hejhej

Datum: 2011-03-30    Tid: 21:02:35
Har städat mitt rum nu, så nu ska jag bara plugga spanska. Mycket roligt, fast nää..
Men eftersom jag har ganska stor chans för mvg så får jag ju inte sumpa detta!
Aja, vi hörs imorgon, kanske. Ska på en föreställning på Lorensbergsteatern.

om onsdag

Datum: 2011-03-29    Tid: 22:11:55
Imorgon är det idrott, engelska, svenska, matte, balett, törnrosa, mordern, gudtjänst och magtröja som gäller! b la massa pluggning inför spanska läxföhör på torsdag. Blir även spännande om vad jag fick på svenska gramatiken, oj oj.

tillbaka

Datum: 2011-03-29    Tid: 07:42:39
Japp, nu är jag tillbaka. Sitter i köket och äter frukost och lyssnar på Rasmus Seebach. Tok älskar hans låtar fortfarande. :)

blöööh

Datum: 2011-03-25    Tid: 21:10:01
Alltså det här är inte sant! Jag mår pissdåligt, har feber.. jag var ju för fasen frisk för bara typ två timmar sen? Detta suger. Hejdå.

happy feelings

Datum: 2011-03-24    Tid: 20:41:08
Wow, idag var jazzen skit rolig! Hon sa ett steg vi skulle göra, sedan så var resten av diagonalen frivillig! Shit vad dålig jag är på att improvisera, men det spelade ingen roll för det var skit kul! Det slutade med att bara hälften av klassen dansade, för de andra var skadade och sjuka, men sen var vi en mindre. Så jag, Chriffe, Hanna och Anna var de enda som gjorde, och vi hade skit kul! ^^
En bild från när vi praoade.

old older oldest

Datum: 2011-03-23    Tid: 20:22:44
Okej okej, vi kör på en snabbspolad förklaring om dagen för den var ingen speciell. PÅ idrotten hade vi en vikarie, som var 25 år.. ;) På matten hade vi inte mycket matte för vi fick Mikael att prata om sitt bästa sommarjobb istället! På svenskan, så hade vi ingen svenska. Eller ju vi hade men vi hade ingen lärare så vi fick sitta i S-hallen och ja ni kan väl tänka er att då blir det inte så mycket till att plugga. Och på engelskan så skulle vi skriva fritt, och ja, det tycker jag är faktiskt väldigt kul så jag skrev på om en tjej som blev på sätt och vis mördad.. Hehe. Men Nicole hatar det så det så hon skrev om vad friends serien handlade om haha sött!
Nu har jag inget vettigt att säga för dansen gick bra. och det har jag sagt varje gång så det känns lite enformigt. Att bara säga; idag gick dansen bra. Idag gick dansen mindre bra. osv osv.
Nu kör vi på en extremt gammal bild!
Den här tog jag för ett år sedan snart, men det ser ut som om jag skulle ha kunnat tagit den igår? haha, vad sorgligt. :(

fuck off

Datum: 2011-03-22    Tid: 18:32:50
JAG KOM HEM NU>!
OCH JAG SLUTADE KLOCKAN FYRA!
Det bra med dagen; jag fick VG på matteprovet, wow!
Baletten gick braaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Det dåliga;
Jazzen sket ner sig och jag skäms. ;(
Bussen hem tog en timma eftersom bussen var tvugnen att ta en omväg + att det var mycket trafik.
Jag kom iaf till Dansbutiken där jag köpte allt jag behövde, men sen påväg hem så kom pappa på att han skulle på matkurs så jag fick ta en spårvagn och tåg istället. Mycket roligt! Kul kul!
Fast det är helt okej nu, ska ladda ner det sista (tyvärr) avsnittet av Pretty little liars!

Så här såg jag ut idag! (La även ner tid på att locka håret imorse, till "våg-lockar". -.-)
Kofta och linne från H&M, chinos från ESPRIT, halsbandet är mammas så jag har ingenaning.
Ja, den blev lite fult redigerad men jag orkade inte lägga ner tid, förlåt. och mitt rum är för stökigt för att visas!

so so sososo

Datum: 2011-03-22    Tid: 12:22:36
så här snygg är jag just nu

2 things

Datum: 2011-03-21    Tid: 22:57:47
Två saker inför imorgon dagen som både gör mig glad och ledsen är:
  • Att jag får tillbaka matteprovet! Vi får det på no lektionen eftersom han vet hur vi kommer att tjata om det annars ;) Är spänd över resultatet, fast jag vet att det kommer att ha gått jätte dåligt. Det är det negativa.
  • Sista avsnittet av Pretty little liars är tillgängligt då! Jätte glad, för jag vill se hur det slutar och jag vill se på det, men ändå jätte ledsen att det är det sista. Vad ska jag följa nu då? Till och med solsidan är ju slut.

