scandic östersund

Datum: 2010-12-23    Tid: 09:27:54
Inte visste jag att det tog 10 TIMMAR till Östersund?! Hjälp.. Och idag från östersund till kittelfjäll tar det nästan 5 timmar. kul!
Fast jag kan titta på film och lyssna på musik så jag klatrar mig.. :)
Aja, ska inte skriva så mycket mer för vi ska åka vidare snart, byee.

haha

julspel

Datum: 2010-12-21    Tid: 17:13:35
Ska snart åka och titta på Agatons julspel. Eller nej, Agatons skolas julspel. haha, han ska inte ens vara med..? Aja, blir kul och se om det är likadant som när jag gjorde den när jag gick på den skolan. ^^
Har slått in alla julklappar nu! Det är ganska kul faktiskt hehe.
Haha, alla bilder är ju webcam bilder nu för tiden.. Bara för att det är såå smidigt!

I'm free

Datum: 2010-12-21    Tid: 14:07:14
Äntligen jullov! Fast jag har typ varit inställd på att de är det hela helgen konstigt nog så det känns inget speciellt. Bara riktigt skönt förstås.. Efter skolavslutningen så åkte jag, Natalie, Isabel, Anna och Nicole in till stan för att åka Göteboorgs hjulet. Men då hade det inte öppnat än så Nicole åkte hem och vi gick till Lagerhouse för att jag skulle köpa julklappar till mamsen och pappsen. Ett tips till alla er, vet ni inte vad ni ska köpa till folk så ska ni gå till Lagerhouse, där hittar man med 90% alltid något! :)
Aja, men sen när vi väl skulle åka hjulet när den hade öppnat så var man tvungen att ha en 16 åring med sig "för säkerhets skäl". Jaha där förlorade dom 240 kronor. ;( Skittråkigt. Så vi gick på stan ett tag till och nu är jag här. :)
Jag just nu:
Här ser ni vilken tröja jag hade på mig idag. Hade den till ett par jeans. Älskar den, och den kostade typ 10 pund på primark!

chocolate

Datum: 2010-12-20    Tid: 21:39:40
Choklad låter verkligen mycket snyggare så. Eeeh är det franska eller stavas det så på engelska också? heheheheh..
nanananana här sitter jag och lyssnar på musik.
Eller nej det gör jag inte jag har bara på min Waldemars hörlurar och låtsas som det för jag har tråkigt. Ingen lust att gå och lägga mig heller för den delen.. Ska ju ändå bara vara en timme i skolan imon så vad spelar det för roll..? Sen ska jag Isabel Natalie och anna åka Göteborgshjulet hoppas jag, man vet ju aldrig med dom två först nämda haha! Sen så ska jag och Anna köpa julklappar, och jag vet INTE vad ja ska köpa till mammsen och pappsen mine.

hejsan

Datum: 2010-12-20    Tid: 19:21:21
Haha, jag är inne på mammas jobbdata, som är vääldigt schteek tycker jag. Riktigt riktigt snygg för att vara från en skola måste jag säga! :o Och denna datan är ju typ den enda datan i huset med webcam så jag hade lite kul hihi. Agaton satt brevid mig och spelade Naruto på x-boxet så han fick vara med på en bild. aaaw

LONDON

Datum: 2010-12-12    Tid: 14:09:35
TOG BILDEN FRÅN GOOGLE FÖR JAG HAR INTE FÖRT ÖVER BILDERNA ÄN.
'
Har kommit hem nu.. Hemskt ju, vill tillbaka! London är typ världens bästa stad, jag lovar! Vi shoppade as mycket på en av världens bästa butiker, Primark, som har för övrigt vääääldigt bra priser :D
Köpte min nya absoluta favorit parfym där.. För 40 kronor! HAHA
Och en massa fina kläder, och så köpte jag ett par GUESS JEANS, i en GUESS butik, finns det ens i Sverige? I så fall i Stockholm. Dom var dock inte lika billiga. Gick också på baletten Askungen, och den var ju bara såååå bra! Sen så gick vi ju på lite turist saker, och träffade på ekorrar som bad om nötter i en park osv osv. Älskade  det, hoppas vi åker tillbaka dit i vår som jag och mamma vill, för jag hann inte gå in i butiken OASIS, som hade en jacka som jag absolut fastnade för.
Mer om resan när bilder kommer, puss!

LONDON

Datum: 2010-12-07    Tid: 22:42:14
Okej, nu har tiden gått snabbt och jag har inte loggat, men nu är det så att jag har prov imorgon, förresten så har jag det provet typ tre dagar (två) innan alla andra i min klass.. För imorgon ska jag till LONDON, vilket ni nog fattade pga rubriken, hehe.. jävla rubrik som avslöjar allt :( Fast dom som läser min blogg är doms om känner mig oftast så doom visste väl redan ändå. Aja nu skriver jag en massa strunt..... Iaf så jag har pluggat en massa vilket leder till 0 bloggning. Men vet ni jag bryr mig inte för det är bara patetiskt när en tjej med typ högst 10 läsare om dagen säger förltå att hon inte bloggat så nu skippar vi allt det!!!! Jag bloggar för att JAG tycker att det är roligt, så jag bloggar när jag tycker att det är roligt. Som nu tex, det är därför det blev så HUIMLA mycket... Men det är ju viktig information, eller vad tycker ni??????? Ja jsut det ja, jag har ju inga läsare.. hahahahah.... AJA LÄNGTAR TILLS IMORGON DET BLIR SVAJNKUL I LONDON SKA KOLLA PÅ ASKUNGEN OCH GÅ PÅ NÅN SPÖK SAK OCH MADAM T----- AAA NI VET OCH SÅ SKA JAG GÅ PÅ STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN. så nu har jag sagt det godnatt alla söta obefintliga läsare ♥♥♥♥♥♥

så här blir det i helgen;

Datum: 2010-12-03    Tid: 19:26:05
Imorgon; så ska jag dansa från klockan 10 till 16, modernt, alltså inte så jätte kul, tror jag. Men jag vet inte.. Får se imorgon. Vi ska ha workshops med tjejen som ska koreografera våran moderna dans till våren. ;)
Och på söndag; så ska Isabel och Elin fira sin födelsedag på gökboet, och då ska man se ut ungefär så här:

hahahaha... Det blir lite pinsamt :D

lycklig

Datum: 2010-12-01    Tid: 18:24:08
Pusterviks föreställningarna i år har varit.. SÅ OTROLIGT ROLIGA!
Kommer verkligen sakna detta, känner det på mig. Jätte nöjd med att jag faktiskt klarade det på kort tid och att jag hade ont i ryggen när jag tränade in det. Och det är så nice att vara nöjd.
this is mad;
  • Att bita på sina naglar.. Okej jag har gjort det och kan råka ibland, men HALLÅ! Dom blir ju skit fula! :D
  • Att ha matteprov på fredag och haft tre halva dagar att plugga inför det men inte tagit hem böckerna! (jag litar på att jag kan det mesta! ;)
  • Att knäcka fingrarna.  Gör aldrig det, om du aldrig gjort det, för sedan är det där som en vana.. :(
Det var några väldigt fina. Nu ska jag fortsätta min kväll, bye bye.
(Skola imorgon igen, fy så otroligt o-taggad för det.)

Natalie var här igår, vi åkte pulka och det var såhääääääääääääääääääär kul! :)
RSS 2.0