fredag 28/9

Datum: 2012-09-28    Tid: 21:35:42
Heeeeeeej, just nu är jag i Kingston!
Min guardian bor nämligen här.
Denna helg är det exit på min skola vilket betyder att man måste lämna den, ingen får vara kvar på skolan. Nicole åker hem till Sverige och det är jag lite avundsjuk på meen det kändes lite ovärt att lägga nån tusenlapp för att komma hem och vara hemma en dag..
Min guardian är jätte trevlig och deras hund är underbaaaaaaar! Som ett gosedjur aah.
 
Igår var jag ju på den dära föreställningen. Den hette "some like it hiphop" och jaa det var en hiphop show, commercial jazz. Sjuukt bra var den, vill också kunna dansa så! Tänk er att de berättade typ en historia fast med hiphop! Har bara sett sånt med balett så det var verkligen kul. Plus att det var live musik till med galet bra sångerskor!! Aaah. 
Jag gjorde inte baletten idag för jag mådde inte bra men sedan så gick jag till jazzen, och vi hade en vikarie som gjorde värsta commerical jazz och efter all inspiration från igår så köttade jag verkligen, riktigt roligt. Efter det skulle vi ha pas de deux men alla killarna övade på en dans så vi gjorde solon istället som också var riktigt kul! Nu ska jag gå ner och socialisera mig med de jag bor hos tror jag. Är sååå trött men också hungrig, ska äta snart.
KRAM
denna bilden är sååå tagen just nu... (tagen på mallorca)
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0