några av studiorna i den byggnaden vi bor i och satte på musik och började dansa. Då kom en tjej som heter Shelby ner också och sa att vi borde göra en dans och det gjorde viii. De som har mig på facebook måste kolla in den! Där har vi precis gjort klart den så det är inte direkt felfritt och där har massa nadfra kommit ner för att titta som ni hör hehe. Iaf, efter det så stannade vi jätte länge och bara dansade sönder och det gjorde vi om på söndagen, föör kul. Det var det jag skulle säga, puss.
 

måndag 8/10

Datum: 2012-10-08    Tid: 22:58:22
Hejhej!
Anledningen till att jag inte bloggade denna helgen var för att den var så sjukt tråkig så jag hade absolut inget att blogga om. Lördagen var faktiskt rent av en pina, började längta hem galet mycket för vi hade inget att göra vilket ger en lång tid att tänka.. 
 
Idag hade vi bara en och en halv dansklass för vi skulle åka och kolla på en modern föreställning. När vi kom fram var vi så hungriga för några hade tagit två mackor vilket gjorde så att vi inte fick några så vi gick och åt på nån wannabe KFC, det hette PFC (perfect fried chicken) och det var några indier som höll i den som jag inte riktigt fattade vad de sa hehe.. Aja.
Föreställningen var modern och det var endast en kille som dansade i en och en halv timme.. KUL. Nää. Han var grym men jag var trött haha. Nu sitter jag på bussen hem, tog med mig datorn förjag behövde göra lite svenskaläxa, men nu mår jag illa så nu ska jag sluta. Kram!

fredag 5/10

Datum: 2012-10-05    Tid: 21:11:18
Idag när jag vaknade var jag såååå trött...
Så sedan på arten så var jag redan klar med mitt arbete så jag typ sov igenom.. Nej inte riktigt men jag fick inte så mycket gjort heller om man säger så. Men sedan gick dansen förvånadsvärt bra idag! Hade den 100 åriga tanten och det var jätte roligt, wow! Jazzen var också ganska rolig och pas de deux är alltid kul. Hade en kille som inte är van vid det eftersom han går i jazzlinjen, så varje gång han gjorde nått fel sa han sorry, haha.. Och det var mååånga gånger även om han knappt gjorde några fel så tillslut sa jag ba it's allright, stop saying sorry! och han ba... sorry! hahaha
 
Today we took som ballet pictures, thought you might wanted to see that?

Onsdag 3/10

Datum: 2012-10-03    Tid: 23:42:00
waaaaaay sexy laaaady!
haha, så säger Nafisah istället för heeey, det låter så sjukt kul, kan inte förklara.


Denna dagen har vart ganska bra!
För så hade jag IPS, inte såå kul men det funkade, sen gick vi direkt till arten och vi har alltid roligt där för vi är roligt folk där. Jag, Chriffe (som nu för tiden heter Chris) Nafisah och Kryssa delar alltid bord så det blir myycket skratt. :) Efter det så gick jag och Chris till engelskan för dummies och hon tyckte jag var sååååå bra!(läxan som Nina gjorde åt mig.) Först hon ba; hur fick ni reda på dessa orden? Jag ba: google translate. Sen när det kom till en massa mening som var as bra skrivna frågade hon: hur kom du på dessa meningar? De är jätte bra! Då vänder sig Chris till mig och ba; ja josefina, HUR kom du på dom?! för han visste  och ja ba: jag fick lite hjälp av min kompis Nina, för jag förstod inte allt, men det tyckte hon var bara bra så IN YOUR FACE CHRIS HAHA.
Nu vet ni det haha....
 
Sen på dansen så hade jag, Rachel och kryssa kul med japanerna och försökte lära oss japanska. Så trodde jag att jag hade lärt mig "hur mår du" så jag gick och sa det till Kryssa några gånger men tydligen så betydde det "jag mår bra" hahahah... Bilder från idag innan vi gjorde solo! Jag, Kryssa och Rachel med japanerna Kana och Meguni!

Tisdag 2/10

Datum: 2012-10-02    Tid: 10:59:32
Hejsan alla vääänner!!
Sitter nu efter en engelska lektion och tänkte börja med en läxa i IPS. Alltså det är verkligen mitt hatnings ämne. Känns så otroligt onödigt att behöva skriva fucking 2000 ord om en föreställning... Jaja. Vi hade jäääätte lång läxa i engelska tills idag och igår när jag skulle sätta igång med den såg jag att den var KAOS SVÅR! >Jag fattade inte ett enda ord! Försökte be om hjälp av Ioni min rumskamrat men alltså det hjälpte inte, så kommer Nina in i mitt rum och ba: jag kan göra den! Haha, det tackar man inte nej till! Sen så hjälpte Ioni mig med det sista imorse. Det var skitkul när vi kom till lektionen idag och Chriffe hade försökt göra lite men klaarde det inte och jag såg as smart ut. Jag sa att jag hade frågat lite om en del men använt google translate osv, hon var mycket nöjd! ;)
 
Igår hade vi Miss Wright i balett och tåskor! Åååh har verkligen viljat ha henne så jag blev skit gald, hon är verkligen as bra. det var jätte roligt på tålektionen, för vi skulle stärka våra ffötter så vi skrev våra namn, telefonnummer och ritade björnar med foten haha, och man fick inte röra benet eller lämna hälen från golvet så det var svårt men gick ganska bra för min del. man kunde läsa vad det stod iaf tillskillnad från en del andra haha!
 
Nu ska jag väl sätta igång med min roliga lääääxa! Kram
 jag och ninaaaaaaa
Jag, Nina, Nicole och Jodieeee
Nicole jag och Ninaaaa♥


FÖRRESTEN!!!
Idag är den 6 dagar till nästa gossip girl säsong, 17 dagar tills half term (jag åker till sverige) och 27 dagar kvar tills min födelsedag!
RSS 2.0