Tar inte så mycket nya bilder så det blir gamla hela tiden. Lider av träningsvärk just nu, och ska gå och lägga mig.. Försent egentligen. men jag gjorde gymnastikläxan, så jag är ganska duktig ändå. Bye

ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA

Datum: 2011-03-21    Tid: 19:36:19
Jag vart inte så nöjd med middagen så nu käkar jag några sånna här underbarheter.

ordinary

Datum: 2011-03-21    Tid: 19:31:05
Det gamla vanliga som jag brukar skriva, om min dag;
Tjaa, dagen har varit ganska bra faktiskt! Började med musik där han fick för sig att man skulle kunna alla noter, och då jag inte fattade skillnaden mellan en massa "o" på keybord noterna så sa han att jag hade något att träna på. Wtf?! Bara för att alla andra i klassen tagit piaonokurser! Min familj är inte musikalisk och det ska jag straffas för! Skit taskigt. Fast det var inte det som var bra med dagen, inte heller att mina danskläder som jag tappade på bussen för 2 veckor sedan inte fanns på hittegods, utan det gick bra på dansen, förutom piruetterna. (Eftersom det negativa ofta är det man minns.) Och idag tränade vi även på på niornas solon i våran dans Törnrosa. Jag gör ju ett solo som jag inte tycker passar mig alls, men det gick ganska bra ändå. Fast det var lite roligt för vi kunde ju inga andra delar förutom själva solorna så många av oss stod där som fån och inte vistte vad vi skulle göra efter ett tag. ^^
ja men här såg man ju smart ut.. jag var ganska trött imorse.

duktig tjej

Datum: 2011-03-20    Tid: 20:27:01
Vet ni, jag har tänkt på att skriva "chey" i tusen år nu känns det som, men det känns även som om man bara härmar någon annan då. Och dte vill jag inte för då känner jag mig töntig. Och förresten så vill jag inte skriva chey. Eeh, japp, vem var det nu igen som frågade?
'
Så, det där behövde ni inte läsa. Det jag tänkte skriva just nu var att jag känner mig väldigt duktig idag, för jag har bloggat jätte mycket. Dock känner jag mig mindre duktig för andra orsaker, men dem är så tråkiga att jag knappt vill ta upp dom. Men nu gör jag det ändå. Jag har INTE skrivit på spanska om vad jag har gjort på praoen denna vecka, men det är ett problem där förstår ni, för jag vet inte hur jag ska säga vad jag har gjort. Jag har dansat, kollat på när kompaniet dansat och repeterat och sedan har jag själv repeterat. Det blir ju långt! Jag vet inte ens hur man säger repetera, tror jag. Och det andra är gymnastik läxan som jag inte heller gjort, men den tror jag att jag ska sätta mig ner med just nu. Jag har också svensk gramatikföhör på fredag, men det ska jag titta på varje kväll denna vecka, så det blir nog lugnt. Långt inlägg med tråkig fakta!

En ganska random bild frånnär jag testade ett läppstift?

tänk om

Datum: 2011-03-20    Tid: 18:18:27
Tänk om inte jag hinner gå på alla gudstjänster jag måste gå på innan konfirmationen? Får inte jag konfimeras då? Jag har bara gått på 4/15 och jag missade den som var idag. Smart!

barnmisshandel

Datum: 2011-03-20    Tid: 15:25:31
Nu är bilden för min framsida till min uppsats "barnmisshandel" klar. Tanken var egentligen att fota Agaton till den, men nu när jag var ensam hemma så satte jag igång och gjorde den helt själv. Jag är faktiskt väldigt nöjd, det ser nästan ut som om jag har blivit misshandlad. Gjorde några blåmärken på benen av svart ögonskugga.
Sedan på ryggen skulle jag egentligen haft teaterblod, men jag tror vi har slängt våran, så jag använde saft.. Det gick inte så värst bra.. Den bara rann och blev genomskinlig! Men den gjorde bra fläckar på min tröja och man kan faktiskt ana lite på ryggen, så bättre det än inget.
Komentera gärna vad ni tycker, blabla.

Nu ska jag duscha av saften och min maggubbe!

jag har mage att visa er min mage.

