first day of this week and i can't wait for saturday

Datum: 2011-01-31    Tid: 21:13:45
Hej, jag vet inte vad jag har gjort för att få tiden att spola iväg!
Kom hem, åt middag.. Fixade tåskorna, kollade ett avsnitt av Alfons Åberg, fan vad bra det är alltså måste jag bara tillägga.. Sen började jag lite på spanskan, de saker jag kunde utan hjälp från boken eller något. Sen det här. Det kan väl inte tagit så lång tid?! Borde det inte gjort, men nu gjorde det de.
Lägger ju aldrig in outfit bilder i vanliga fall.. Men så här såg jag ut idag!
Kavajen är Waldemars gamla och t-shirten är hans också, haha!

Nu längtar jag sönder till på lördag, jag och några röliga tjejor ska va på stan plus fota!
Yeeey, mera bilder att hålla på med, me like. :)

all this onödig fakta for nothing

Datum: 2011-01-30    Tid: 20:45:20
Jag föredrar sorbet framför glass. Det är mycket.. Saftigare, mumsigare. Jag föredrar Stockholm framför Göteborg, typ den enda göteborgaren som gör det! WOW. Fast inte trafiken, näää, men jag jag har ju ingen bil. Men min mamma och pappa har varsin. Med färger jag inte kan förklara. Det är bara lite snö kvar ute, och nu kan jag använda min kappa igen. Jag slipper min everest, så jag är glad. Så värsta fryser jag ihjäl imorgon, då blir jag inte glad. Ska ha en kavaj på mig imorgon. En i barnstorlek så jag drar upp ärmarna så att man inte ser det. Ni förstår, jag tar alltid fram kläderna dagen innan, för de gånger jag inte gör det hinner jag knappt äta frukost. Ibland är jag uppe jätte sent pga det. Tänk då skulle jag verkligen inte hinna äta frukost! Förut var jag nästan livrädd för nagelfilar. Alltså jag satt och rös varenda gång mamma skulle fila mina naglar. Jag ryser fortfarande ibland av ljudet, det är helt hemskt ljud, ni måste hålla med mig, men nu kan jag faktiskt fila naglarna utan att dö, jag gör det nästan varje dag. Bra va? Fast jag HATAR tanter eller icke tanter som sitter och filar naglarna på bussen. Då sätter jag alltid på musik, om jag inte glömt mina hörlurar. Då försöker jag koncentrera mig på annat. Det brukar inte lyckas så bra, tyvärr.
Jag brukar alltid råka lämna tillbaka mina böcker från biblioteket försent. Ibland jätte sent, men aldrig flera månader som Chriffe råkade göra. Och det jag ville säga med typ hela inlägget var inget speciellt, för jag vet att ingen orkar läsa hela. Det vara bara kul att skriva. Men om ni läste, då ska jag berätta också att jag har några söta gosedjur på min säng, men dom brukar komma i vägen så dom hamnar bland mina fötter, för jag kastar dit dom. Och då känner jag mig taskig. haha

redo för en fotoblogg

Datum: 2011-01-30    Tid: 16:12:23
Ska nog göra om bloggen till en fotoblogg.
Men inte idag, det kommer ta lite tid, för jag har inte all tid i världen vet ni.
Kollar på "I rymden finns inga känslor" just nu, ganska bra film, men jag är inte klar med den än så baj baj från maj. ♥

smält bort vintern och tina fram våren

Datum: 2011-01-30    Tid: 16:03:43
Idag var det så otroligt mycket sol, så himla härligt. Kan inte beskriva hur mycket jag bara längtar efter mera soliga, varma dagar. Man känner verkligen hur solen sprider sig i kroppen. Jag får alltid något slags lyckorus, som jag inte kan förklara!

chokladkladdmuffins

Datum: 2011-01-30    Tid: 14:08:56
Säg mig, vem kan stå emot en sådan här frestelse? eeh, inte jag i alla fall!
Har lagt på lite kokos på fina så dom är ju typ ännu godare! Mmmmmm..

