Strömstad

Datum: 2011-07-30    Tid: 12:04:13
Hej hej nu drar jag till Strömstad i en vecka ungefär, så ifall vi hörs så blir det utan bilder för det enda internet jag har där är med min mobil! På tal om den så har jag stört mig som in i helvete för jag har inte kunnat föra över Harry Potter filmer på den för att de har blivit nerladdade i fel format. BLÖH.
Bilder från senast i Strömstad;
http://challenged.blogg.se/2011/april/stromstad-del-4.html#comment
http://challenged.blogg.se/2011/april/stromstad-del-3.html#comment
http://challenged.blogg.se/2011/april/stromstad-del-2.html#comment
http://challenged.blogg.se/2011/april/stromstad-del-1.html#comment
pus och kramm

Segt

Datum: 2011-07-28    Tid: 20:59:01
Åh åh åh, va segt det går! Har inte kunnat börja kolla på filmerna för de har inte laddas klart. Jag var dum nog att ladda ner dem i ett pack istället för en och en, så nu måste jag vänta tlls alla har laddats ner samtidigt. BLÖH. Har laddat sedan jag skrev förra inlägget! Aja, snart klart.. Har inte haft tråkigt iaf, åt en god pizza som jag lagade själv! Eller aa, en sådan man stoppar in i ugnen.. SJÄLV!

Harry Potta

Datum: 2011-07-28    Tid: 17:17:26
Hej mina vänner, nu är jag hemma från Elin. Vi har vandrat på stan väldigt länge men med 40 kr kommer man inte långt om man säger så! Är iof 10 kr fattigare nu för jag köpte en cheesburgare.. Alltså det är verkligen ett utav guds mästerverk! Finns knappt något godare! Men iaf, ikväll så blir jag ensam med Thisbe, så jag tänker geeka sönder och kolla på alla Harry Potter från 2 til 7 del 1. (1an såg jag nyss hemma hos Isabel och ja,7 del 2 såg jag ju förra helgen! Riktigt bra var en iaf!) Puss hej.

Midnight

Datum: 2011-07-28    Tid: 00:08:07
Hej på er, jag är hemma hos Elin, vi har badat och så! Kallare vatten än på Korsika om man säger så men härligt ändå! Kan ju som sagt inte ladda upp bilder med iphonen, annars hade jag gjort det. Hon ligger och sover nu iaf, men vi har lite olika sov vanor så jag ligger vaken haha.. Kanske ska försöka sova då jag lovat henne att hon får väcka mig när hon vaknat och hon lär väcka mig tidigare än vad min kropp kommer att vilja så! Får se vad jag ska göra, aja hejdå.

stuff

Datum: 2011-07-26    Tid: 19:13:06
Lite saker jag köpte i Nice/Korsika;
2 bikinis från någon okänd butik i Ajaccio
Och det allra bästa body lotion jag haft som köptes inne på Sephora i Nice! Gaaaah vad jag ångarar att jag inte köpte typ 5 utav den!

sportlife

Datum: 2011-07-26    Tid: 17:05:05
Hej alla människor!
Fina bilder Ida la ut, mmm...
Iaf, hon har dragit hem nu och jag ska iväg och gymma+sola med mamsen! Solar ju för tusan för endast 10 kr på sportlife (och gymmar gratis) tack vare mitt fin fina PERSONAL kort. Stolt tjej! Hoppas den fortfarande funkar.. Hmm.. Aja, dags att byta om då alltså, pöss pöss.

Inga vänner

Datum: 2011-07-26    Tid: 15:12:26
♥♥
Hej alla coola männifolk som läser detta, världens coolaste brud hääääär.. MEN NI VET JU VEM JAG ÄR? Jag har inga vänner men Josefina är så snel att hon är med mig bara för att jag inte har någon annan att vara med.
Ville bah säga att Transformers 3 är as grym och Candice är såååå snygg i den. Alla borde se den.
Och nu?.. Bilder på mig och bruden I guess. Enjoy friendooos!
Josefinas porträtt av mig
Våran fina tomte som vi skulle ah som typ profilbild på fjortiscore, söt.
Detta va 2009 tror jag, när vi va små söta fjortisar.
Och detta var väl i Strömstad sommaren 2010.
Nakenfisar på Astrid Lindgrens värld för hundra årsen.
Jag en gång i tiden, dock inte lika cool som nu..
Det finns en miljon mer bilder men dom är top secret så absolut ingen får se dom. Den som gör de måste dö..
HA D AS BRA ALLA GOA MÄNNIFOLK SÅ HÖRS VI EN ANNAN GÅÅÅÅNG PUSS! ♥

transformers 3

Datum: 2011-07-25    Tid: 20:06:17
Åker och ser på bio nu, ha d!
Top, primark, jeans, gina, bh (haha) Korsika