Datum: 2011-03-20    Tid: 14:33:22
Hej, jag är ju som jag är och jag var också uttråkad, och då blir resultatet så här.
Mage; jag foto och redigering; gubben på magen.. fast nej så var det ju inte.
Men vadårå, det är väl inget fel med det? Jag tycker det blev fint. Och jag var tvugnen att göra mig en aning brunare för jag ville inte skrämma er. ♥

Egentligen skulle jag väl ha varit och klättrat me Natalie just nu, men jag hade faktiskt inte lust att lägga ut 100 kronor på det, faktiskt inte. Det får bli någon annan gång, då Isabel också kan vara med. Natalie kommer in gratis tror jag, så det är ju inte så konstigt att hon klättrar ofta. ;)
Min mage hamnar under kategorin objekt, haha!

rubrikslös

Datum: 2011-03-20    Tid: 11:32:13
Jag hittar en massa bilder på mina goa vänner men på mig själv hittar jag inga!
modell; Natalie Foto och redigering; jag.
Aja, ska iväg om en kvart ungefär och jobba. Inget fel med det! ;)

last night

Datum: 2011-03-20    Tid: 00:35:44
Jag tog ju inte med mig kameran igår till Operan, eftersom jag hade en liten väska och ja, min kamer aär inte liten. Men här har ni några bilder från min extremt kassa mobilkamera! :)
Nu ska jag antingen gå och lägga mig.. Eller kolla på en till film eller något!

Förresten, med tanke på filmer så har jag jag faktiskt sätt VÄLDIGT många filmer, så behöver du något filmtips någon gång kanske jag kan hjälpa dig! Bara att lägga en komentar eller något. :)

Elin är vacker

Datum: 2011-03-19    Tid: 21:30:26
Njaa, det där med fotogarferingen blev ju inte direkt av kan man säga haha! När jag hade skrivit ett tag tittade jag ut och då var det skugga överallt. Men efter det hjälpte mamman min mig med min uppsats och den är så gott som klar nu! Jätte skönt! Imorgon ska jag fota Agaton för min framsida tänkte jag, och sedan är det bara källorna som saknas. Så om du ser det här Natalie så kan jag klättra imorgon!
Nu lyssnar vi på Carola här hemma, och så ska vi kolla på film. mysigt. ;)
modell; Elin Kallanvaara foto och redigering; jag
Eftersom jag har bildbrist blir det en bild på Elin! ♥

blabla

Datum: 2011-03-19    Tid: 17:35:48
Sååå trött.. Det gick bra på dansen iaf. Nu ska jag ladda kameran för den är helt död, och medan jag gör det ska jag jobba på den dumma SO uppstasen, sen ska jag försöka hinna med att fota innan solen försvinner. Japp. Bye.
Jag har hyffsat mycket enormt med bildbrist.

dans

Datum: 2011-03-19    Tid: 11:49:51
Nu ska jag iväg coh dansa, på Operan, för 6e gången denna vecka! :)
Det blir kul, sks nog fråga Hlin lite om föreställningen igår. Bye!

goder morgon

Datum: 2011-03-19    Tid: 11:07:15
Hej, jag har faktiskt varit uppe en timma redan, känns INTE så. Men jag måste nog gå och hämta frukost snart för jag börjar dö av hunger. Det jag roat mig med de närmaste minuterna är att redigera en bild. Jätte kul att jag fortfarande har en massa bilder jag inte användt från våra lite äldre fototagningar nu! Denna är från våra streetbilder, som jag nyss la ut en ny bild på mig ifrån.
Japp, och det är Natalie på bilden.

Strömgren/Celis

Datum: 2011-03-18    Tid: 22:46:33
HEj, hemma nu och är skit nöjd!
Först skulle vi ju äta då, och det blev inte på biffhuset som vi hade tänkt oss, så vi gick in på Nordstan och kom till en Kinabuffé, och när vi såg priset plus maten så blev det självklart att vi skulle äta där, skit gott var det! (Och när vi lämnade stället såg jag att det faktiskt var det stället som Nicole hade tipsat om!)
Efter det tog vi oss till Operan, där vi hängde ett tag innan en sak där Monica Milocco berättade om vad föreställningen handlade om. Det hjälpte ganska mycket så det var bra! Sen så gick vi in och ja, gör det man brukar inne på en Opera! Priset på fikat var dock väldigt dyrt, men det kunde man ju faktiskt vänta sig. Vi fick ju iaf biljetterna gratis! Men föreställningen tipsar jagbara om för er som förstår er på mordern dans, i alla fall på första akten. Men andra akten var mer teater och den var verkligen verkligen jätte rolig och bra!
Detta är en video från första akten, och tjejen som är på bilden innan man startar och som det är fokus på vid 1:33 ungefär är min mordern dans koreograf! Tyvärr så är hon skadad nu så jag såg inte henne idag.
Och här är den andra. Jag rekomenderar att om ni vill titta på dom så spola förbi koreograf snacket. :)

mot stan, sedan operan

Datum: 2011-03-18    Tid: 16:22:29
Ella kunde inte så Natalie kommer istället!
Men nu ska jag dra, hörs senare.
Så här ser jag ut! Hinner inte fixa bilden bättre än med pixlar så ahhah!