När jag väl håller på

Datum: 2011-01-29    Tid: 17:51:33
Detta är min första mer lyckade öga-bild. Men den var lite svår att ta för jag visste ju inte när jag fokoserade rätt och allt! Har inget mer att skriva så ska nog inte blogga mer idag. Puss

Min Kamera

Datum: 2011-01-29    Tid: 17:32:58
Jag sa faktiskt aldrig  vilken kamera jag köpte!
Men det är en Panasonic Lumix DMC-G10.
Hade lite tråkigt förra helgen så då gjorde jag den här;
jag gissar på att ni kommer att störa er enormt mycket på denna bild efter ett tag haha!

day by daay

Datum: 2011-01-29    Tid: 16:56:58
Min blogglust har på senaste tiden varit nere på ca 0%.
Men bara för det känner jag mig as tråkig. Iaf var Ida här från igår till idag, eftersom jag var ledig idag eftersom jag ska dansa imon istället, vilket suger för då missar jag två timmar tack vare att jag ska jobba på söndagar framöver tack vare att jag ska dansa på lördagar. Fattar ni?
Ska börja med en sak kanske hade jag tänkt. Men ska inte berätta om den för om den inte händer blir det ju bara knasigt. Då kör vi, tuta.
Fast nää inte än!
Va?

hej

Datum: 2011-01-29    Tid: 01:58:35
ida sa att jag skulle blogga så nu bloggar jag.
hejdåå <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333

Redigerar min blogg

Datum: 2011-01-16    Tid: 16:56:36
Eller hur säger man?
Så om den ser lite lustig ut så vet ni varför.
Fixar också med dansbilderna som jag, Natalie och Isabel tog i onsdags.
Många blev faktiskt jätte fina. :)

the first week is done

Datum: 2011-01-14    Tid: 21:50:21
Vi började på våran neoklassiska dans idag!
Den var jätterolig, kraftfull.. Fast aa.. Jag tycker verkligen om id'en som Eileen (min tränare) har för dansen, och jag tror att den kommer att bli jättebra.
Nu är jag verkligen sepe trött. Den här veckan har varit jobbig med träningsverk och så, och ändå hade vi en ganska mjuk start så jag antar att det nästan blir värre.. Men imorgon så ska jag också dansa! Mordern dansen då. ;)
Här är det inget vila..

mirror mirror on the wall

Datum: 2011-01-10    Tid: 20:14:25
Den här dagen har varit den längsta dagen på länge.
Jag somnade på danshistorian, och jag som har så svårt och somna!
Är skit trött nu med.. Skulle fixa med bilderna men gud vad krångligt det skulle bli då! Alltså dom jag ska sätta upp på väggen. Jag får fixa det till helgen, kommer nog vara helt slut den här veckan! Känns som om jag kan somna nu..  Så jag ska nog gå och lägga mig inom kort.

i'm happy, even though it's school tomorrow..

Datum: 2011-01-09    Tid: 18:40:01
Jag är är så otroligt mega lycklig just nu!
Jag har precis köpt min system kamera! För egna pengar dessutom..!
Så nu vet jag hur det känns att typ ha högst 300, haha :(
Lääängtar så mycket till att batteriet ska vara färdig laddat så jag kan börja test fota!
Förresten, så har jag dragit ut en massa bilder som jag sa, och dragit ner dom gamla, så ska snart sätta upp dom. :) Tänkte bara städa mitt rum innan, så att jag slipper tänka på det när skolan börjar, kommer ha fullt upp  och tänka på annat då. Som t ex NO, hur jag ska kunna klara den.. Buhu..
spring feeling. nu när snön smält bort kan väl våren komma, eller ?!

NU SÅ!

Datum: 2011-01-09    Tid: 00:19:30
Americas next top model har insperirerat mig så sjukt enormt mycket! Önskar bara att den tävlingen var i Sverige och att jag var fotogenisk! Gud vad jag önskara att jag var det.. Allt ser så himla roligt ut..
I vilket fall som helst, så har jag bestämt mig för att byta ut min fattiga vägg med fula personer som Edward och Jacob och sånt från Twilight, till mina favorit modell bilder b la från ANTM. Det blir nog så mycket snyggare.. Ska ju köpa min SYSTEM KAMERA imorgon och sedan tänkte jag hänga upp sådana bilder också! Iaf, nu är jag typ deprimerad, för jag har kollat på alla säsonger av antm och har inga kvar.. Och den sista jag såg så vann Ann!  VA I HELVETE :( Nope, it's not a happy girl who's writing this down.
Btw, vem älskar inte Tyra Banks?

FIERCE

bedtime

Datum: 2011-01-06    Tid: 00:45:34
Vet ni, ibland slår det mig en sorglig tanke på en jacka som jag inte ens testade i London.. Och så saknar jag Primark, jätte mycket. Sen så ska jag hitta en fet fejkpälsjacka, som är snögg. Och så ska jag börja använda mammas gamla kängor, som är inne igen, smart va? Och och och...
Och så ska jag gå och lägga mig, god natt!