Ajaccio

Datum: 2011-07-25    Tid: 18:02:43
Får väl skriva någon sammanfattning om Ajaccio nu då!
Jag kan faktiskt inte säga så mycket om själva stan eftersom vi bodde en ganska lång väg utanför den, vilket.. Sög.. Ganska hårt.En kväll så vandrade jag, Waldemar och Paulina på väge och vi gick jääättelänge, men ändå var det jättelångt kvar tills stan så den låg verkligen långt bort. Men där vi bodde var det väldigt härligt för vattnet var perfekt för att snorkla och bada och sådant så det var verkligen inte ett dåligt ställe. Där dök vi ju också och det var ju en trevlig upplevelse. Nej nu känner jag mig som en tråkig vuxen resegumma om ska berätta för och nackdelar shalala. Det var härligt där iaf! Första kvällen där hhittade jag och Paulina en strand och vi blev så taggade för att bada så vi hoppade i i bara underkläder!

Korsika, Ajaccio del 2

Datum: 2011-07-25    Tid: 17:07:40
snygg tjej jo tack jag vet!
Lejonet !

Korsika, Ajaccio del 1

Datum: 2011-07-25    Tid: 16:50:39
Med den största altanen på heela hotellet.
Delade jag rum med den goaste bruden.

helan går

Datum: 2011-07-25    Tid: 16:31:43
HEJSAN, jag stör mig på mig själv i headern.. Vad är det för min och varför såå grön? Mår jag illa eller? Jäävla skithög. Nu är Ida borta och jag har några(massa) timmar kvar tills jag ska gå på bio med Ida, Waldemar och Jeper så jag kan lika gärna börja jobba med korsika bilderna! (Saken är ju den att jag också ser fram emot det så där är ju suuuuper! pusspusspuss alla fina plåster där ute♥

Nix, man kan inte alltid hjälpa hur man ser ut så då får man lix bara försöka vara nöjd över att man är den man är!

Btw, går dagen var ganska så nice! Vi kollade på massa filmer med bror och hans kompisar sen så råkade jag Ida och Henrik vara upp till halv 6 så då gick jag och la mig men de var uppe en halvtimma till. Lyckades sova till halv ett! REKORD!

jag älskar kinder choklad

Datum: 2011-07-24    Tid: 14:07:50
Hej mina vänner!
Snart så är Ida här och jag har typ precis duschat.. Seg morgon! Men jag har inte fått sova ut på Korsika alls det är väl därför. Iaf så flyttar jag fram allt grejs med bilderna från resan tills nån dag då jag har svintråkigt, har ingen lust just nu!
Detta har jag på mig idag;


topp från Nice, Frankrike och gina jeans.

Converse

Datum: 2011-07-24    Tid: 00:50:11
Förlåt, jag orkade inte hålla på med korsika bilderna, jag vet inte vart jag ska börja! Så jag kör med dessa bilder just nu istället;
Jag var lagom utråkad i bilen :)

som väcker känslor

Datum: 2011-07-23    Tid: 21:20:48
Läs.
http://prableen.origo.no/-/bulletin/show/672218_helvete-paa-utoeya?ref=mst

Galenskaper

Datum: 2011-07-23    Tid: 20:52:50
Ni såg nog att ja la in lite bilder från Nice, tänkte fortsätta med Korsika inom kort!
Och jaa, planerna inför ikväll är väldigt snåla. Pappa tvingade mig nyss diska och hålla på, och jag känner fortfarande snuskig om händerna trots att jag har tvättat de jätte noga. :(
Iaf lyckades jag roa mig med att ta dessa bilder, rolig lördag, oo ja!
JAAA, jag blev överlycklig när jag såg att picnik hade skaffat rymdeffekterna.

Nice i bilder

Datum: 2011-07-23    Tid: 14:58:39

drar vidare!