on my way home

Datum: 2011-03-17    Tid: 21:49:27
På väg hem idag, vid min tågstation när jag väntade på mamma, så passade jag på att fota lite. Tog den här vid vägen, och fokoserings ytan blev så liten att jag verkligen verkligen tycker om bilden! Älskar att man ser ljuset av en bil i bakgrunden av allt det suddiga. :)

prao

Datum: 2011-03-17    Tid: 20:59:06
Hej, igår så städade vi en massa och så, så jag hann inte blogga. Var lite för trött för det också. Men det jag ville säga nu är att det har verkligen varit skönt att slippa teorin denna vecka. Men bara för det är jag inte direkt piggare! För varje morgon så har vi ju dansat från klockan åtta till halv tio, seedan så har vi kollat på balettklasser och repetioner i tre och en halv timma, och efter det  till skolan för att repetera själva, vilket är väldigt kul.
Den repetionen som varit roligast att kolla på var idag då de repeterade inför en föreställning som heter "La la land", nästan alla av oss som tittade bestämde oss för att gå och kolla på den senare för att den var så rolig!
en bild från idag!

Men eftersom vi har praoat på Göteborgs operan så fick vi gratis biljetter för en föreställning imorgon, och Chriffe ville inte gå så Ella kommer få hans biljett. Så imorgon ska jag, Ella, Anna och Isabel först äta middag nån stans sen ska vi gå på den föreställningen! Det blir skit kul. :)

...

Datum: 2011-03-17    Tid: 17:13:56
förlåt, men jag bloggar snart, jag lovar...

dåligt humör

Datum: 2011-03-15    Tid: 17:56:55
Just nu är jag trött och på dåligt humör, så jag hoppas på att det 21 avsnittet (det näst sista!) av Pretty little liars ska göra mig en aning piggare. Annars vet jag inte vad jag ska göra, etersom jag både måste städa och plugga ikväll också. KUL. Eller inte.
En bild jag tog igår. Idag skulle jag inte sett glad ut.

min nya hårfärg

Datum: 2011-03-14    Tid: 18:57:07
Fastnade INTE på bild idag heller så jag la ihop en liten video istället..
OBS! Jag vet att jag ser ytterst seriös ut i filmen, men NEJ det är jag inte!
Jag skulle aldrig mixra ihop en film med en låt som "angel" seriöst, utan jag försökte bara spela "änglalik" i filmen, haha! OKEJ? uppfattat? bra då får ni titta.

kategorier

Datum: 2011-03-13    Tid: 23:04:22
Natalie påminde mig om just kategorier!
Så nu har jag rensat bland i min förra kategori "josefina foto" och istället gjort det till;
  • människor
  • natur
  • objekt
  • minnen
Lättare att hitta då! Dock ligger lite äldre foton bland dom, men hade inte hjärta att radera de inläggen så de får vara kvar! ♥
Ska sova nu, god natt!

we're all born superstars

Datum: 2011-03-13    Tid: 18:37:30
Hemma från en gudstjänst.. Och jag tror ni vet vad jag tycker om de så det behöver vi ju inte tala om.
Var hos frisören idag iaf! Lägger ut en bild imorgon för jag orkar inte idag, ser ändå väldigt trött ut så jag antar att jag inte direkt fastnar på bild idag. Imorgon blir det prao efter att jag har varit hos tandläkaren!
Den här veckan är precis det jag behöver.. Ingen skola, bara dans. Fy fan vad härligt!

en till bild från den här dagen.

L Y C K L I G

Datum: 2011-03-13    Tid: 15:05:34
ÅÅH, jag är ju inte en av de bästa på det här med kodmallar och sånt om man säger så, så ni anar inte hur många kväller jag har agt ner för att försöka ändra bredden på min blogg, och nu satt den! yeeeeeeeeeeeeeeeees!
Dock så har jag bara ändrat bredden på de bilder som jag senast lagt upp, men ändå! jippieee.
Hahahaha, jag ser gaaaalen ut på denna bilden! :)

i'm beautiful in my way cause god makes no mistakes

Datum: 2011-03-12    Tid: 23:45:08
i'm on the right track baby i was born this way

aldrig nöjd typ.