LUCKY

Datum: 2011-01-05    Tid: 15:21:34
Vet ni vad? JAG HAR RÅD MED KAMERAN! Lätt att jag ska köpa den alltså!
Bara ingen hinner före... Då DÖR jag!
Just nu är jag helt jätte förkyld. Det är hemskt. Jag tänkte ju åka och bowla med Elin idag! Tyyyyypsikt..

Om igår:
Jag var tjejen i Van helsing, för att... Nicole var Avatar! Det var verkligen jätte coolt! :) Isabel och Anna var någon från Vampire Diaries och Elin ingen speciell. VI åt och så kollade dom på Vampire Diaries medans jag och Elin hade lite roligt, hehe! Så gjorde vi också charader och så, och tiden gick ganska fort.

whatever

Datum: 2011-01-05    Tid: 00:37:36
ville inte att det förra inlägget skulle vara högst upp så jag skriver det här så fixar jag det imon, godnatt!
(haha?)

time for my self

Datum: 2011-01-04    Tid: 13:47:22
Okej, jag skrev inget mer inlägg igår, orkade bara inte!
Men nu ska jag inte heller blogga för nu ska jag bada med ansiktsmask och sånt där roligt, hihi.
Sen ikväll blir det Isabels och Annas filmkaraktärs fest hos Anna, men jag ska inte säga nu vem jag ska vara..
Alltså dom bjöd ju bara klassen och vi är 8.. Och typ hälften kunde inte komma haha! Skit samma det blir nog roligt.
Hörs sen.
hittade denna i arkivet..

system kamera

Datum: 2011-01-03    Tid: 20:10:08
Nu har jag bestämt mig!
Jag ska köpa en system kamera, eftersom det blev ingen sådan i julklapp!
Har hittat en som jag vill ha för 3500 på blocket, låter ganska bra tycker jag?
Ska fixa med bloggen också, vet inte hur jag ska göra bara, men alltså det måste gå. Jag  fattar verkligen noll med det här med hur man gör en design så jag får helt enkelt fortsätta på mitt sett..
Ska byta header också, men när jag gör det vill jag ju ha en snygg header och det får man när man har en bra kamera för annars blir dte så dåig kvalité på bilderna. grrrrrrrrrr...
Denna vill jag ha..

fresh and new

Datum: 2011-01-03    Tid: 19:57:47
Vet ni, jag ska nog ta bort mina aldra första blogg inlägg, så att det börjar från 2010 kanske, eller från början av 8:an. För dom tidigare inläggen är mer pinsamma och slarviga. Visst, jag gör en del riktigt slarviga inlägg nu med men inte lika mycket som då. Och nu medans jag skrev detta så blev jag väldigt säker. Så efter detta inlägg kommer jag att ta bort tidigare inlägg, även ifall jag tidigare tänkt att använda min blogg som minne för hur jag hade det under högstadiet. För en logg blir ju ändå aldrig som en riktig dagbok, faktiskt inte. Så bye bye gamla inlägg! :)
(bilden är en kickass för alla gamla inlägg om ni fattar ?!)

GOTT NYTT ÅR !

Datum: 2011-01-03    Tid: 14:13:17
Trevligt trevligt !
Är hemma nu då efter nästan 2 veckor. Känns inte som om det varit jul.. Har det varit jul?
Okej det vet jag ju att det har varit men har aldrig firat jul i en skidstuga utan tomte och öppnat julklapparna på morgonen plus att på kvällen vara med Paulina Bolt! :)
Men det var kuuuul. Speciellt nyår!
Då var vi hemma hos Paulina och Julia som jag inte träffat på typ 3 år om inte mer var också där. Efter 12 slaget så såg vi till att göra massa "årets första".
Som:
  • Årets första låt (under samma sol med Rasmus Seebach)
  • samtal (det blev till Ida Nilsson!)
  • Första gången vi sprang ner för en backe..
  • Och upp för en backe..
  • Första drickan var Champagne :D (alkoholfri då ;)
  • Första gången vi ramla i snö. Det gjorde jag många gånger..
  • Jag blev dessvärre bara mulad men jag mulade inte någon :(
  • Första dansen var iaf tjockis dansen (Paulina vet vad jag menar) :D
Osv...........................
Och som vanligt har jag inga självklara nyårslöften .
jag fick ingen bar bild på fyverkeri så denna tog jag från Ochi.blogg.se ! :)
RSS 2.0