Datum: 2011-07-22    Tid: 16:00:15
Förlåt men jag kommer inte att blogga mer förens imorgon, när jag kommer hem från strömstad! Jag bestämde mig för att följa med mamma när hon hämtar Thisbe, våran älskade hund som vi saknat sönder i 2 veckor nu, för då får jag även träffa mina kusiner! Ska gå på Harry potter med Caroline så det blir nice, höööörs imon då! Ska börja fixa med bilderna imon så ni lär se dom då, pöss.

En mystisk bild från sista dagen på Korsika.. Förreste, här är ju mitt hår blött men ni ska se hur mycket det har blekts!

hemma hemma hemma från la fraaaance

Datum: 2011-07-22    Tid: 15:45:07
Då är man hemkommen från baguetternas land! (och jaa jag har ätit sjukt mycket baguetter!)
Det har verkligen varit en ganska så väldigt bra resa, men shit vad jag längtade hem nu i slutet. Det är ju faktiskt shortsväder här med, förutom att solen inte gassar på??
Men åhå åh åh jag mååste visa er de saker jag har köpt! Det är inte jättemycket men det är ina grejor vet ni!
kläderna ja flög hem i; skjorta och linne från h&m och shortsen är avklippta Lee jeans. (brors gamla, dessutom)
Och varför ser jag inte brun ut?? frustrerande.............

Yesterday

Datum: 2011-07-13    Tid: 15:49:03
Hallå! Denna dagen har hitills varit vääldigt slapp, men det gör inget med tanke pä att igår så hände det en hel del. Först hängde vi på stranden och sen dök jag för första gången i mitt liv! Det var asball, men mer ballt är såret jag fick på min knäskål efter att jag slogs mot en skitstor fisk (jag skrapade knät mot en vass sten). Nej men det blev ett långt djupt skrapsår :) sedan på kvällen gick vi till en bar och dansa skitkonstigt och drack en mumsig drink, till att dra till stranden där Waldemar och paulina badade (oliver ville inte och jag hade ju mitt sår) aja, awesome dag. Pusstjohej

@steker på Korsika

Datum: 2011-07-11    Tid: 19:57:15
Gaaaah va det är härligt här! Igår brände jag mig dock men idag blev jag bara brun, satsar mot pepparkaka. Jag och Paulina har även hittat ett privat ställe, vilket har sina fördelar! Vi ska nog dra in mot stan ikväll, det hoppas jag iaf. Meen nu vill jag inte slösa min tid på er, pöss!

Korsika

Datum: 2011-07-09    Tid: 22:08:16
Hej mina vänner! Nu är jag inte längre i Nice, men det är nice ändå för jag sitter på våran oootroligt stora terass och njuter av livet med Paulina på Korsika!! Man hör syrsor och havet i bakgrunden och allt, TOP NOTCH! eller något sånt. :) Och så har jag även tagit av mig helvetes lösnaglarna så nu kan jag skriva normalt! Inte lätt med iphone + lösnaglar ska jag säga er.. Skit samma, ville vara uppdatera mig. Men som ni flesta vet fö kan man inte lägga upp bilder pö blogg.se med iphone/iPad så ni som har mig på facebook får se bilder där men läsa här! Hoppas ni har det bra i sverige.. (fast nej det hoppas jag egentligen inte, blev sisådär väldigt glad när jag läste på Facebook om dåligt väder i Sverige) jag och Paulina ska dela rum och rummet är helt soft så vi lär få det bra, byee!

NICE

Datum: 2011-07-08    Tid: 22:38:06
Hej alla barn! Jag spenderar just nu min sista dag i Nice, nice va? Haha, det är bara något som jag och Paulina skämtar om.. Ni vet Nice - Nice? Hahaha. Aja imon åker vi vidare mot Korsika och jag har lösnaglar så det är såååå jobbigt att skriva så hejdåå!

IPHONE 4

Datum: 2011-07-05    Tid: 19:33:05
Hej, jag har en ny anledning till att inte blogga.
I konfirmations present fick jag en iphone, så jag leker med den!
Men iaf, idag var jag på stan och Partille cup med Anna. Mycket kuligt.
Speciellt när jag kom hem för då skulle jag städa! I ♥ to städa! PUSSPUSS
Glöm inte min blogg sen när skolan börjar osv

IPHONE 4

Datum: 2011-07-05    Tid: 19:29:10
Hej, jag har en ny anledning till att inte blogga.
I konfirmations present fick jag en iphone, så jag leker med den! PUSSPUSS
Glöm inte min blogg sen när skolan börjar osv
RSS 2.0