Datum: 2011-03-12    Tid: 22:57:43
Njaaaaa, det här var ju inte så roligt.
Danny hade en såån stor chans och så bah; nae.
Det sög ganska hårt. Men aja, hellre Saade än OMG.

melodifestivalen

Datum: 2011-03-12    Tid: 20:47:10
Just nu gör jag som mer än hälften av sveriges befolkning, kollar på melodifestivalen. Vilket skit det är ändå, men man måste ju veta vilken dom skickar iväg och sen så är det ju en tradition på sätt och vis. ;)
Jag håller på Danny, den enda som inte skulle skämma ut Sverige enligt mig.

Och nej, denna är inte heller tagen idag, haha...

Btw, dansen idag var skit rolig, vi jobbade mest med solona och det gick braa.

följ ditt hjärtas röst för det du tror på

Datum: 2011-03-12    Tid: 10:42:23
*bam bam* vi finns - på sammaaa jord!
Om lite mer än en timma ska jag dra emot staden för att dansa. Det blir nice. Helst skulle jag väl vilja åka in till stan efteråt menjag har inga pengar.. För både min lön och min månadspeng hamnar på mitt konto och jag har inget kort, för jag skulle få det när vi byter bank säger dom, men när i helevete gör vi det då?! Blir galen.
Denna bild är dock inte tagen idag.

thank god it's friday

Datum: 2011-03-11    Tid: 21:05:35
Slut efter en lång dag i skolan!
Först hade vi en NO debatt, och det som ägde var att jag var emot knark, för det var skit enkelt, men sen så bytte dom så att jag var för, och då kunde allt bara bajsa! Samma sak med alla andra ämnen. Men jag försökte typ mest i min grupp så ja.. ;p Sen hade vi ju matteprov och uuuusch.. De sista två frågorna som avgjorde om man skulle kunna få vg eller mvg gick ju åt helvete, så KUL, JÄTTE KUL! not.
Dansen var rööölig som vanligt!

Oj, vad tillgjord jag ser ut här! det var innan vi fotade, innan vi kletade färg på kroppen! ;)

att plugga suger x2

Datum: 2011-03-10    Tid: 20:24:55
A men vafan, jag kan ju typ provet! Jag kan iaf båda kapitlarnas diagnoser hur enkelt sm helst, vilket brukar vara A-delen. B-delen är ju dock lite svårare så jag ska läsa på lite till, men det mesta kan jag ju faktiskt! yeeey, hoppas bara jag kan säga så imorgon också, ahha!
Jag skiter lite i det förra inlägget. Men igår när jag skulle plugga så var jag heeeeelt slut, alltså klockan var typ halv åtta och jag bara föl ihop, så jag pluggade till åtta, sen så låg jag i sängen halv nio. Det kändes verkligen på morgonen idag, kan jag säga er! Gick upp klockan sex och det kändes nästan som en vanlig morgon. Iaf nästan.
Men provet gick ganska bra ändå måste jag säga. Anledningen till att jag var så trött var för att jag stannade uppe lite vääl sent när Natalie och Isabel sov över, för när vi väl gick och la oss så pratade jag och Natta i en timma. ;)
är man snygg så är man! sliten tjej på bilden om man säger så, hah.

plugg suger

Datum: 2011-03-10    Tid: 19:47:22
Anledningen att jag inte blogga igår var för att jag pluugade (och sov), och anledningen idag blir densamma.
hörs imorgon när alla prov är avklarade! ♥

different colors

Datum: 2011-03-08    Tid: 21:15:41
Tjaaalala, Isabel och Natalie är här och Isabel har spårat ut totalt! HOn är knäpp! Men Natalie också... Men inte jag! Som tur är. ;) Fast ne, det stämmer ju inte riktigt. Men i alla fall så har vi tagit bilderna som jag snackade om, och här kommer några utav de.
Btw, Isabel tog färgen svart istället! ;)

Härligt väder - mobilblogg

Datum: 2011-03-08    Tid: 10:53:35
Hej! ville bara säga att vilket UNDERBART väder det är idag! har en känsla utav att denna dagen kommer att bli jättebra. när jag satt och väntade på bussen så sken solen som en sommardag. hur härligt som helst! btw, så ångrar jag ingenting alls att jag satte på pälsen på skinnjackan, kan komma på mig själv att sitta och klappa den! haha

good morning

Datum: 2011-03-08    Tid: 09:06:31
GODMORGON! Många är nog kanske i skolan just nu, men inte jag, hihi. Egentligen hade jag kunnat sova en halvtimma till, men jag vaknade och somnade om hela tiden, och så fick jag ett sms av Isabel att hon skulle kolla på Pretty little liars, och det livade upp mig. Så nu sitter jag och vänter på att den ska bli klar så att jag kan titta på den! Ååååh vad skönt det är med en RIKTIG sov morgon!

städa..........

Datum: 2011-03-07    Tid: 22:00:44
Gud vad jag hatar att städa. Det suuuger. Kolla mina gamla städvideos vetja! ;)
Dessa filmer gjorde jag för ganska längesedan om man säger så!

paint on our bodys

Datum: 2011-03-07    Tid: 20:22:20
Nu byter jag ämne ifrån det förra inlägget!
JAG TROR JAG DÖR, så mycket jag längtar till imorgon!
Då ska Natalie och Isabel sova över hos mig och vi ska fota fota fota!
Vet inte om jag skrivit om våran nästa idé? Men jag skriver om den för i säkerhetensskull! ;)
Vi har alla en varsin färg, min är grön, Natalies blå och Isabel vit. (Nu när jag tänker på det kanske det vore bäst om hon var röd..?) Iaf, och med fingerfärg ska vi kladda på dessa färger på kroppen! Det blir såå kul, ochjag har redan testat färgerna och de är jätte bra på, och går jätte enkelt bort! Shit, vad jag längtar.
Och bara för er söta som läser min blogg ska ni få ett smakprov på hur iaf bakgrunden ser ut! Har redan hängt upp allt, kunde inte hålla mig!
Lakanen är blöta för att bli raka.
Ska även fixa glipan där nere!

dans dans dans

Datum: 2011-03-07    Tid: 20:01:29
Hej hellu haj haj tja tjabba tjena hallå!
Idag hade vi balett med Helle vilket är såå himla roligt! Men både Helen och Janos tittade så det var lite nervöst men men! Hoppas vi får Helle i 9an då vi inte kommer att få ha Eileen längre.
Sen repeterade vi Törnsrosa, och jag hängde med ganska bra för att ha missat två hela dagar på sportlovet. Har ju braiga klasskamrater som visat det mesta. Sen i höst så kommer vi (tror jag? Fattar inte riktigt.) göra Törnrosa igen, och eftersom 9:orna slutat då ska vi ta över deras roller, och då fick jag feén som ger henne sångröst tror jag. och det var... inte så jätte kul. Tycker inte så mycket om den men jag överlever nog. hahaha :)
Nää men jag är faktiskt JÄTTE glad över at vara med, det är inte det, hade viljat göra några andra bara!
En bild från första dagen jag fotade på riktigt med min kamera! Jag har faktiskt mycket bättre fötter nu! Det är även bilden och att jag lyfter benet som gör dom så dåliga.. :( Men jisses vad fina Isabel har..!

forest

Datum: 2011-03-06    Tid: 21:30:38
Tjaaa, här kommer några av bilderna!
Nu tänkte jag kolla på solsidan och sen borde jag gå och lägga mig. men först måste jag duscha osv osv så det blir mycket senare ändå antagligen, så kommer jag att vara lika trött denna vecka som förra, antagligen. Skönt att jag, antagligen, inte kommer att ha NO provet förens på torsdag! YEY. Borde antagligen döpa detta inlägg till antagligen, men det vill jag inte.
Jag är inte den bästa på att fota men aa, jag gör det för en hobby så det spelar väl ingen roll, right? ;)

blabla

Datum: 2011-03-06    Tid: 16:27:03
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, det var ju skit mycket snö kvar i skogen ju! Trots att det inte är typ något på gatorna.. :( Man hittar ju lite snöfläckar här och var men ändå, vår vår vår! Känner det genom hela kroppen. För jag fryser inte när jag har skinnjackan på mig! Haha. Men jag har suttit på min (äkta) päls sak på den, och jag vet inte om det blev så snyggt.. Inte när jag har halsduken på mig som jag köpte igår iaf! Men jag kämpade ganska länge med det så jag ska nog ha det så ändå, lat mask är jag!
Lägger upp bilder från skogen sen ändå, har inte fört över dom än. Ska nog kolla på simple life eller något. Har ingen lust att gå till kyrkan om inte Jessica är med!

skogen

Datum: 2011-03-06    Tid: 14:42:58
Jag drar upp till skogen och fotar, hörs sen!

funky kidz

Datum: 2011-03-06    Tid: 13:37:11
Nu har jag dansat loss som Funkybjörn! Nu vet jag hur hemskt det är att vara Lisebergskanin! Fast de har det nog ännu värreför dom är utomhus.. I solsken.. Aja, men jag kom till Sportlife tidigare vilket var tur för då fick jag reda på att jag skulle vara björn för 2-3 åringar också! Så jag hoppade i den varma dräkten så skulle jag först gå runt och krama dom små. Det var faktiskt jätte svårt för jag såg dom inte, haha! Fick nästan leta mig fram med händerna för dom var för korta för min synvinkel. Men med 4-5 åringarna var det lite lättare. Och dom var helt förtjusta i den och skrattade jätte mycket när jag vickade på rumpan så det var jätte kul faktiskt! Men jätte svettigt..
I denna dräkt var jag i!

The last exorcism

Datum: 2011-03-05    Tid: 23:20:02
Wow, det går uppåt i alla fall! Söta är ni!

Den med 202 var när jag gjorde om min blogg! Kollade hur det såg ut efter varje ändring, hehe!
Men det var inte det jag skulle skriva om. Jag såg alldeles nyss en film med pappa, The last exorcism, och fyfaaan vad läskig den var! Speciellt när hon bara knäcker nacken och aah! Jag bara skrek på ett ställe.. Längesedan jag såg en läskig skräckfilm, så denna kan jag rekomendera till er som vill se något, ja, läskigt. Obehaglig stämning är det ungefär hela tiden efter halva filmen..

The evil eye

Datum: 2011-03-05    Tid: 21:21:47
Och vad ska man göra nu? Ska se om jag inte har någon rolig film att se på.

saturday

Datum: 2011-03-05    Tid: 20:02:35
Dansen gick bra och var ganska rolig, men jag glömde ta med mig kameran!
Det var synd, för när vi kom ut så var det värsta soligt. Jättefint var det och det hade varit ett perfekt tillfälle att fota, men men! Hade på min min skinnjacka för första gången i år, och frös ingenting. SÅ härligt väder var det idag!
Men det var först jag, Isabel, Anna och Natalie som gick till stan, men sen åkte Natalie hem. Så vi 3 var inne på H&M jätte länge! Jag tittade på några shorts men jag behövde en storlek mindre eller större, skit störande. Testade dom faktiskt på barnavdelningen, eftersom short är typ omöjligt för mig att hitta på vuxen. (Det suger.)
Men detta kom jag hem med!

Det här inlägget skulle kommit upp mycket tidigare, men jag fastnade vid att rensa bilder, vilket verkligen behövdes..

glömde

Datum: 2011-03-05    Tid: 11:48:44
Säga att jag ska till stan efteråt med Isabel, och enligt hennes blogg så kanske Anna också. ;)
Det blir nice, har inte köpt något på lääänge! Senast var dagen vi fotade ni vet?
Men jag ska hitta ett par chinos hade jag tänkt. Sen så MÅSTE jag köpa sminkborttagning! Igårkväll fick jag sitta med tops som jag blött med vatten och försöka ta bort allt runt ögonen. Gick helt okej men det tog ju ganska lång tid! Nu ska jag äta något, hörs när jag kommer hem, funderar på att ta kameran med mig!

simple life

Datum: 2011-03-05    Tid: 11:20:20
Om 2 timmar ungefär ska jag dansa mordernt på Operan. Hoppas att jag kommer ihåg all koreografi för jag har inte varit där på jättelänge! Men just nu kollar jag på The simple life. Sesong 1 och 2 var bättre än 3an tycke jag, men det funkar.

jump jump

Datum: 2011-03-05    Tid: 00:03:01
Den här veckan har tatt död på mig, så nu ska jag dra mig mot sängen!
Jag har lagt mig alldeles för sent varje dag, och jag ska dansa imorgon också så det är bäst att sova.
Dessa bilder tog jag för några veckor sedan då jag köpte mina snygga träningskläder från H&M faktiskt!
Eller aa, byxorna är snygga! ;)

dagen med stort D

Datum: 2011-03-04    Tid: 19:44:40
Hej, åt nyss Thaimat, men det var inte längesedan jag kom hem från Bergakungen! Så här var dagen:
  • Jag skulle ta 09:04 bussen, men den kom aldrig så jag fick ta den som gick 20 över istället.
  • Jag hoppade på fel 510 eftersom den bussjäveln stod fel, så jag höl på att åka tillbaka.
  • Jag fick springa två hållplatser från Allum till tåghållplatsen
  • för att upptäcka att jag även missade tåget
  • Tog kvart i 10 bussen, och hann med en spårvagn så att jagvar på Bergakungen prick 10, som jag skulle! :)
  • Därefter, så gick vi snabbt igenom, och kollade om vi skulle vara med eller utan matta.
  • Det blev med, sen gick vi och kollade på Kajsa och Louise som skulle dansa inne på själva biosalongen. Vi dansade i foatén, där popcorn och biljetter säljs ni vet.
  • Efter det åkte vi till skolan och såg oss själva på spårvagnen! :)
  • Åt en äcklig lunch, och kom lite senare till svenskan.
  • Sen hade vi vanlig klass till efter mellanmål.
  • Då fick vi gå till stället där dom syr våra kläder, där jag aldrig varit innan! Så det var lite kul! Där blev jag lite omsminkad, men inte så mycket, för mitt eget hade hållt sig bra.
  • Vi tog taxin till Bergakungen, jag och Chriffe hade jättekul med Shannon och Olivia i 7an. Vi pratade b la om minnen från Pippa Långstrump haha!
  • När vi kom till Bergakungen träffade jag Ella! ♥ Hon skulle först titta på oss och sedan på Black Swan. ;)
  • Sen så bytte några om och vi gjorde iordning det sista, som tåskorna.
  • Sen dansade vi och det var SKITKUL! Vi gjorde lite saker som vi gjort på Pas de ddeux klassen i skolan och sen så gjorde vi våran dans, sen så gjorde vi om allt. Det gick skit fort, hehe. De i 7:an delade ut lappar och godis. Och jag åkte hem, så jag såg inte Kajsa och Louise, men deras dans var jättefin för den såg jag imorse.
Det blev mycket text! Men denna dagen var jätte rolig! Och så fick jag en fri biljett för vilken film jag vill!

Så kan det se ut före och efter jag redigerar en vanlig bild. ;)

Bergakungen

Datum: 2011-03-03    Tid: 19:08:21
Hej! Idag på baletten så hade vi en som ja inte vet hur man skriver, och det var så sjukt svårt! Var knappt roligt alls för jag blev helt stressad och snurrig när han bara sa en massa saker och så skulle man fatta sen. Hade varit okej om det var så om det var saker som jag övade på i våran klass men så var det ju inte direkt.. Sjukt svårt var det iaf. Men sen så slapp jag det mesta av karaktären för att jag och Chriffe tränade på vårat pas de deux som vi ska visa på Bergakungen imoirgon! De har premiär för Black swan, och då ska vi göra reklam för svenska balettskolan. Det blir jättekul! Ser mycket fram emot det, plus att vi ska repetera imorgon klockan 10 så JAG SLIPPER NO PROVET, så himla lycklig.
Den här bilden på Mig och Chriffe är på många utav spårvagnarna i Göteborg just nu. :)

tråkigt inlägg

Datum: 2011-03-02    Tid: 20:08:34
Hej jag måste plugga och jag är inne på Waldemars data och alltså det blir inte så mycket till blogginlägg idag! Tråkigt att jag inte kunde se på Ella, kunde inte ta mig dit. :(
Men sånt är väl livet, nästa gång MÅSTE jag se henne! har inte sett henne dansa sen 6an då hon gick i min klass. Saknar henne så himla mycket. Men min klass är bäst ändå!

Italien

Datum: 2011-03-01    Tid: 19:17:32
Åh min herre vad ego bilder jag har på min blogg just nu, ser ju sjukt ut ju!
Som om jag inte har någon fantasi! Eeh, typiskt att jag la in alla natur bilder på en gång, får hitta något nu..
Det fick bli från Italien som jag inte lagt upp några billder ifrån tidigare! :)
Den sista är från planet, tycker det är coolt med bergen i bakgrunden.

u and me, can't u c

Datum: 2011-03-01    Tid: 19:04:48
Just nu håller jag på och tittar på det nya avsnittet av Pretty little liars! Håller och på och tittar på tusen gånger starkare, om det hänger ihop, haha! Tog en paus efter första delen, för då hade PLL laddats ner klart. Den här dagen har varit... Bra. Jag fick MVG på spanska provet, hade blivit lite sur om jag inte fått det ;) Så det kändes bra! NO:n var seg, så jag vet inte hur jag ska klara provet på fredag.. Och So uppstatsen går ¨t helvete. KOmmer få lägga ner ganska mycket tid under prao veckan på den. *suck*.
Blev en bild från igår för jag fäster såå inte på bild idag!
RSS 2.0